Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
300.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mysterious27

Merhaba wn722 n kullanicisiyim benim pc de xp kurulu ekran kartim biraz eski ati readon x1150 bu ekran kartinin driverini kurduktan sonra cihazin işığı yaniyor ama bağlantı olmuyor hiçbir ağı görmüyor ayni şekilde tabletimide baglayamiyorum görmüyor usb ama ekran kartinin driverini kaldirdiktan sonra düzeliyor...Bu durumda ne yapabilirim ?

Sayın @Mysterious27

Lütfen adaptör ile alakı tüm yazılım ve sürücü dosyalarını bilgisayarınızdan kaldırıp web sitemizdeki () en güncel sürücüyü yükleyiniz. Probleminiz devam ederse tekrar bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• Benim sorunum büyük ihtiimal ekran karti driveri ile ilgili cunki driverikaldirdiktan sonra duzeliyor...Neyse hi deniyeyim dediklerinizi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengizhan

CPE210 ve wa7210n bu iki cihaz arasında ne gibi artı eksiler var

Sayın @dengizhan

CPE210, daha gelişmiş bir yapılandırma arayüzüne ve daha gelişmiş donanımlara sahiptir. Sahip olduğu özellikler sayesinde kurumsal ağ çözümlerinde daha başarılı bir ürün olacaktır. TL-WA7210N ise ev ve küçük işletmeler için ufak çaplı ağ çözümlerinde kullanılmasını tavsiye ettiğimiz bir modelimizdir.

• Merhaba bende TL-WA7210N var ben hotspot microtik ağına baglanıp hem kablolu hemde kablosuz baglantı almak itiyorum bu mümkünmü artı hotspot agı kullanıcı adı ve şifre ile tek ip lik sınırlı ben bunu dagıtsam evde aynı anda 2 veya daha cok cıgazdan baglantı alabılırmıyım nasıl yapabilirim detaylı bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiyaUksul

Merhaba bende TL-WN422G kablosuz adaptör var ben bu adaptörle kablolu interneti kablosuza çevirebilir miyim acaba?

Sayın @ZiyaUksul ,

TL-WN422G adaptör ile USB portu üzerinden bilgisayarı kablosuz ağa bağlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan bağlantı için Access Point (TL-WA801ND, TL-WA901ND, TL-WR710N, TL-WR702N) veya Kablosuz Router (TL-WR840N, TL-WR1043ND, TL-WR841N, TL-WR841ND, TL-WR841HP, Archer C2) kategorisindeki ürünlerden birini kullanmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: umitkucuker

Merhaba bende TL-WA7210N var ben hotspot microtik ağına baglanıp hem kablolu hemde kablosuz baglantı almak itiyorum bu mümkünmü artı hotspot agı kullanıcı adı ve şifre ile tek ip lik sınırlı ben bunu dagıtsam evde aynı anda 2 veya daha cok cıgazdan baglantı alabılırmıyım nasıl yapabilirim detaylı bilgi verebilirmisiniz?

Wisp olarak kurup deneyebilirsiniz

• quote:

Merhaba bende TL-WA7210N var ben hotspot microtik ağına baglanıp hem kablolu hemde kablosuz baglantı almak itiyorum bu mümkünmü artı hotspot agı kullanıcı adı ve şifre ile tek ip lik sınırlı ben bunu dagıtsam evde aynı anda 2 veya daha cok cıgazdan baglantı alabılırmıyım nasıl yapabilirim detaylı bilgi verebilirmisiniz?

Sayın @umitkucuker

Belirtmiş bağlantı türü için aygıtı WISP Client Router (AP Client Router) modunda kurulumunu yapmalısınız.

WISP Client Router Modu

Bu modun kullanımı aşağıdaki topolojide gösterildiği gibidir. Bu modda cihazı bağlamak istediğiniz erişim noktasına (Kablosuz Modem Router, Kablosuz Router,vb.) client olarak bağlantısını sağlayıp tekrar cihazdan AP olarak yayını paylaşıma açabiliyorsunuz. Fakat cihazı bağlayacağınız erişim noktası ile cihazın IP bokları farklı olmak zorundadır. (örneğin; erişim noktası 192.168.1.1 ise wireless router 192.168.0.1 olmalı) AP Client Router abc SSID (kablosuz ağ adı) ne sahip bir ağı farklı bir SSID ve şifre ile paylaşmanıza imkan tanımaktadır.

Bu çalışma modunu ayrıca bölgenizdeki kablosuz internet sağlayıcılardan aldığınız bağlantı için kullanabilirsiniz. Bu gibi servis sağlayıcılar adınıza bir hesap oluşturup bir kullanıcı ve şifre tanımlar. Bu kimlik ile bilgisayardan bağlandığınızda sadece tek bir aygıt bağlantı kurabilir. Bu hesap üzerinden birden fazla internet paylaşımı yapmak istediğinizde AP Client Router (WISP Client Router) moduna sahip ürün modellerimizi (TL-WR743ND ,TL-WR843ND, TL-WA7210N, TL-WA7510N, TL-WA5210G, CPE210, CPE510, TL-WR710N) tercih etmelisiniz.

Operation Mode menüsünden çalışma modunu AP Client Router (WISP Client Router) olarak seçiniz.

WISP Station Setting kısmında bağlanılacak istasyon için ayarları yapılandırırken, Local Wireless AP Setting bölümünde ise bağlantıyı paylaştıracağınız Kablosuz Ağ Adını ve Şifresi belirleyebilirsiniz.

WISP Station Setting bölümünün altından Survey butonuna tıklayarak istasyonları taratınız ve bağlanacağınız istasyonu seçiniz. İstasyona bağlanmak için herhangi bir şifreleme metodu girmeniz gerekiyorsa Key Type tipinden şifreleme metodunu seçip şifreyi giriniz.

Network > WAN menüsünden WAN Connection Type (WAN Bağlantı Tipi)ni seçiniz. Kullandığınız WISP servis sağlayıcı tarafından adınıza açılmış bir hesap var ise bu hesap ile giriş yapmalısınız. Bunun için bağlantı tipinde PPPoE seçip hesabınıza tanımlı kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz.

Her sayfada yaptığınız yapılandırmayı kaydetmek için Save butonuna basınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 8 Aralık 2014; 11:35:39 >

• Sayın TP link tamda bu konu üzerine bir cihaz aldım fakat sanırım yanlış cihaz aldım.
    Hızlıal.comdan WA901ND aldım. Wifi sağlayıcı bir firma var(wifinet).
    Tek kullanıcı ve şifre aylık 24 tl. bu sebeple ben bu satın aldığım tek kullanıcı ve şifreyi yalnız bir cihazda kullanabilirmişim.
    fakat evde 3 laptop ve 4-5 andorid telefon var. Sanırım WA901ND işime yaramıyor.
    Geri verme sürem dolmadı daha. geri gönderip değişik bir cihaz alabilirim.. Cevabınızı bekliyorum..
  • Bu hatayı alıyorum .Marka model : tp-link tl-WN8200ND . Tak çalıştır gibi bir özellik yok sanırım bu cihazın .Driver cd'sinide bilgisayarımın dvd-r görmedi . Bu siteden driver inı indirdim ama karşılaştığım sorun bu .Yadımcı olursanız sevinirim

• Merhaba,

Bu ürün Türkiye'de var mıdır? Ve nerede satılır?

TL-WPA4226T KIT

Tşk.,
  • quote:

Sayın @umitkucuker

Belirtmiş bağlantı türü için aygıtı WISP Client Router (AP Client Router) modunda kurulumunu yapmalısınız.
    @TP-LINK TURKIYE

yukarıda bahsettiginiz kurulum ve ayarda DHCP ayarlarını nasıl yapmam gerekıyor bunda sorun yasıyorum galıba birkac sekilde denedim ama baglantı yapamadım
    internet sağlayıcı dan aldıgım kullanıcı adı ve şifre ile baglanmayı denıyorum henuz başaramadım (internet sağlayıcı ip adresi 1.0.0.1)

not: kafa karıstırmak gibi olmasın elimde extra modem var gerekırse TL-WA7210N aygıt ile sadece hotspot internet sağlayıcıagından kullanıcı adı ve şifre ile kablosuz baglantı alıp kabloluya cevirip elimdeki extra roter modemle wireless ve ethernet üzerinden dagıtım yapabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayme

Sayın TP link tamda bu konu üzerine bir cihaz aldım fakat sanırım yanlış cihaz aldım.
    Tek kullanıcı ve şifre aylık 24 tl. bu sebeple ben bu satın aldığım tek kullanıcı ve şifreyi yalnız bir cihazda kullanabilirmişim.
    fakat evde 3 laptop ve 4-5 andorid telefon var. Sanırım WA901ND işime yaramıyor.
    Geri verme sürem dolmadı daha. geri gönderip değişik bir cihaz alabilirim.. Cevabınızı bekliyorum..

Sayın @hayme

Bu konu ile ilgili aşağıdaki bağlantıda sorulan soruda bilgi verilmiştir. Yani şu anda sahip olduğunuz TL-WA901ND ihtyacınız olan bağlantı için uygun değildir. AP Client Router (WISP Client Router) moduna sahip ürün modellerimizi (TL-WR743ND ,TL-WR843ND, TL-WA7210N, TL-WA7510N, TL-WA5210G, CPE210, CPE510, TL-WR710N) tercih etmelisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100279851

• quote:

Orijinalden alıntı: iceberg987

Bu hatayı alıyorum .Marka model : tp-link tl-WN8200ND . Tak çalıştır gibi bir özellik yok sanırım bu cihazın .Driver cd'sinide bilgisayarımın dvd-r görmedi . Bu siteden driver inı indirdim ama karşılaştığım sorun bu .Yadımcı olursanız sevinirim

Sayın @iceberg987

TL-WN8200ND_V1_131119 sürücüsünü otomatik bir kurulum dosyası değildir. Sürücüyü aşağıdaki talimatlar doğrultusunda bilgisayarınıza yüklemelisiniz.

Sürücüleri elle yüklemek için
    Windows'un sürücüleri, donanımınız için otomatik olarak yüklemesine izin vermek en iyisidir. Windows aygıtlarınız için bir sürücüyü bulamıyor ancak siz bir şekilde bir sürücü elde edebiliyorsanız veya teknik destek personeli bir diskten veya aygıt üreticisinin web sitesinden sürücü yüklemenizi istiyorsa sürücüyü el ile güncelleştirmelisiniz. Bu durumların dışında el ile sürücü güncelleştirmekten kaçınmalısınız. El ile sürücü güncelleştirmeye karar verdiyseniz bunu şöyle yapabilirsiniz:
    Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.
    1. Başlat düğmesi , Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve ardından Aygıt Yöneticisi'ni tıklatarak Aygıt Yöneticisi'ni açın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
    2. Aygıt Yöneticisi'nde, güncelleştirmek istediğiniz aygıtı bulun ve ardından aygıt adını çift tıklatın.
    3. Sürücü sekmesini tıklatın, Sürücüyü Güncelleştir'i tıklatın ve ardından yönergeleri uygulayın.

Aygıtta kullanılan yonga seti (chipset) Realtek RTL8192CU 'dir. Yonga seti üreticisinin sürücüsünü yükleyerek de aygıtı bilgisayarınıza tanıtabilirsiniz.

Cihaz ile birlikte gelen TP-LINK Wireless Utility yazılımı sadece WinXP/Vista/7’de çalışmaktadır. Cihazı bu yazılım olmadan da Windows Kablosuz Bağlantı Sihirbazı ile de kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimcoz1

Merhaba,

Bu ürün Türkiye'de var mıdır? Ve nerede satılır?

TL-WPA4226T KIT

Tşk.,

Sayın @cimcoz1

3'lü Powerline Adaptör modelleri Türkiye'ye getirilmeyecektir. Aynı ağa kaç tane Powerline adaptör ekleyebilirim? makalesindelindeki tabloda da belirtildiği gibi herhangi bir model TP-LINK Powerline Adaptörü belirtilen sayıda eklemeniz mümkündür.

• quote:

quote:

Sayın @umitkucuker

@TP-LINK TURKIYE

yukarıda bahsettiginiz kurulum ve ayarda DHCP ayarlarını nasıl yapmam gerekıyor bunda sorun yasıyorum galıba birkac sekilde denedim ama baglantı yapamadım
    internet sağlayıcı dan aldıgım kullanıcı adı ve şifre ile baglanmayı denıyorum henuz başaramadım (internet sağlayıcı ip adresi 1.0.0.1)

not: kafa karıstırmak gibi olmasın elimde extra modem var gerekırse TL-WA7210N aygıt ile sadece hotspot internet sağlayıcıagından kullanıcı adı ve şifre ile kablosuz baglantı alıp kabloluya cevirip elimdeki extra roter modemle wireless ve ethernet üzerinden dagıtım yapabılırım.

Sayın @umitkucuker ,

TL-WA7210N'i AP Client Router modunda nasıl yapılandırabilirim? makalesindeki işlemleri adım adım uygulayarak kurulumu yapabilirsiniz.

TL-WA7210N'un yerel IP adresi 192.168.0.x (1~254) veya 192.168.1.x (1~254) aralığındadır. Yerel IP adresini değiştirmenize gerek yoktur. Sadece WISP (Kablosuz Internet Servis Sağlayıcı) tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifrenizi WAN arayüzünde girmeniz yeterlidir.

• Vdsl/Adsl modem alacağımda Airties 5650 ve tp link w9980 arasında kaldım.

W9980 hakkında pek iyi yorumlar gelmiyor , yabancı forumlarda da modemin stabil çalışmadığı yönünde eleştiriler var.

Neden airties 5650 değil de zyxel 3312 değil de tp link w9980'i tercih etmeliyim ?

Bunlardan ayıran önemli özelliği nedir ?
  • TD-W8151N model modemi kullanıyorum sürekli bağlantıda kopmalar yaşıyorum kaç kere ttnet ile görüştüm her defasında hattı yeniliyolar farklı şeyler yapıyorlar fakat sorun bir türlü çözülmedi en son sorunun modemde olduğuna karar verdim ne yapmam gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: hayme

Sayın TP link tamda bu konu üzerine bir cihaz aldım fakat sanırım yanlış cihaz aldım.

Sayın @hayme

Bu konu ile ilgili aşağıdaki bağlantıda sorulan soruda bilgi verilmiştir. Yani şu anda sahip olduğunuz TL-WA901ND ihtyacınız olan bağlantı için uygun değildir. AP Client Router (WISP Client Router) moduna sahip ürün modellerimizi (TL-WR743ND ,TL-WR843ND, TL-WA7210N, TL-WA7510N, TL-WA5210G, CPE210, CPE510, TL-WR710N) tercih etmelisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100279851

Tavsiyeniz üzerine listedeki TL-WR843ND aldım fakat resimde gösterilen "Operation mode" menüde yok!! Menülerin her yerine girip çıktım fakat bu yada diğer menüleri göremedim... "WISP Station Setting" ve Local Wireles AP Setting" Menüleri falanda yok.
    Ayrıca şuanda Mevcut aboneliğimin devam ettiği adsl aboneliğim var. Modemim kablosuz. devamında başka katta kablosuz dönüştüren acces pointimde var.. ikiside airties.. notebook normalde iki kablosuz ağada bağlanıyor. Dışarıdan daha kablosuz abonelik almadım bu arada.. denemek için kendi kablosuz modemime bağlanıp yeni bir kablosuz ağ oluşturup farklı isim ve şifreyle bağlanayım dedim. Fakat TL-WR843ND sadece acces pointi görüyor. fakat kablosuz modemimi göremiyor!! notebook normalde iki ağada sorunsuz bağlanabiliyor, yani çekim sorunu yok.. Ne yapmamız lazım?

• @TP-LINK TURKIYE merhaba, uydunet'in kablolu modeminden kablosuz bağlantı sağlamak için wr710n model kodlu ürünü araştırdım ve almayı düşünüyorum ancak kafama takılan bir konu var. bu cihaz prize direkt takılıyor malum. bu durum ısınma sorunu yarayabilir mi? kışın neyse de yazın türkiye'nin en sıcak şehrinde bi yangına sebep vermeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Comandante Alex

Vdsl/Adsl modem alacağımda Airties 5650 ve tp link w9980 arasında kaldım.

W9980 hakkında pek iyi yorumlar gelmiyor , yabancı forumlarda da modemin stabil çalışmadığı yönünde eleştiriler var.

Neden airties 5650 değil de zyxel 3312 değil de tp link w9980'i tercih etmeliyim ?

Bunlardan ayıran önemli özelliği nedir ?

Sayın @Comandante Alex ,

TD-W9980 sunduğu eşsiz özellikleri ve fiyatı ile aynı kategorideki diğer markaların ürünlerinden çok üstün bir modeldir.

• Güçlü Lantiq Yonga Seti (Chipset) aynı anda birçok işlemi kusursuz bir şekilde yürütür.
    • VDSL2 desteği ile 100Mbps'e varan Internet bağlantı sunar. (Hipernet bir VDSL Internet erişim tipidir.)
    • ADSL2+/ADSL2/ADSL teknolojisi ile de uyumludur.
    • 4 Gigabit LAN portları ile 1000Mbps'e varan kablolu bağlantı hızları sunar.
    • IEEE 802.11a/b/g/n kablosuz standartları ile aynı anda 5Ghz bandı üzerinden 300Mbps'e kadar, 2.4Ghz üzerinden 300Mbps' kadar dual band bağlantı hızları sunar.
    • 5GHz bandında 3 harici 5dBi antenlere ve 2.4GHz bandında 3 dahili antenlere sahiptir.
    • Ethernet WAN (EWAN) özelliği sayesinde istediğiniz zaman Fiber Internet ve Kablo Internet bağlantısında da kullanabilirsiniz.
    • Çok fonksiyonlu iki adet USB 2.0 portu ile yazıcılarınıza, dosyalarınıza ve medyalarınıza yerel ağdaki farklı cihazlardan veya FTP sunucu aracılığıyla evinizden uzaktayken kolaylıkla erişebilirsiniz.
    • Birçok VDSL profili ile farklı VDSL alt yapı sistemleri ile tamamen uyumludur.
    • Değiştirilebilir LAN/WAN portu sayesinde VDSL/ADSL veya kablo ve fiber modem kullanarak VDSL/ADSL veya Ethernet WAN bağlantıları (EWAN) arasında esnek bir bağlantı sunar.
    • Misafir Ağ Erişimi, evinizde veya küçük ofisinizde Internetinizi misafirleriniz ile güvenli bir şekilde paylaşmanızı sağlar.
    • Wi-Fi Açma/Kapama Anahtarı ile kablosuz fonksiyonunu kolayca etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
    • Gelecek nesil İnternet protokolü IPv6'yı destekleyen TD-W9980, ağınızı şimdiden gelecek teknolojiye uyumlu hale getirir.
    • Ebeveyn Kontrolü, ebeveynlerin çocukları veya yöneticilerin çalışanları için sınırlı erişim politikaları oluşturmalarına olanak tanır.
    • 6000V Yıldırım Koruması, cihazınızı elektrikten doğabilecek olası hasarlara karşı güçlü koruma sunar.
    • Gelişmiş SPI ve NAT Güvenlik Duvarı (Firewall) ile ağınızı internet üzerinden gelebilecek olası saldırılara karşı korur.
    • MAC / IP / URL Filtreleme özellikleri ile ağınız üzerindeki istediğiniz bir bağlantıyı kolayca filtreleyebilirsiniz.
    • Windows 8/7/Vista/XP, Mac OS veya Linux-tabanlı işletim sistemi ile tamamen uyumludur.
    • 10'a kadar IPSec VPN tünel desteği eviniz ve ofisiniz arasında internet üzerinden güvenli ve özel bir ağ oluşturmanızı sağlar.
    • Ürün ile birlikte gelen Ürün CD'sindeki yardımcı yazılım cihazı birkaç dakika içinde yapılandırmanıza yardımcı olur.
    • 3 yıl garanti desteği
    • Çok yakın zamanda ürünün arayüzü tamamen TÜRKÇE olacaktır.

Ürün hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 11 Ocak 2015; 23:03:15 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.