Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.812
Cevap
98
Favori
292.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • immortal_soldier kullanıcısına yanıt
    immortal_soldier merhaba,



    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmek cihazınızın alt kısmında bulunan etiket üzerinde TD ,TL ,RE , Archer vs.. ile başlayan Model numarasını paylaşır mısınız?
  • remtur R kullanıcısına yanıt
    remtur merhaba,



    Herhangi bir modeme son yazılım veya bir üst yazılım yüklendikten sonra cihaza eski yazılımı yükleme işlemi gerçekleşmez. Bazı yazılım sürümleri Global olarak yayınlanmakta iken bazı yazılımlar sadece bir ülkeye ait olarak çıkmaktadır.
  • Öncelikle İlginiz için teşekkür ederim. Modemin etiketinde Serial Number 2163335000861 EU/1.0 diye bir numara var. istediğiniz bu numara mıydı.Tekrar teşekkürler.
  • Kusura bakmayın sonradan farkettim. Model numarası benden değil, başka bir üyeden istenmiş.Bu arada ilk mesajım da da belirttiğim gibi AU yazılımının bir önceki eski veriyonu yüklüyor. EU yazılımlarının hiçbirini yüklemiyor. Modemi fabrika ayarlarının dışında bir yöntemle ilk haline getirme gibi bir yolu yokmudur. Ben internetten araştırdım bazı yöntemler var ama ben başaramadım.İyi çalışmalar dilerim.
  •  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

    Bu modemin antenini degistirebilirmiyiz acaba 15 dbi lik anten alsa. Değiştirebilirmiyim bunun antenini
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    AU yazılımı yüklemeden önce EU yazılımının en son yazılımını yüklediğim halde EU yazılımlarının önceki eski yazılımlarını sorunsuz yükleyebiliyordum. Bilginiz olsun. İyi çalışmalar.
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    emre_3579 Merhaba,

    Belirtilen TD-W8960N model numaralı cihazımızda Versiyon 6,7 ve 8 de sabit anten olarak üretilmektedir. Bu versiyonların dışındaki cihazlarda anten çıkarılabilmektedir.
  • 9 yıldır kullanıyorum modemi yeni bir modem alsam internetimde iyilesme hissedermiyim?

    Zxv10 w300 zte modem kullaniyorum. Arada sebepsiz yavaslamalar falan oluyor telefonlarla bağlanırken durduk yere wifi den düşüyor.

    Ttnet. 25 mbps lik paketi var.

    Downloadim 11 mbps. Sebebi ttnet merkezine uzaklik olabilir. Modemin ışıkları durmadan yanıp sönüyor hic durmadan hemde. Tp link n modem alsam Yenilesem download da bir değişim olur mu?

    ac modem almak istemiyorum yine n alacağım , bilgisayarim ve telefonum ac desteklemedigi için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terius -- 24 Şubat 2018; 13:55:56 >
  • remtur R kullanıcısına yanıt
    remtur Merhaba,

    Belirtmiş olduğumuz gibi cihazın sahip olduğu yazılıma bir üst veya son yazılım yüklenmesi halinde cihaza eski yazılımı yüklemek mümkün değildir. EU yazılımlar tüm yazılım türlerine yüklenebilirken AU veya TR gibi ülke bazında yayınlanan yazılımları yüklemeniz halinde tekrar yazılım yüklenmesi halinde AU veya TR yazılımı yüklenmek zorundadır. Yazılım güncelleme işlemi ise cihazın versiyonuna ülke uzantısına göre yapılmalıdır. Örneğin versiyon bir cihaza versiyon iki yazılımı yüklenmemeli aksi takdirde cihaz işlevini kaybeder.
  • Archer VR600 modemini alıpta tivibu kullanabilen varmı yardımlarınızı bekliyorum.
  • Evimle işyerim arasında yaklaşık 150 m. mesafe var, yükseklik olarak ev birkaç metre daha yüksek. Arada bina yok, elektrik kabloları var, evdeki interneti ofiste nasıl kullanabilirim?
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Archer VR2600 modeme Putty programı ile SSH olarak bir türlü bağlanamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
  • remtur R kullanıcısına yanıt
    remtur merhaba,

    Modemlerimizin güvenlik nedeniyle SSH portu kapalıdır. Bunu ne amaçla kullanmak istiyorsanız support.tr@tp-link.com adresine kullanım detaylarını mail olarak iletmenizi rica ederiz.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    cem650 merhaba,

    http://www.kolaykurulum.net/Content/res/productFiles/7f6fe589-9d49-4a5a-9dc6-76791601b0cb.pdf linkindeki talimatlar ile kurulumu yapılandırabilirsiniz.
  • SYE35 merhaba,

    2.4Ghz ağında bir yapı düşürseniz CPE210 veya CPE220 cihazlarımızı inceleyebilir, 5Ghz ağında bir yapı düşünürseniz CPE510 veya CPE520 modellerimizi önerebiliriz. Bu model cihazlarımızdan herhangi birinden iki adet alıp noktadan noktaya 10KM mesafede kullanım sağlayabilirsiniz.
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    bu döküman yoktu sanırım yeni hazırlanmış bir döküman doğrumu bildim ?
  • Merhaba, sizin sirket olarak getirdiğiniz mercursys menzil genisleticiden bir arkadasim satin aldi, ancak kurulum ayarlari icin wifi dan baglanmamiz gerekiyor fakat cihazi acmamiza ragmen wifi listemizde bu cihaz gozukmuyor



    Sorun ne olabilir?
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    1984 Merhaba,

    Cihaz kurulumunu farklı bir bilgisayar ile deneyebilir veya herhangi bir marka telefon yardımı ile kurulum işlemini tekrar yapılandırabilirsiniz. Kurulum için aşağıda paylaşmış olduğum linkte bulunan videoyu takip ederek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

    MW300RE Kurulum Videosu /https://www.youtube.com/watch?v=ZpdkOn5cG6g

    MW300RE Mobil Kurulum Videosu /https://www.youtube.com/watch?v=IaFd4x2XL9g




  • Selamlar.

    Mercusys marka ağ genişleticide bağlantı problemi yaşıyorum. Tp-link tarafından desteklendiği yazdığı için burdan başvurmak istedim.

    Ağa tanımlıyorum, ana modem bağlantısı varken sorun yok ama genişletici üzerinden ağa bağlandığım zaman internet bağlantısı sağlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • TD-W9970 Modem kullanıyorum, üst katta pek iyi çekmiyor, TL-WA701N aktarıcı aldım, amacım üst katta zayıf olan wifi ağını kuvvetlendirmek, aşağıdakilerden hangisini seçmem gerekiyor,

     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.