Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
305.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tarun selam,

Ürünlerimizde MAC adresini değiştirmek mümkün değil.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    barsoy Merhaba,

TD-W8970'in iki versiyonu bulunmaktadır. V1 olan modelin donanımı ile V3 olan modelin donanımları birbirinden farklıdır.
  • nebi64 N kullanıcısına yanıt
    nebi64 merhaba,

Bilgisayar modeme kablolu mu kablosuz mu bağlı ? Ve bilgisayarı kapattığınızda modem tamamen kapanıyor mu yoksa hemen kapanıp açılıyor mu ?
  • myadmin77 M kullanıcısına yanıt
    myadmin77 merhaba,

Archer D2 model numaralı ürünü kablosuz tekrarlayıcı olarak kullanamazsınız ancak modemden bu ürüne bir kablo çekip tekrardan wireless dağıtabilirsiniz. Bunun için ürünü Wireless Router modunda kullanmanız gerekmektedir.

Dilerseniz bizlere mail adresinizi iletirseniz sizlere bu konu hakkında bir kurulum dokümanı yönlendirebiliriz.
  • santhora kullanıcısına yanıt
    santhora merhaba,

Şuan Türkiye'de stoklarda bulunmamaktadır. Şuan gelişi konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor maalesef.
  • Ahmet Bozcan A kullanıcısına yanıt
    Ahmet Bozcan Merhaba,

TL-WR840N ile bu işlemi yapmanız mümkün olmayacaktır. Ancak sizlerin kablosuz sinyali alabilecek bir cihaza ihtiyacınız var bunun için doğru ürün TL-WR802N olabilir. Avea Jet Wifi ile sinyali dağıtırken TL-WR802N ile alıp kameraya bağlayabilirsiniz daha uygun bir çözüm olacaktır.
  • Mrb. Otele internet sistemi kurwcağız. Access point olarak tp-link eap 110 ve iki hattı birleştirmek için r470t load balance kulllanacagım. Sorum şu r460t kanun gereğş yasal loglama işlemi yapıyor mu? Yapmıyorsa tp-linkin hangi ürünü kullanmam gerekir?

Ayrıca Eap 110 modelini zemin kata kurduğum merkezden poesini takınca tek cat6 kablodan 5. kata data ve nerji transferi nasıl olur? sağlıklı çalışır mı? yoksa 3. kata gigabit switch kursam da ordan mı versem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 26 Mayıs 2016; 12:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Şu an bir kablo modem almam gerek. Bahsettiğiniz modem geldimi ? Geldiyse nereden alabiliriz . Gelmediyse ne zaman gelmesi planlanıyor

• Merhabalar bir kaç güne kadar evime vadofone fiber internet bağlattıracağım. Evim dublex. Şu an mevcut modemle(Asus dsl-n14u) dağıtıcı olmadan evin her yerinde internet kullanamıyorum. 400tl ye kadar bütçe ayırdım. Önerebileceğiniz ürünlerinizi bekliyorum.Teşekkürler
  • Modem ethernet ile bağlı bilgisayarı kapatınca power ışığı hariç diğer ışıklar sönüyor ve tekrar baştan bağlanıyor

• Merhaba;
    TD-W9980 Modelini kullanıyorum. Modem iyi hoş güzel de bir sıkıntısı var, oda şu;
    Modem de forwarding kısmına 3389 portunu yazıp ilgili yerleri dolduruyorum ama 3389 portu açık olarak gorunmuyor ve rdp yapamıyorum. Müşteri hizmetleri ve Mail destek ile konuşmalarım oldu ancak çözüm bulamadılar. Firmware guncelledim oda olmadı, management kısmından 80 portunu aktif hale getirdim yine olmadı, bambaşka bir portu açmak istedim oda olmadı. Factory Reset yaptım oda olmadı. Yani modem' de açtığım hiçbir port açık olarak gorunmuyor ve gorevini yapmıyor.
    Eklediğim port liste' de gorunuyor ama işlevselliği yok.

ilgilenir misiniz ?
  • TL-WA854RE..kurulum yapamıyorum..192.168.0.254 veya tplinkrepeater.net..login failed hatası veriyor.
    admin/admin girişi kabul etmiyor..nasıl kuracağım bunu ben..

• TP LINK servisinden ricam;
    Evde tp lınk 8970 modem kullanıyordum. Hipere geçince VDSL tp link 9980 modem aldım.Aldığım yeni modemi bağlayıp eski modemi söktüm bu arada modemlerin antenleri karıştı,şimdi hangi anten hangisine ait bilemiyorum.Aralarında gördüğüm tek fark birinin içinden gri renkli bir kablo ,diğerinde ise sarı renkli bir kablo geçiyor.Bildiğim kadarıyla 8970 in antenleri 2.4 GHZ, 9980 nin antenleri ise 5 ghz bu antenleri nasıl ayıracam bi yardım lütfen.

Birde yeni 9980 modemde 3.sırada bi işaret var (ufo ya benziyor). O işaretin anlamı nedir,arada bir sönüyor,modemi açıp kapatınca düzeliyor.
  • elusive kullanıcısına yanıt
    elusive merhaba,

TL-R470T+ model numaralı ürün loglama yapmaz ve şuan TP-LINK olarak loglama yapan bir ürünümüz bulunmuyor.

Data ve veri aktarımı için tabi ki ne kadar kısa bir mesafe olursa o kadar verimli olacaktır.
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    itsthehallowman merhaba,

Ürünlerimizin şuan Türkiye altyapısında testleri devam etmektedir. Henüz daha Türkiye'de satışa sunulmadı. Önümüzde ki ay içerisinde testlerin tamamlanıp satış için gerekli hazırlıkları yapılmış olacaktır.
  • pckopatgs kullanıcısına yanıt
    pckopatgs merhaba,

Hattınızın alt yapısı VDSL ise Archer VR200 ve Archer VR900 model numaralı ürünlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
  • nebi64 N kullanıcısına yanıt
    nebi64 merhaba,

Modeminizin model numarası nedir ?
  • poloko kullanıcısına yanıt
    poloko merhaba,

Bizlere mail adresinizi özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında sizlere bir doküman yönlendireceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak kurulumunuzu yapabilirsiniz.
  • orhan586 O kullanıcısına yanıt
    orhan586 merhaba,

3. sırada yanan ışık internet ışığıdır. Bağlantınız kesildiğinde tamamen söner arada anlık yanıp sönüyor olması bağlantınızda kesinti yoksa problem yaratmaz.

2 anteni ancak anteni sökerek anlayabilirsiniz. Altta sizlere görsellerini iletiyoruz.

5 GHz anten:
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

2.4 GHz anten:

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

orhan586 merhaba,

3. sırada yanan ışık internet ışığıdır. Bağlantınız kesildiğinde tamamen söner arada anlık yanıp sönüyor olması bağlantınızda kesinti yoksa problem yaratmaz.

2 anteni ancak anteni sökerek anlayabilirsiniz. Altta sizlere görsellerini iletiyoruz.

5 GHz anten:

2.4 GHz anten:

İlginiz için çok teşekkürler,sayenizde antenleri ayırmayı başardım. Ama şu üçüncü sıradaki ışık yaklaşık 4 saattir sönmüş durumda ancak internette sorun yok. Resim üzerinde görünüyor. SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan586 -- 31 Mayıs 2016; 21:52:44 >

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.