Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
297.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir sorum olacak. Evde uydunet kullanacağım router olarak wr-1043 üm var. Uydunet modemine bu routerı bağlayacağım. Bu sistem çocuk odasında duracak. Fakat salonda da ethernetle bağlamam gereken cihazlar var. Wireless olarak interneti alacak alan genişletecek ve ethernet ten internet kullanabileceğim cihaz hangisidir. Ne tavsiye edersiniz ?
  • Bende teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
  • merhaba;

1 ay evvel 1043nd router cihazınızdan aldım. routerın hemen yanı başında full çekim sağlıyor fakat aynı evde yan odaya gittiğimizde 13mbt olan internet hız testim 0.4 lere düşüyor. ttnet fiber kullanıcısıyım. ttnetin bana verdiği modemden diğer odalarda da verim alamadığım için sizi tercih edip ürününüzü aldım. müşteri hizmetlerine şikayetimi bildirmeme müteakip servisinize bakım için yolladım. üründe arıza olmadığı söylenerek tekrar geri yollandı. mağduriyetimi nasıl karşılayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

merhaba;

1 ay evvel 1043nd router cihazınızdan aldım. routerın hemen yanı başında full çekim sağlıyor fakat aynı evde yan odaya gittiğimizde 13mbt olan internet hız testim 0.4 lere düşüyor. ttnet fiber kullanıcısıyım. ttnetin bana verdiği modemden diğer odalarda da verim alamadığım için sizi tercih edip ürününüzü aldım. müşteri hizmetlerine şikayetimi bildirmeme müteakip servisinize bakım için yolladım. üründe arıza olmadığı söylenerek tekrar geri yollandı. mağduriyetimi nasıl karşılayacaksınız

Ayarları nasil yaptiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

merhaba;

Ayarları nasil yaptiniz

kurulum cd sinde anlatılanın aynısını takip ede ede yaptım. kurdum. dns ip ayarları olsun anladığım şeyler değil çünkü kurcalamadım hiç

• quote:

quote:

quote:

merhaba;

Ayarları nasil yaptiniz

kurulum cd sinde anlatılanın aynısını takip ede ede yaptım. kurdum. dns ip ayarları olsun anladığım şeyler değil çünkü kurcalamadım hiç

kurulum cd sinden ziyade ip yapılandırmasını ve diğer ayarı manuel yaparsanız daha iyi sonuçlar alırsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba;

Ayarları nasil yaptiniz

kurulum cd sinden ziyade ip yapılandırmasını ve diğer ayarı manuel yaparsanız daha iyi sonuçlar alırsınız

o konularda malesef bilgi sahibi değilim. yönlendirebileceğiniz bir konu başlığı varmıdır

• VMG 3312 modemime ttnetin vermiş oldugu hg630 a modemi access point olarak nasıl baglarım ?
  • meşhurkeladam kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Konu ile ilgili olarak 444 0 375 numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Genellikle TP-LINK modemlerinde Access Point olarak kullanmak için DHCP özelliği kapatılıp Modeminizle aynı ip bloğunda kullandığınızda problemsiz bağlantı sağlayabilirsiniz.

Modem : 192.168.1.1
    Access Point : 192.168.1.200 , 205 ...

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • TP-LINK TL-WA7210N
    WA 901ND

daha üst ürün varmı ? 500mt açık alan prefabrik için
  • Değerli Kullanıcımız;

Dış ortamda 2.4 üst model olarak TL-WA7210N Dış Ortam AP kullanılmaktadır. Bu konu ile ilgili olarak ürün performans açısından memnun kalacağınızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

FTTB/T11: Binanızın altına T11 kutusu konumlandırılır. Bu kutu GPON'a göre çok daha büyüktür. Fiber kablo buraya kadar gelir. Genellikle cat6 kablo çekilmez ve binadaki halihazırda var olan telefon hatlarına bağlanır. Hat sinyaliniz VDSL olarak değiştirilir. Eğer NETLİMİTSİZ abonesi iseniz, paketiniz otomatikman FİBERNET LİMİTSİZ 20Mbps'ye geçer. Böylece dairenizde hiç bir değişiklik yapmadan fiber internetle tanışmış olursunuz. FTTH'nin aksine tüm bina bir fiber kılının bant genişliğini paylaşmak durumunda kalır.

Not: Alıntıdır.

Binada bu kutu bulunmakta ve evin içine kadar bu kutudan cat5 kablo çekili fakat modeme RJ 11 soketi ile bağlantı kurulmakta. Yani bir nevi cat5 kablosunu telefon hattı olarak kullanmakta.

Gelelim asıl soruya.

Ping sorunu (özellikle multiplayer oyunlar için) yaşatmayacak, bağlantı hızı yüksek ve kopma sorunu olmayacak, ağ üzerinden paylaşım yapabileceğim modem tavsiyesi gerekiyor.

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Kullanıcımız;

Dış ortamda 2.4 üst model olarak TL-WA7210N Dış Ortam AP kullanılmaktadır. Bu konu ile ilgili olarak ürün performans açısından memnun kalacağınızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

cevap için teşekkürler

TT net in verdiği kalitesiz 10.sınıf çin malı

ZyXEL P-660N-T1A

'dan Ethernet kablosu ile TL-WA7210N aktarırsam 500mt dış alanda sorun yaşamam sanırım değil mi ?

iç alan için wa901nd den daha üst ürününüz varsa tavsiyenizi beklerim.

TL-WA7210N'nin dış kutu olculerine baktımda bu çatıya kurulan bir urun mu camın onuna koyamazmıyım bunu

teşekkürler

• Değerli Kullanıcımız

İnternet bağlantısını ethernet kablosu ile TL-WA7210N Dıs ortam access point cihazımıza aktardığınizda herhangl bir problem yaşamassınız. Yapılandırma ile ilgili sizlere yardimcı olunacaktir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Değerli DonanımHaber kullanicisi

TD-W8970 tavsiye edilmektedir. Konu ile ilgili olarak web sitemizden model aratarak bilgi alabilirsin. Eger bilmek istediğiniz farkli bir bilgi içinde bu noktadan irtibata gecebilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE

• quote:

Orijinalden alıntı: captaingurkan

Merhaba,
    MV Besiktas gemisinin kaptanıyım. Gemimizde VSAT internet sistemi bulunmakta. İdirect modeme gelen internet Xchanger box denilen bir kutudan çıkan LAN kablosu ile E Güvertedeki TP-Link WA901N v2 modeme giriş yapıyor. Diğer D güverte, C güverte, B güverte ve A güvertesindeki repeaterlar sayesinde de personelim bulundugu kattan wifi ile internete bağlanabiliyor olması gerekiyor. Ancak E Deck harici modemden bağlanılamıyor. E güverteye çıkıyorlar orada bağlantı sağlayıp D ya da C güverteden bağlanmaya devam ediyorlar ancak ilk bağlantıyı E güverteden yapmak zorunda kalıyorlar. Laptopın ip adresini 192.168.1.100 olarak atadım 192.168.1.254 adresinden modemin arayüzüne giriş yaptım. Wireless sekmesinde modem durumu Access point olarak ayarlı. Bu modede sorun yok. D katındaki modeme LAN kablosu ile laptopin ip adresini 10.0.2.100 ayarlayarak 10.0.2.253 adresinden giriş yaptığımda bu modemin universal repeater olarak ayarlı olduğunu ve ip adresinin 10.0.2.253 oldugunu gördüm. Bu ayarı repeater olarak değiştirdim Surveye tıklayıp açılan listeden E katındaki ilk modemin Mac adresinden tanıyıp seçtim. cihazin ip adresini de E katindakinin bir alti 192.168.1.253 verdim, Gateway’e ne yazacagimi bilemedim,subnet maskin adresi olan 255.255.255.0 yazdim ki muhtemelen yanlis. Kayıt ettim ve reboot ettim. Wifi ye baglandim ancak internete baglanabilmemiz icin xchange.box adresi olan arayuzu acamadi. Nerede yanlislik var acaba gatewayde mi yoksa tum islemlerimde mi? Universal repeaterda mi kalmali repeaterda mi? Gateway’e 192.168.1.200 vererek tekrar deneyecegim. E katindaki modem uzerinden D katina, C katina , B katina ve A katina repeaterlari nasil ayarlarsam interneti iletebilirim. Gerek duydugunuz yazmayi unuttugum bilgileri soyler misiniz? Simdiden cok tesekkurler.

Telefon numaramı bıraktım Pm ile.saygılar.

• Access point ip adress 192.168.1.254
    Subnet mask:255.255.255.0
    Gateway 0.0.0.0 sorunsuz çalışıyor.

Universal repeater İp address: 192.168.1.253
    Gateway ne olmalı? 192.168.1.53 ya da 0.0.0.0 olabilir mi? Model TL-WA901ND.

• quote:

Access point ip adress 192.168.1.254

Gateway ve birinci dns ip leri modem ip verin

• quote:

quote:

Yani repeaterın gatewayini 192.168.1.253 mü yapayım?

• quote:

quote:

quote:

Yani repeaterın gatewayini 192.168.1.253 mü yapayım?

Artik kaynak modemin ip numarasi ne ise o

Konuda verilmis bir modem ip goremedim sanki

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.