Şimdi Ara

Siz Olsaydiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her Gün Birbirinden İlginc Clan İstekleri Gelior.. En Farklı Olanlari Sizinle Paylasmak İstedim Mesela Siz Bu Arkadasın Clan İstegine Nasil Bir Cevap Verirdiniz..

• abooo o sen mısın bende clan + kac dedım cvp bile wermedın :) benı clan alırmsn lwl 59
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karikatur_komedya

abooo o sen mısın bende clan + kac dedım cvp bile wermedın :) benı clan alırmsn lwl 59
    Neden Cevap VErmemis Oldugumu Resimden Anlamissindir Sanirim Gözümden Kacmistir Pm in =)
  • quote:

abooo o sen mısın bende clan + kac dedım cvp bile wermedın :) benı clan alırmsn lwl 59
    ne bu ya aynı topic den 2 tane hemde gereksiz bi topic
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLC

Neden Cevap VErmemis Oldugumu Resimden Anlamissindir Sanirim Gözümden Kacmistir Pm in =)

Alıntıları Göster
    Ben moradonda tezgah acmıstım pm i acık unutmusum.3-4 saat sonra bir geri geldim ekran boele basladım okumaya 10 msjdan 1 i sadece merchanttaki itemlarla ilgili gerisi clan istegi dolu.Ne var bu pelerinde anlamıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk_Magician

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

Gerekli Mesajı Yonetime Gonderdim.. İki Kez Acilmasindan Kaynaklanan Bu Bir.. İkincisi Paylasmak İstedigim Tuhafıma Giden Bir Clan İstegini Belirttim.. BAN Yazmaya Baya Alismissin... Banla Ozaman..

• quote:

quote:

Gerekli Mesajı Yonetime Gonderdim.. İki Kez Acilmasindan Kaynaklanan Bu Bir.. İkincisi Paylasmak İstedigim Tuhafıma Giden Bir Clan İstegini Belirttim.. BAN Yazmaya Baya Alismissin... Banla Ozaman..

Alıntıları Göster
    Burada Onemli Olan Clan İstegi Değil Clanı İsteme Sekli Adam Diyorki " Onceki Clanim 60+ idi ve Hepsi Herseyden Once İnsandı " Buna Karsılık Bende " Bizde Hayvan Değiliz Herhalde " Diyebiliorum siz Olsaydiniz Ne Derdiniz

• quote:

Burada Onemli Olan Clan İstegi Değil Clanı İsteme Sekli Adam Diyorki " Onceki Clanim 60+ idi ve Hepsi Herseyden Once İnsandı " Buna Karsılık Bende " Bizde Hayvan Değiliz Herhalde " Diyebiliorum siz Olsaydiniz Ne Derdiniz

Alıntıları Göster
    ınsan s.a der yaw :D kardes benı 60 olunca clna alırmns lwl 59 %40
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu ban simgesini her konunun altında gerekli gereksiz doldurup duruyorsunuz,sanırım post kasma amaclı.Forum herkese acık bir olgu sana ilginç gelmeyen birsey baskasına ilginç gelebilir.Eger bir konuyla ilgilenmiyosan o konuya yorum yazmadan gecersin.Arkadas kendisine ilginc gelen bir konuyu paylasmıs bunda herhangi bir gereksizlik goremiyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: E_ExCaLiBuR

Offtopic.
    Clan Alımı Konusunda Zaten SS de Gerekli Cevabı Vermisim..

quote:

Majaran Tarih 16 Ağustos 2006; 2:27:57
    Bu ban simgesini her konunun altında gerekli gereksiz doldurup duruyorsunuz,sanırım post kasma amaclı.Forum herkese acık bir olgu sana ilginç gelmeyen birsey baskasına ilginç gelebilir.Eger bir konuyla ilgilenmiyosan o konuya yorum yazmadan gecersin.Arkadas kendisine ilginc gelen bir konuyu paylasmıs bunda herhangi bir gereksizlik goremiyorum

Teşekkürler..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: E_ExCaLiBuR

Offtopic.
    Clan Alımı Konusunda Zaten SS de Gerekli Cevabı Vermisim..

quote:

Majaran Tarih 16 Ağustos 2006; 2:27:57

Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    tmm saolasın

• quote:

tmm saolasın

Alıntıları Göster
    Buda enteresan bir partiye davet isteği.

http://img131.imagevenue.com/img.php?image=86229_okuz_508lo.JPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

Buda enteresan bir partiye davet isteği.

http://img131.imagevenue.com/img.php?image=86229_okuz_508lo.JPG

Alıntıları Göster
    ßuda Güzelmis.. ßide Bi Char Var Cypherda Pianada Her Gezişimde Pm Atiyor İlk Sözü
    " Merhaba Ben Aysu Benimle Tanismak Sohbet Etmek İstermisin "

• quote:

ßuda Güzelmis.. ßide Bi Char Var Cypherda Pianada Her Gezişimde Pm Atiyor İlk Sözü
    " Merhaba Ben Aysu Benimle Tanismak Sohbet Etmek İstermisin "

Alıntıları Göster
    bu da değişik bir heal isteme şekli tabloya bakın

http://www.resimload.com/141101/GPq_hood.JPG

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_sAkfA

bu da değişik bir heal isteme şekli tabloya bakın

http://www.resimload.com/141101/GPq_hood.JPG

Alıntıları Göster
    bu hangi server .. bide ne besleme insanlar var dimi boyle ezik ezik clan pls diyen cok adam var ko da.. o mesajları atan adamların yarısndan faslası moradonda 10k coin pls diyen gecmise sahip 0-6 yas gurubu insanlardır.. daha guseli genelde bu mesajların atıldığı kiisilerde DH de topic kirlenmesine sebebiyet verenlerdir.. VE bahane de hep aynı " ben sizinle bilmem paylasmak istedim" ya bis paylasmak istemiyos.. ama bunu soran yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: x_axis

bu hangi server .. bide ne besleme insanlar var dimi boyle ezik ezik clan pls diyen cok adam var ko da.. o mesajları atan adamların yarısndan faslası moradonda 10k coin pls diyen gecmise sahip 0-6 yas gurubu insanlardır.. daha guseli genelde bu mesajların atıldığı kiisilerde DH de topic kirlenmesine sebebiyet verenlerdir.. VE bahane de hep aynı " ben sizinle bilmem paylasmak istedim" ya bis paylasmak istemiyos.. ama bunu soran yok..

Alıntıları Göster
    Paylasmak İstemiorsan Mesaj YAzmicaksin.. Konuyu Actiginda Cikicaksin Geri.. Paylasmak İsteyen Bir Cok Arkadas VArmıski Onlarda Kendi Anılarını Koymuslar.. Radikallik Yapicaksan Git Radikal Al Oku.. Yada Kumdan Delos Castle Felan Yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLC -- 16 Ağustos 2006; 3:56:31 >

• quote:

Paylasmak İstemiorsan Mesaj YAzmicaksin.. Konuyu Actiginda Cikicaksin Geri.. Paylasmak İsteyen Bir Cok Arkadas VArmıski Onlarda Kendi Anılarını Koymuslar.. Radikallik Yapicaksan Git Radikal Al Oku.. Yada Kumdan Delos Castle Felan Yap..

Alıntıları Göster
    tamam bidaha MESAH yazmam.. kardes bu hangi serverdı..????
  • quote:

tamam bidaha MESAH yazmam.. kardes bu hangi serverdı..????

Alıntıları Göster
    Cypher.. Bu Arada Bidaha Mesaj Yazmam Derken Bile Bir Mesaj Yazmişsin Bu Bi Paradoxmudur ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

Paylaşmadam paylaşmaya fark vardir. Forum modlarimizin sağada solda çekilmiş toplu yada tek fotolari atilinca 3 sayfa pohpohlaniyorda iki eğlenceli resim eklenince mi rahatsizlik veriyor foruma ? Bende asgada raibada czde ayri çekilmiş fotolarimi atsaydim benimkide mi yararli topic olacakti ? Arada bir kizişiyor birileri sonra arkasi olmayan duruşlar sergiliyor. Kişisel fotolarin, videolarin dolaştiği tüm başliklarda bu duruşunu korursan kaile alirim mesajini. Yoksa can sıkınıtısında beni yargilayor olman bana viz gelir tiris geçer.

• quote:

Alıntıları Göster
    kardesım bısı sorcam sen pm lerden sadece bırını mı okuyon yoksa hepsnını mı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.