Şimdi Ara

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ ? Öneri ve Fikirlerinizi Rica ediyorum SAYIN FORUM Üyeleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Ahali, Kullandığım cihaz iPhone 6 Plus 16 GB Lik modeli.. Şimdi ben bu cihazı alırken Androidden geçtim ve ilk defa iOS kullanacaktım Pek emin değildim acaba kullanabilirmiyim sıkıcımı vs vs korkularım vardı beğenmezsem satarım diye 16 gb aldım.Fakat Androidden çok çabuk vazgeçtim ve bir daha dönmeme kararı aldım şimdi arkadaşlar Cihazın hafızası şahsi olarak bana yetmiyor Diyorumki acabaaaa satıp direk 128 gb 6 plus mu alsam tekrar yoksa biraz beklesem 6s plus mu alsam tabi çıkarmı çıkmazmı bilemiyorum netten okuduklarımız özellikleri şu bu vs diye yorum yapamıyorum.

Siz olsanız ne yapardınız ?

iPhone 17 Pro Max 256 GB Turuncu
  • Eğer standart bir kullanıcı değilseniz 16 gb maalesef yetmiyor. Bende öyle bir hata yaptım. 16 lık aldım, şu an foto video falan birakamiyorum telefondan. Flaş diskime atıyorum sürekli.
    Sorunuza gelirsek. Sizinde gördüğünüz gibi ilk çıkan 6 serisinin pek bir ekstrasi yok yeni telefonlara göre. Batarya performansı bir nebze daha iyi ve çok ufak tefek detaylar var.
    En basitinden 6 serisinin 1 gb ram ile çıkması çok tepki topladı mesela. Ha şu anki uygulamalar için çok mu önemli ram derseniz, ben su ana kadar bi sorunla karşılaşmadım. Ama teknolojinin hızına yetisilmiyor. Eğer 6s 2 gb ram gibi bir şeyle çıkarsa uygulamalar yavaş yavaş ona göre optimize edilmeye başlayacak. Kısa vadede çok sorun değil bu. Nitekim ben 5s imi daha iki üç sene kullanmayı planlıyorum. Ama uzun vadeli düşünüyorsanız bir süre sonra ram yetmeyecek maalesef.
    Yerinizde olsam biraz daha sabreder yeni çıkacak olan telefonu alırım. Hem 6 ile o kadar tepki topladıktan sonra apple ın kendini affettirmek için daha sağlam ve daha güçlü bir telefon çıkaracağına inanıyorum.
    Hafıza konusunda sizinde bildiğiniz gibi 16 gb telefonlar yavaş yavaş tarihe karışıyor. Sonraki sürümde 16 gb telefon olacağından şüpheliyim açıkçası.
    Kısacası her açıdan beklemeniz taraftariyim. Ancak yine de Son karar sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Eğer standart bir kullanıcı değilseniz 16 gb maalesef yetmiyor. Bende öyle bir hata yaptım. 16 lık aldım, şu an foto video falan birakamiyorum telefondan. Flaş diskime atıyorum sürekli.
    Sorunuza gelirsek. Sizinde gördüğünüz gibi ilk çıkan 6 serisinin pek bir ekstrasi yok yeni telefonlara göre. Batarya performansı bir nebze daha iyi ve çok ufak tefek detaylar var.
    En basitinden 6 serisinin 1 gb ram ile çıkması çok tepki topladı mesela. Ha şu anki uygulamalar için çok mu önemli ram derseniz, ben su ana kadar bi sorunla karşılaşmadım. Ama teknolojinin hızına yetisilmiyor. Eğer 6s 2 gb ram gibi bir şeyle çıkarsa uygulamalar yavaş yavaş ona göre optimize edilmeye başlayacak. Kısa vadede çok sorun değil bu. Nitekim ben 5s imi daha iki üç sene kullanmayı planlıyorum. Ama uzun vadeli düşünüyorsanız bir süre sonra ram yetmeyecek maalesef.
    Yerinizde olsam biraz daha sabreder yeni çıkacak olan telefonu alırım. Hem 6 ile o kadar tepki topladıktan sonra apple ın kendini affettirmek için daha sağlam ve daha güçlü bir telefon çıkaracağına inanıyorum.
    Hafıza konusunda sizinde bildiğiniz gibi 16 gb telefonlar yavaş yavaş tarihe karışıyor. Sonraki sürümde 16 gb telefon olacağından şüpheliyim açıkçası.

Çok teşekkür ederim hocam, benim düşüncelerim arasında olan şeyleride harflere dökmüşsünüz.Yeni üretilecek cihaz dediğiniz gibi 6 da olan hatalar ve kullanıcıların isyanlarını bastırmak için daha sağlam bir yapıda ve ekstra özellikler ile affedici çalışmalar ile son bulacak gibime geliyor..

16 gb yi işte beğenmezsek satarız dedik aksine beğendik iOS u bir daha android e geçmemek için en basitinden güzel bir sebep oldu ve anladım. Anladığım şey ise 16 gb yetmiyormuş :D neyse sağlık olsun bakalım biraz bekleme taraftarıyım. Peki yeni ürün tanıtımı genelde hangi aralıklarda oluyor apple de ve genelde ne zamanlar yeni modeller çıkıyor. Bilgiler için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Eğer standart bir kullanıcı değilseniz 16 gb maalesef yetmiyor. Bende öyle bir hata yaptım. 16 lık aldım, şu an foto video falan birakamiyorum telefondan. Flaş diskime atıyorum sürekli.

Çok teşekkür ederim hocam, benim düşüncelerim arasında olan şeyleride harflere dökmüşsünüz.Yeni üretilecek cihaz dediğiniz gibi 6 da olan hatalar ve kullanıcıların isyanlarını bastırmak için daha sağlam bir yapıda ve ekstra özellikler ile affedici çalışmalar ile son bulacak gibime geliyor..

16 gb yi işte beğenmezsek satarız dedik aksine beğendik iOS u bir daha android e geçmemek için en basitinden güzel bir sebep oldu ve anladım. Anladığım şey ise 16 gb yetmiyormuş :D neyse sağlık olsun bakalım biraz bekleme taraftarıyım. Peki yeni ürün tanıtımı genelde hangi aralıklarda oluyor apple de ve genelde ne zamanlar yeni modeller çıkıyor. Bilgiler için çok teşekkürler.

İphone 3gs e kadar olan iphonelar hep haziranda piyasaya sürülürdü. Ancak iphone 4 ten itibaren Eylül Ekim ayları arasında piyasaya verilmeye başlandı. Artık haziran ayında ios tanıtımları yapılıyor( bu sene 8-12 haziran arası ios 9 tanıtılacak büyük bir ihtimalle). Eylül ekim gibi de yeni telefon veriliyor.
    Sadece iphone 4 ten 4s e geçerken 477 gün sürmüştü. Onun haricinde genelde her 350-380 gün arayla yeni bir telefon piyasaya veriyor apple. Yani her sene bir yeni telefon diyebiliriz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam son bi soru ortalama tahmini ne kadar rakama bu cihaz gider bilirsinizki samsung al 1 sene sonra yarı fiyatına büyük zararla sat peki bu cihazı en düşük kaça bırakmalıyım ?
  • Burada kimse 6Slafı geçtikten sonra önce ki cümlede ne dediğine bakmaz,elbette bu kadar zaman durmuşsun biraz daha dur kaldı ki elindeki cihaz da yeterli bir iki uygulamayı siliverir yer açarsın 1.5 ay sonra satar en az zarar ile elden çıkarmaya bakarsın lakin sakın satmak için geç kalma 100-300 lira altına satarsın geç kalırsan 6S zamanına kalırsan. 64 gb de iyidir bunu da düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Burada kimse 6Slafı geçtikten sonra önce ki cümlede ne dediğine bakmaz,elbette bu kadar zaman durmuşsun biraz daha dur kaldı ki elindeki cihaz da yeterli bir iki uygulamayı siliverir yer açarsın 1.5 ay sonra satar en az zarar ile elden çıkarmaya bakarsın lakin sakın satmak için geç kalma 100-300 lira altına satarsın geç kalırsan 6S zamanına kalırsan. 64 gb de iyidir bunu da düşün.

ağzına sağlık :) teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senede bir telefon çıkıyor güzel soru bence karar vermeden bu yöndeki haberleri araştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saatten sonra zor hahaha zam geldi :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.