Şimdi Ara

Siz Olsanız Ne Yapardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taşrada tıp okuyorum. Şehir ve insanları hiç sevmedim. Ayrıca biyokimya olsun anatomi olsun hiç sevmiyorum. 4.komite bugün bitti ortalamam 63.77 gibi bir şey. Mühendislik daha ilgimi çekiyor gibi. 17 gün sonra final var. İlk kez adam akillı ders çalışacağım. Eğer zevk alır ve başarılı olursam sınavda belki düşünürüm devam etmeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olsam mühendisliğe geçerdim. muhtemelen hayatının sonuna kadar bu işi yapıcaksın e sevmiyosan devam etmenin anlamı ne

• hocam sen de CEng e yatay geçiş yap. tıp okuyanların çoğu yapıyor bu sene zaten. senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmeden geçerdim. ayrıca doktorlukta artık eskisi gibi para yok.

gelecek ve para artık bilgisayar ve yazılım alanındaki bölümlerde

• Birileri tıp istiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MESUT ÖZIL  

ayrıca evet 1000 dolar için istiyorum knk evet hatta CEng de yalan ya sorma (!) CEng balonu patlayacak herkes işsiz kalacak falan (!)  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 3 Haziran 2022; 20:19:46 >
  • Vizyonerlik
    Girişimci kafası Instagram
    Ayda 250k dolar mayış
    Biçislarla para havuzunda yüzme
    Silicon Valley da çılgın bir parti
    Yazılım öyren
    Çevrene kulak asma
    Ve asla pes etme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • finalden sonra otur ve cidden düşün bunun kararını forum değil sen vermelisin, ileride alacağın derslerin içeriğine bak. en az 6 yıllık bir eğitim süresi az değil, sevmediğin bir mesleği yaparak bot gibi yaşama. mutluluk bu dünyadaki en önemli şey.

ayrıca konudan bağımsız, bu yıl baya bir cenge geçiş olacak çünkü müh puanları uçunca millet gelmez diye yazdığı tıplara yerleşti sadece benim arkadaş grubumda 2 tane ytu ceng gececek var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.