Şimdi Ara

Siz olsanız napardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan elimde pil sağlığı %70 olan ve 3 senelik iphone 6s var. Şarjı aralıksız nette (insta wp ) gezindiğimde 4 saat civarında bitiyor tabiki düşük güç modunda. Bunu 2.elden satıp sizce iphone 7 alayım mı ama aldığım duyumlara göre iphonelerin genel sorunu şarj mış. Eğer onu alırsam çok farkeder mi ve ortalama kaç saat götürürür beni. Yada powerbank alıp 6s mi devam ediyim gerek yok mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• SE 2020 bile aynı, 1 saat falan fark eder. Telefonu çok kullanıyorsanız iyi bataryası olan bir cihaz almanız lazım. Powerbank taşıması zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Pil süresi bakımından mı aynı demek istediniz

• Evet.

Androidlerden çok çektim o yüzden ios düşünüyordumda bütçem o kadar yok yani 5k en fazla o da iphone 7 filan yapıyo neyse dursun o zaman şimdilik

• 5k’ya iPhone SE 2020 alınıyor hocam. Dediğim gibi şarjı yine kötü. Ben gün içinde 1 kere şarja takıyorum en az. Akşam yatarken de takıyorum.

Android almak istemiyorsanız ikinci el pil sağlığı iyi 8 Plus’lara bakabilirsiniz. 4-5 civarlarında geziyorlar.

Tamamdır hocam teşekkürler . Bir de şey sorayım bu iphonelerde pil sağlığı mevzusu nasıl mesela benim şuan %68 e düşmüş bu eğer 90 100 olsa çok uçurum olur mu

• Yani hocam pili değiştirirseniz ilk günkü gibi şarj süresi verir yine, belki de vermez çünkü bir sürü güncelleme geldi, yeni özellikler vs geldi. Açıkçası ben paramı elimde tutup biraz daha biriktirip iPhone 11 alırdım. Power bank ile idare ederdim o sırada. iPhone 11 pili çok iyi.

Anladım hocam tekrardan teşekkür ederim

• M31 veysa M31s al, şarj aletini koyduğun yeri unutursun.

• srcn.90 S kullanıcısına yanıt
    Güzel seçenek gibi duruyor değerlendircem bunu

• Androidin nesi var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam kesinlikle çok iyi telefon. Şarjını bitiremiyosun. Bazen batarya kalibrasyonu için full bitirip 100'e şarj edeyim diyorum, yüzde 4 şarj full parlaklık 40 50dk youtube çalıyo da ancak bitirebiliyorum.

• Bence pilini değiştir

İmkanınız varsa iphone 11 düşünebilirsiniz mesela çıktığı zaman şimdiye kadar ki en uzun pil ömürlü iphone demişlerdi

Şuan 12 pro kullanıyorum valla 11 daha uzundu pil çok iyidi hiç şarjım azaldı dediğimi hatırlamam

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Pilini değiştirmeye değer mi yani çok fark atmayacaksa 11 düşünmek daha mantıklı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ripmysterio

Pilini değiştirmeye değer mi yani çok fark atmayacaksa 11 düşünmek daha mantıklı gibi

İlla ki bi fark yaratır

Orijinal pil değişimi biraz tuzlu geliyorsa teleofnculardan da orijinal adı altında çakma kakalanmasını istemiyorsanı deji marka pilleri düşünebilirsiniz

zamanında deji kullanmıştım memnundum

Sonuçta 6s hala güncelleme alan bi telefon 1 yıl daha erteleyebilirisniz yeni telefon almayı .. Amaaaa bir yılda türkiyenin ekonomisi nolur dolar nolur zam gelir mi bilemem tc burası

Eğer iphone 11 alırsanız da bence gayet memnun kalırsınız

Hem hala iphone kulancaksınız hem 6s den sonra aşırı hızlı gelicek hem de pili üzmeyecek .. bütçe olarakda 12 den daha uygun

Yıllar boyunca da güncelleme almaya devam edeicek androide dönmeyin bence

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam 11 için para kasarım büyük ihtimal teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.