Şimdi Ara

SİZ OLSANIZ HANGİSİ SECERDİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012272/samsung_32eh5000_fhd_led_lcd_tv
    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012274/samsung_32es5500_fhd_led_lct_tv

HANGİ ÜRÜN TERCİH ETMELİYİM 50 HERZ İCİN BU FARK ÖDENİRMİ YOKSA 50 HERZ TV FARK PEK ÖNEM TEŞKİL ETMEZMİ ÜRÜNLERİ YORUMLAMANIZI BEKLİYORUM

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana aradığın özellikleri ve fiyat aralığını söyler misin kardeş ? ona göre bakalım bir şeyler
  • Ben 1000-1500 tl arası dırek weırless a baglanacagım bır tv arıyorum 3d onemlı degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentyasar

Ben 1000-1500 tl arası dırek weırless a baglanacagım bır tv arıyorum 3d onemlı degıl

http://www.incehesap.com/samsung40es61403d_ledtves6140-547-23844.html?ref=akakce&v=1.88.5

1584 tl ama değer.
  • Lg42lm575s dahili uydu, dahili wifi ve smart tv. Fiyatı 1399tl. 200 hz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Lg42lm575s dahili uydu, dahili wifi ve smart tv. Fiyatı 1399tl. 200 hz.

Samsungun görüntü kalitesi ve canlılığı ile karşılaştırılamaz bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Herkesin beğenisi ve zevki farklıdır. Benim icin görüntünün doğal olması önemlidir. Doğal renkleride bana göre en iyi Lg verir.
  • quote:

quote:

quote:

Herkesin beğenisi ve zevki farklıdır. Benim icin görüntünün doğal olması önemlidir. Doğal renkleride bana göre en iyi Lg verir.

Zaten bende bir şey demedim kardeş bende daha geçen salı LG 47LM660S aldım ve pazartesi günü kurdurdum ve herşeyinden (ses hariç) memnunum

• Hayırlı olsun. 47lm660s en çok sattığım modellerden biridir. Güzel tercih yapmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun. 47lm660s en çok sattığım modellerden biridir. Güzel tercih yapmışsınız.

Saolasın kardeş gönül isterdi samsung 40es7000-8000 ama olmadı fiyatları yüzünden bir de LM660S de kanal geçişleri o kadar yavaş olmasa. Aslında satıyorum dedin satıcısın sanırım bayi falan mısın ? Bana televizyonun seri numarası lazımda nereden bulabilirim. Duvara monte ettirdim arkasında yazıyorsa bile görme şansım yok, başka bir yerden bulma imkanım var mı ?
  • Aldıgın magazadan bulabilirsin ya da kutunun üzerinde yazar. Barkodun altında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aldıgın magazadan bulabilirsin ya da kutunun üzerinde yazar. Barkodun altında.

Tamam kardeş çok saolasın işten çıktıktan sonra bakacağım.
  • quote:

quote:

Duvara monte edilen aparat nasılki kardeşim :S Benim ürünümde duvara monte edili ama yukarı doğru kaldırarak yerinden çıkarabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

quote:

quote:

Duvara monte edilen aparat nasılki kardeşim :S Benim ürünümde duvara monte edili ama yukarı doğru kaldırarak yerinden çıkarabiliyorsun.

evet benimkide öyle kardeşim ama 15,5 kilo olan televizyonu yerinden çıkarıp bu riski göze alamam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet benimkide öyle kardeşim ama 15,5 kilo olan televizyonu yerinden çıkarıp bu riski göze alamam.

Sağından solundan tutupta kaldır be kardeşim dün kurdular benim tvyi ama en az 10 kere yerinden çıkarıp taktım kabloları ayarlarken :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağından solundan tutupta kaldır be kardeşim dün kurdular benim tvyi ama en az 10 kere yerinden çıkarıp taktım kabloları ayarlarken :)

bulamazsam el mahkum kardeş bende öyle yapacağım :)

• eyvallah tamda dun gold da LG lm 660 begenmıstım yıne karasız kaldım 660 2000 tl tabı ama deger mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentyasar

eyvallah tamda dun gold da LG lm 660 begenmıstım yıne karasız kaldım 660 2000 tl tabı ama deger mı

eğer az daha verebiliyorsan samsung al ama veremem diyorsan 2000 tl 660S için değer.
  • samsungun net hızı nasıl acaba ben normal tv degıl onlıne fılm ızleyecegım onun ıcın tv arıyorum tabı canlı goruntude onemlı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.