EVET SIRALAMAMI BİLİYORSUNUZ.SORU DA BAŞLIKTA.E TOP ŞİMDİ SİZDE... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİZ OLSANIZ HANGİ TIPI SEÇERSİNİZ

-
-
Sıralaman kaç yeğenim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden bilek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ulan bazıları şak diye biliyordu sıralamamı
4196 hocam
4'e marmara yazın hocam bayadır araştırıyorum o sıralamaya marmara çok çok iyi.
-
Sana Marmara gelecek hocam
Ben bu sıralamaya hacettepe ceng yazabilirdim,tıp olarak Gazi yazardım çünkü Ankara istiyorum ama Marmara-Ege yaz sen hocam ben Gazi istiyorum önümü kapama
En iyi dişi yazardım tabiki hocam
Tyt ayt ve obp niz kaçtı
Ege niye gelmesin hocam
-
Bence gelir ama sanki Marmara daha iyi diyorlardı,ben ondan Marmara dedim yanlış anlama
Nerede yaşıyorsun hocam
hocam marmara hakkında çok olumlu şeyler duymadım mesela hiçbir fakülteda olmayan şeyler varmış(her öğrencinin sene boyunca 3 tane araştırma yapması gibi)
Hocam klinik eğitim hekim adayı için çok önemlidir.Bu da hasta çeşitliliği ile sağlanır.Marmara bölgesi için konuşmak gerekirse hasta olan birisi Cerrahpaşa Çapa dururken Marmara ya gider mi?Ancak Ege hastanesi ve Gazi hastanesi Türkiye de tanınırlığı çok yüksek.sizin yerinizde olsam ankara ege gazi yazarım(yaşadığın yere bağlı ege ve Gazi’yi değiştirirsiniz.)
ege ya da deu
Hocam diğer ünileri bilmiyorum ama marmaranın konumu çok iyi değil. Ege geliyorsa yazın gidin oraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi big top -- 24 Temmuz 2022; 17:21:49 >
muğladayım hocam
Hocam Ege yi araştırmadım yalan yok ama iyidir.1955 yılında kurulan köklü bir yer.ankara tıp için uzaklığa değer.ankara Ege gazi yazardım.Muğla’da yaşasaydım
yazdıklarım arasında en fazla egeye sevinirim.Marmara ve gazi açıkçası benim de pek içime sinmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- 345 tyt türkçe 12"li deneme cevap anahtarı 2024
- obp ne kadar geri atar
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- concerta sicile işler mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X