Şimdi Ara

Siz olsanız başkanlığı bırakır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar tesis yapacaksınız, stad yapacaksınız sonra başkanlığı bırakıp migrostan feneriumdan bilet alacaksınız. oldu

• Arkamdan sövdüreceğime tatlı tatlı bırakırım faydan olmuyorsa bırakması bileceksin eğer Fenerbahçeliyim diyorsan
  • banane tesisten ben sportif basari istiyorum taraftar olarak isterse dunyanin en iyi stadi ve tesislerini yapsin BASARISIZ .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'nin menfaatleri için her şeyi yaparım bırakmam gerekiyorsa bırakırım ne var
  • Bırakırım onca yıl çalış çalış yorulmadımı bıkmadımı la bu adam nasıl midesi var.
  • samplus kullanıcısına yanıt
    Başkanlığı bıraksa şimdikinden farklı bir yerde izlemez maçı. Orasını geçicen.

Eğer amacım Fener in menfaatleri ise, gerekirse maç da izlemem.
  • Bırakacak bırakacakta şampiyon yapıp bırakmak istiyor oda olmuyor, olamıyor. Takıma transfer kombosu yaptı terrenaoyu getirdi vittoru getirdi işlerinede karışmadı . Onlarda eline yüzüne bulaştırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaptırdığı tesisleri alıp gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesisleri kendi parasıyla mı yapmış

Defolup gidecek
  • Şöyle bir durum var, evet çok hizmetleri oldu yadsınamaz, tesisleşme, şirketleşme reklam gelirleri, amatör şubeler gibi konularda kulube çağ atlattı. Fakat verdiğinden fazlasınıda aldı, bugün aynı zenginlikte ama FB başkanı olmayan bir Aziz Yıldırımı kimse tanımıyor olurdu. Ayrıca FB o olmadan öncede en büyüktü. Futbol kulubü en kötü 3 senede bir gene şampiyon oluyordu.
    Ben Aziz Yıldırımı şampiyon olamadığımız için eleştirmiyorum, başarılı antrenörleri sporcuları, haksız yere gönderdiği ve arkasından çok çirkin karalamalarda bulunduğu için, kendinden başka kimseyi futbol takımında lider olarak, yada başarılı olarak görmeyi hazmedemediği için eleştriyorum.
    Aziz Yıldırım da biliyordu Pareira dan bir yol olmayacağını, ama özellikle kötü antrenörler seçme sebebi takma direkt karışmak istemesi, olası başarısızlıkta eleştri oklarının getirdiği antrenöre yönelecek olması. Bu sayede kendi eleştrilmeyecek, bugün nasıl herkes Vitor istifa diyorsa, Ben Aziz Yıldırım' ın gideceğine inanmıyorum...Sonuç, verdiklerini fazlasıyla aldı ve artık olmuyor diyip tadında bırakmalı..

• Ne alakası var ya oldu tesis yaptı diye kulübün tapusunu da üzerine yapalım Aziz Efendi'nin. Tamam yaptığı güzel şeyler var ona lafımız yok ama artık kulübe zarar vermeye başladı, tadında bırakıp gitse efsane başkan olabilecekken şimdi millet ağız dolusu küfür ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Başkanlığı bıraksa şimdikinden farklı bir yerde izlemez maçı. Orasını geçicen.

Eğer amacım Fener in menfaatleri ise, gerekirse maç da izlemem.

pierim, sence bu adam bu kadar tesise bu rahatlıkla girip çıkamamayı kendine yakıştırabilir mi? Ben bunu kabul etmiyorum zaten sadece neden bırakmadığını, bırakmayacağını söylüyorum.
  • Padişahınız bırakmaz, ya ölmesini bekleyeceksiniz, yada biri onu zorla tahttan indirecek ki böyle biri de olmadığına göre bekleyeceksiniz. Geçen tehdit etmedi mi zaten sizi bi 10 sene daha gitmem diye.
  • Bu adam fener sayesinde tanındı. Fenerle var yani. Ve deli gibi egoist biri. O koltuktan ölmeden inmez.
    Ben 5 senedir aynı firmada çalışıyorum. Bu firmanın bağlı olduğu bütün kuruluşlara da istediğim gibi girip çıkıyorum.
    Firmaya dünya kadar katkı sağladım. Bir çok iyileştirme yaptım.

Şimdi bu firmaya zarar vermeye başladığımı gördüğümde buradan uzaklaşmayacak mıyım? Bu mu sizin düşünce yapınız?
  • quote:

Ben 5 senedir aynı firmada çalışıyorum. Bu firmanın bağlı olduğu bütün kuruluşlara da istediğim gibi girip çıkıyorum.
    Firmaya dünya kadar katkı sağladım. Bir çok iyileştirme yaptım.

Şimdi bu firmaya zarar vermeye başladığımı gördüğümde buradan uzaklaşmayacak mıyım? Bu mu sizin düşünce yapınız?

neden doğru nlamıyorsun yazdıklarımı diyorum ki bende bunu kabul etmiyorum. yani yanlış. ama bu adam bu yüzden gitmez. bak şimdi ne olacak diyim. beşiktaşın şampiyonluğunu ilan ettikten 2 gün sonra gündemi değiştirecek bir mevzu patlatacak. Ben euroligi alırsak aynı güne büyük bir kutlama bile yapabileceğini düşünüyorum bak dikkat et aynı güne diyorum

Mesela şampiyon olsaydık ne yapacaktı? Onuda biliyorum. Kim ön plandaysa şampiyonlukta futbolcuysa o futbolcuyu kovacaktı td yse td yi kovacaktı taraftarsa tirbüne sokmayacaktı sonra çıkıp bu takımı ben şampiyon yaptım onlar kim oluyor diyecekti.

Yani adam için başarının başarısızlığın bir önemi yok. Her durumdansıyrılmayı her durumu kurtarmayı çok iyi biliyor Fenerbahçenin sahibi benim diyor o kadar. Bunu demesinde bu tesislerin payı büyük. Şimdi sen bunuda yanlış anlayacaksın Bak başarı falan demiyorum bunu demesinde payı büyük diyorum.

Ya anladım sen tartışmak istiyorsun

Ben seni anlıyorum güzel kardeşim. Şu söylediklerine de katılıyorum.

Benim demek istediğim de bu zaten. Derdi ayrılmak olsa ayrılır. Veya ayrıldığımda Fenerbahçe iyiye gidecek düşüncesi olsa zaten bırakır. Ama derdi o değil. Başarısız olduğu durumlarda " bakın chelsea de 3 yedi" diyip " bakın şunları aldım getirdim" diyip iki üç lafla milleti bi güzel uyutup devam ediyor görevine.

Bunları daha önce açtığım konuda defalarca söyledim zaten. Aziz Yıldırım şu an başkanlığı bırakmak istemiyor, istemeyecek de. Bunun Fenerbahçe sevgisiyle falan alakası yok. Tamamiyle ego.

Taraftara " k.ınızı yırtsanız gitmicem" " kızdırmayın beni bırakmam başkanlığı" diyebilecek kadar ego ya sahip birisi Fener i seviyorum o yüzden gidiyorum demez .
  • quote:

Ben seni anlıyorum güzel kardeşim. Şu söylediklerine de katılıyorum.

Benim demek istediğim de bu zaten. Derdi ayrılmak olsa ayrılır. Veya ayrıldığımda Fenerbahçe iyiye gidecek düşüncesi olsa zaten bırakır. Ama derdi o değil. Başarısız olduğu durumlarda " bakın chelsea de 3 yedi" diyip " bakın şunları aldım getirdim" diyip iki üç lafla milleti bi güzel uyutup devam ediyor görevine.

Bunları daha önce açtığım konuda defalarca söyledim zaten. Aziz Yıldırım şu an başkanlığı bırakmak istemiyor, istemeyecek de. Bunun Fenerbahçe sevgisiyle falan alakası yok. Tamamiyle ego.

Taraftara " k.ınızı yırtsanız gitmicem" " kızdırmayın beni bırakmam başkanlığı" diyebilecek kadar ego ya sahip birisi Fener i seviyorum o yüzden gidiyorum demez .

Aynen işte bunun birebir tanımı diktatörlük başka birşey değil. Bak o3 temuz döneminde siyasete girme durumu falan vardı. Eskaza giripte bu adam başbakan falan olsa düşünebiliyor musun neler olur

Nedense bu adam geliyor aklıma hep aziz yıldırım deyince

Siz olsanız başkanlığı bırakır mısınız?

• ben ne yaptıysam fenerbahçe için yaptım sözünü söylüyorsa başkanlığı bıraksın da daha fazla zarar vermesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.