Şimdi Ara

Siz ne isterdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, windows phone için uygulama geliştirmek istiyoruz.Bunun için sizden öneri bekliyoruz.Sizlerden ricamız, en çok hangi tür uygulamaya ihtiyaç duyuyor olduğunuzu yazmanız.Sizin işinizi hangi tür uygulamalar kolaylaştırırdı.Cevap veren herkese teşekkürler..

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsy -- 1 Haziran 2014; 2:40:58 >

• Böyle sorunca da görünürde her şey tamam.

Oyun değil de bana mağaza da olan ama çalışmayan kentkart uygulamasının sağlamı çok işime yarardı.

Valla eksik yokmuş ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Böyle sorunca da görünürde her şey tamam.

Oyun değil de bana mağaza da olan ama çalışmayan kentkart uygulamasının sağlamı çok işime yarardı.

Valla eksik yokmuş ya.

Doğan Oğuz'un yazdığı KentKart uygulamasını diyorsunuz :).

Bunu listeye ekledim,markette bu konuda yeterli uygulama yok gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERSOY94

quote:

Valla eksik yokmuş ya.

Evet betalgo yapmıştı çöktü maalesef. Doğanınkini şimdi gordum idare eder ama betalgo da Kilit ekranı desteği falan vardı. Betalgonunki gibi kilitli karolu wp arayuzuzune uygun bir uygulama lazım.

Ayrıca app folderın kilitlisini yapsanız iyi olur. Androidde direk app locker var fakat bu wp de mümkün değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DokuzKuyrukluTilki -- 1 Haziran 2014; 3:02:47 >

• Androiddeki iTag gibi bi uygulama iyi olurdu müziklerimin bilgilerini değiştirebileceğim,

Basit bir last.fm skroplama uygulaması da olsa iyi olurdu, sadece skroplama yapsa yeter.

Eğer cidden yapacaksanız paralı olsa bile alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Valla eksik yokmuş ya.

Evet betalgo yapmıştı çöktü maalesef. Doğanınkini şimdi gordum idare eder ama betalgo da Kilit ekranı desteği falan vardı. Betalgonunki gibi kilitli karolu wp arayuzuzune uygun bir uygulama lazım.

Ayrıca app folderın kilitlisini yapsanız iyi olur. Androidde direk app locker var fakat bu wp de mümkün değil sanırım.

Şöyle açıklayabilirim; android java tabanlı bir işletim sistemi ve app locker kod dizini,sistem kod dizininin arasına perde görevi görüyor.Windows phone C#ın mantığı biraz farklı ve microsoft uygulama kod dizini arasına erişim vermiyor.Ama değindiğiniz noktada destek veren uygulama yok. Microsoft katı kuralları diyelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

Androiddeki iTag gibi bi uygulama iyi olurdu müziklerimin bilgilerini değiştirebileceğim,

Basit bir last.fm skroplama uygulaması da olsa iyi olurdu, sadece skroplama yapsa yeter.

Eğer cidden yapacaksanız paralı olsa bile alırım.

Dediğiniz gibi iki uygulama da windows phone da ya yok yada pekde verimli çalışmıyor. Uygulama taslağı ve fikrini listeye ekledik. İçlerinde kullanıcıya en çok yarayacak, işini kolaylaştıracak şeyin peşindeyiz diyelim... teşekkürler bu arada :)

• Birşey değil ama, skroplama uygulamasından çok, iTag gibi bi uygulama hem geliştirici için hem kullanıcı için daha faydalı olur, hazır rakibi yokken gelirse geliştirici de kendini tanıtmış olur kullanıcıya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

Birşey değil ama, skroplama uygulamasından çok, iTag gibi bi uygulama hem geliştirici için hem kullanıcı için daha faydalı olur, hazır rakibi yokken gelirse geliştirici de kendini tanıtmış olur kullanıcıya

Dosya yöneticisi geldi gerçi. iTag in gerçekleştirdiği işi pc üzerinden mp3tag yapıyor çeşitli platformlarda çeşitli varyasyonları var.Kaç kişi mobilde uğraşmak ister orası düşündürücü.Listeye ekliyoruz zaten...

iyi akşamlar ;)

• ADAM AKILLI klavye. 8.1 beta ile bozuldu . iOs klavyesine benzeyen Typo klavye var android de . O klavye gelirse şahane olur ...

• Her videoyu acan tam ekran yapan ileri Geri saran parlaklik vs. Ayarlayan mx player tarzi bisey cok cok lazim

• Xbox müzikteki şarkılarımıza albüm kapağı ve sanatçı arka planı ekleyebileceğimiz bir program şahane olur. Bir mpatool vardı o da 8.1 ile uyumlu değil artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain The 4th -- 1 Haziran 2014; 10:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PindowsWhone

Xbox müzikteki şarkılarımıza albüm kapağı ve sanatçı arka planı ekleyebileceğimiz bir program şahane olur. Bir mpatool vardı o da 8.1 ile uyumlu değil artık.

iTag türevinden bahsettik yukarıda bir forumdaşımızla.Ne kadar kullanışlı olur acaba.Sonuçta pc de rahat şekilde her kısmı düzenleniyor****tag ve türevleri

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Her videoyu acan tam ekran yapan ileri Geri saran parlaklik vs. Ayarlayan mx player tarzi bisey cok cok lazim

Tam kapasite codec, ekran filtresi, bu da listeye eklendi. Market araştırmaları da yapılcak zaten. Türevleri var mı, stabil mi ve eksiği gediği var mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

ADAM AKILLI klavye. 8.1 beta ile bozuldu . iOs klavyesine benzeyen Typo klavye var android de . O klavye gelirse şahane olur ...

Windows phone işletim sistemi android le aynı tabanda yazılı değil. Örnek bir program var mı wp marketinde yoksa ki ben öyle hatırlıyorum. Buna wp sistemi izin vermiyor

• Ona benzer bir klavye demek istedim hocam gayet güzel o klavye

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Ona benzer bir klavye demek istedim hocam gayet güzel o klavye

İşletim sisteminin temelinde, dosyalarına android gibi bir erişim sunmuyor.Kapalı kutu yani :)

• Basit ve iyi bir player olabilir
    Dizi indirme programı, aslında bir tane var dizimobi adında ama Premium olmadan sınırlı izleme hakkı var ve pre olmadan indirme yapmıyor
    İndirme programı olabilir linki yazınca linkteki videoları, müzikleri bulan bir uygulama olabilir
    Bir de saydam toolbox müzik durdurma, ekran kilitleme gibi kısayolları olan belki vardır ama saydamı fazla yoktur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla eksik yokmuş ya.

Şöyle açıklayabilirim; android java tabanlı bir işletim sistemi ve app locker kod dizini,sistem kod dizininin arasına perde görevi görüyor.Windows phone C#ın mantığı biraz farklı ve microsoft uygulama kod dizini arasına erişim vermiyor.Ama değindiğiniz noktada destek veren uygulama yok. Microsoft katı kuralları diyelim :)

Bende onun için uygulamayı kitlemek yerine klasör oluşturup ona şifre koyalım diyorum. Resmi klasörler uygulamasının şifrelisi kısaca. Buna izin verir heralde sistem kendinde olan bir uygulama siz sadece şifre ekleyeceksiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla eksik yokmuş ya.

Bende onun için uygulamayı kitlemek yerine klasör oluşturup ona şifre koyalım diyorum. Resmi klasörler uygulamasının şifrelisi kısaca. Buna izin verir heralde sistem kendinde olan bir uygulama siz sadece şifre ekleyeceksiniz.

Kod dizinine göz atmak gerek hangi döngüyü kullanmışlar. İsteklerdeki fikrin özünü bir listeye ekliyoruz. Ana çerçeve oluşunca zaten çizimlerini, kod yazımını buradan ss'lerle desteklerim ;))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.