Şimdi Ara

siz mi normalsiniz ben mo anormalim yoksa tersimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ilerleyen gunlerde ne olacagi belli olmaz. Bir bakmissin dunyan tersine donmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdepression

kesin küçükken bizi ezen tiplerden biri bu :D küçükken ezen tip ben olsaydım benimde derdim tasam yoktu :D

Aksine küçükken cok fakirdim liseden sonra normal bi insan gibi yaşamayi ayaklarimin üstünde durmayi öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: TurnUp_

quote:

bak amacım demagoji değil ama annem babam 3 yaşındayken ayrılmış sosyalfobim var kendimi bildim bileli her şeyden tırsan saf biri olarak büyüdüm ailemden arkadaşlarımdan kimseden destek almadım babam para verip yolluyordu keşke paramız olmasaydı adam gibi ailem olsaydı diyorum bahane olabilir senin iraden benden daha kuvvetlidir daha dayanıklısındır her şeye rağmen beni güçlendirende yaşadıklarım aslına bakarsan kendime değer vermiyorum 6 gün spora gitsem ailemle vakit geçirsem daha iyi hayatım olabilir ama işte kendime güvenimiyorum sanırım :D

Kendime güvenim her zaman olmuştur, ben bi gün parasizliktan aç kaldığımi bilirim babamin eve ekmek parasi bile getirmediğini bilirim çok şükür o günler geride kaldi işleri iyi suan

Peki , kendini benim yerime koy veya anormal gördüğün diğer insanların küçüklüğünde travma geçiriyorsun insanlarla konuşmaktan utanıyorsun kendini ifade edemiyorsun hep kaçıyorsun biri sana baktığı zaman ne düşünüyor diye kafayı yiyorsun daha kaç yaşındayım hiçbir şey bilmiyorum annem babam o zamanlar bana bir şey öğretseydi kafana takma bunları diyebilseydi belki bugün böyle değildim Allah korusun çok sevdiğin birini kaybetsen Allah korusun diyorum tekrardan bu güçte olabilcek misin yine sen hayatında adam gibi üzüntü yaşadın mı zeka geriliği olan bir insan nasıl normal olsun arkadaşları içinde işte herkesin kendin gibi olabilceğini sanıyorsun hayat öyle kolay değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurnUp_

quote:

bak amacım demagoji değil ama annem babam 3 yaşındayken ayrılmış sosyalfobim var kendimi bildim bileli her şeyden tırsan saf biri olarak büyüdüm ailemden arkadaşlarımdan kimseden destek almadım babam para verip yolluyordu keşke paramız olmasaydı adam gibi ailem olsaydı diyorum bahane olabilir senin iraden benden daha kuvvetlidir daha dayanıklısındır her şeye rağmen beni güçlendirende yaşadıklarım aslına bakarsan kendime değer vermiyorum 6 gün spora gitsem ailemle vakit geçirsem daha iyi hayatım olabilir ama işte kendime güvenimiyorum sanırım :D

Kendime güvenim her zaman olmuştur, ben bi gün parasizliktan aç kaldığımi bilirim babamin eve ekmek parasi bile getirmediğini bilirim çok şükür o günler geride kaldi işleri iyi suan

Peki , kendini benim yerime koy veya anormal gördüğün diğer insanların küçüklüğünde travma geçiriyorsun insanlarla konuşmaktan utanıyorsun kendini ifade edemiyorsun hep kaçıyorsun biri sana baktığı zaman ne düşünüyor diye kafayı yiyorsun daha kaç yaşındayım hiçbir şey bilmiyorum annem babam o zamanlar bana bir şey öğretseydi kafana takma bunları diyebilseydi belki bugün böyle değildim Allah korusun çok sevdiğin birini kaybetsen Allah korusun diyorum tekrardan bu güçte olabilcek misin yine sen hayatında adam gibi üzüntü yaşadın mı zeka geriliği olan bir insan nasıl normal olsun arkadaşları içinde işte herkesin kendin gibi olabilceğini sanıyorsun hayat öyle kolay değil

Anneannem,teyzem,ablam ve dayimi trafik kazasinda kaybettim. Hayat her zaman güzel ve düzgün değildir,

Hayat sana kimsenin vuramadığı kadar sert vurur.

Ve yere düşersin, sorun düştüğünde kalkabilmektir, kendini kapatmak değil, acıyı görüp üstüne gitmektir, aci elbet vardır ama aci sonsuz Değildir.

Bi hafta bi ay bi yil ama sonunda tutunucak birşeyler bulacaksın bulamadin mi kendin yaraticaksin, azimli olacaksın kendini birakmiyicaksin. Ben boyle yaptım, dostum.

• TurnUp_ kullanıcısına yanıt
    başın sağolsun kardeşim amacım senin hayatın benden kolaydı demek filan değil.Bende çabaladım çok zaten hala çabalıyorum ama yılların verdiği üzüntü insanı biraz hasarlı bırakıyor . 14 yaşındayken kafede çalışmaya başladım yazın kendimi toparlarım daha iyi ifade ederim para nasıl kazanılıyor öğrenirim diye olumlu yönleride vardı bazı şeyleri öğrendim ama daha çok içime kapanmama sebep oldu ya sürekli aptal olduğunun hatırlanması nasıl bir duygu biliyor musun en son bir iş verdi şef başka işle meşguldüm durduk yere sırf başka bir şeye sinirlendi diye tekme tokat saldırdı bana 2-3 sene sonra sorduğumdan sevgilisinden ayrıldığından mı ne saldırmış bana 1-2 defa aptal hissetsen bir şey olmaz ama hayatım boyunca böyle hissetttirdi insanlar bana aslında geçen sene değişti biraz staj yerimde bir abi vardı sen gençsin hata yaparsın diye o biraz rahatlatmıştı her neyse. ben tutunacak bir şey bulamadım bro şu an antidepresan kullanıyorum ona tutunuyorum sanırım :D

• gayet normal ve sıkıcı bi hayatın var
  • "1.5 yıl " CSB FAKE AND G4Y AFTER "1.5 yıl" İ DIDN'T READ. GET OUTTA HERE!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAlpin

Ilerleyen gunlerde ne olacagi belli olmaz. Bir bakmissin dunyan tersine donmus.

deme öyle iki gram normalliği de tepetaklak olmasın garibin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuashh

gayet normal ve sıkıcı bi hayatın var

kesinlikle katılıyorum sıkıcı kısmına. tatlım bence sen nasrettin hocanın hiç fıkrasını bi anlamaya çalış. düzenli ve mutlu bi hayatın olduğunu düşünüyorusun. "iyi güzel de, eee yani?" diyesim geliyor. yada atıyorum çok berbat ve kötü olduğunu düşündüğün bi hayatın olmuş olsaydı yine aynı şekilde "eee ne yani?" demek isterdim.
    Tüm bunları seni incitmek için yazmıyorum tabiki. "iyi bi hayat, güzellik , normallik, anormallik vs" bahsettiğin şeyler olmadığını gözden kaçırmayasın diye yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 20 Kasım 2014; 0:14:05 >
  • Ailem anlaşamaz,kız arkadaşım yok, param var, 4-5 gün dışardayım.
    Monoton bir hayat işte, kimseyi kimseyle kıyaslamam sizede tavsiye ederim içinizden geldiği gibi yaşayın kimene sizden.
  • TurnUp_ kullanıcısına yanıt
    bence sen dibromo tersiyel bütilsin hocam açık ve net.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.