Şimdi Ara

Siz hangisini tercih ederdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden ko2 deilde normal ko varken lvl atlamak çok zordu ama serverlara tekte giriyodu
    şimdi ise almıyor(pazar günü saat 12 den akşam 9 a kdr giremedim) ama lvl ve item kolay alınıyor

HANGİSİ?

• eskisi tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR

eskisi tabiki

cafede arklarla 2 hafta boyunca abyss te para kasıp +1 kukry alıyoduk şimdi 1m etmiyo :S
  • tabıkı en eskısı... Charlarımız ne guselde tahttan kaldıodu hem o zaman pre. olayı yoktu. isteyen ıstedıgı gıbı rahatca gırebılıodum ama sımdı oyunun b*kunu cıkardılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: namtaruas

tabıkı en eskısı... Charlarımız ne guselde tahttan kaldıodu hem o zaman pre. olayı yoktu. isteyen ıstedıgı gıbı rahatca gırebılıodum ama sımdı oyunun b*kunu cıkardılar...

bencede knight empire en gzlı
  • ewt ya lwl kaç olursak olalım eslant a girebiliyoduk we daha hızlı kasıyoduk eslant da... (60 altı için demek istedim)
  • Fd gelince oyunun orjinalliği bozuldu sanki bilmiyorumki bana katılanlar varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz hangisini seçersiniz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden piyasa böyle değildi şu anda beramusta shard +7 satan yok pazara utanmasalar +9 takıları koymıycaklar artık onlar bile pm le satılıcak ve bunların hepsi bus dupeleyip satan adamlar yüzünden oldu....
  • böyle daha iyi
  • o zamanki daha güzel diosanız priwate serwer oynayın
  • bence fd gelince olayın büyüsü kaçtı
  • bence de eskiden daha iidi şartlar
    lvl atlamak zordu item falan yoktu ama en azından zevk alıoduk oyundan
    şimdi çoğu kişi yüzünden zevk alamaz olduk...
  • 40 lvl charım la sabahlara kadar estlantta harpy party de takılıp sadece 1 lvl alabildiğim zamanları hatırlarım prowakenin olduğu zamanları offf tam işkenceydi lvl 60 olmak büyük meseleydi ki ben 55 olduğum zaman rahatlıkla cz de adam alabiliyodum spike açmak bile bişeydi yane ama ben şimdiki halini daha çok sewiyom...
    Hatta bence lvl mesafeleri daha kısa olmalı yani nasıl anlatayım 65%50 bi charla 65 bi char arasında hiç bi fark yok hatta 65%95 bi charlada bi fark yok... Kim bilir ilerde olur böyle şeyler belki
  • yenisi daha güzel ama buglar ve dupeler olmasa
  • bence de askisi nin de güzel yanları war şimdikinin de ama eskisinde clever +8 çook büyük item shell aynı :)
  • bence yeni ko daha güzel (koxp dupe exp bug yapılmadığı zamanlar) ,çünkü lvl kasmak daha kolay eskisinde artık skill acabilmek için aylarca uğraşıyordun ne bileyim lvl kasmak cok zordu ve insanı sıkıyordu şu anda ise farklı skiller görebiliyoruz cz de daha güzel oluyor pk yapmak vs vs bence yenisi daha güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.