Şimdi Ara

SİZ BU ADAMI NİYE BEĞENMİYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şu adamın tatlişkoloşkoluğuna, tertemiz kalbine, kıvrak zekasına,muhteşem ötesi kaslarına,insanları motive etmek için gecesini gündüzüne katan muhteşem videolarına neden laf atıyorsunuz?Rakibinizi arttırıyor diye sevmiyorsunuz ama gümbür gümbür geliyoruz ağlayın

SİZ BU ADAMI NİYE BEĞENMİYORSUNUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 23 Nisan 2017; 21:45:43 >

• türkçe hocamı..
  • abi ben bu adamı izleyince çok stres oluyorum, kaygılarım çok artıyor, bu adam gitsin doğudaki askerlerimizi motive etsin
  • imzanı ne zaman görsem tebessüm ediyorum kardeş
  • kelmangeeeeeeee kakooooo kakoooo şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Currynin Üçlüğü -- 23 Nisan 2017; 21:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    aynen abi ya ocakta ygs senden ne ister çekiyor izliyorsun eğer aralıkta dediklerini yapmadıysan senden kötüsü yok elendin
    diyor ki mesela işte sen zaten aralıkta bunları yaptın...
    cecelist tayfa pek seviyor laf eden yok jkshdsgj
    güneşi selamlamayı unutma güzel insan
  • şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• bu sen misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xav4ik -- 23 Nisan 2017; 21:53:49 >
  • Yhaa çok tatlişko bi hoca

Kunfe yekun <3 2001 <3 rte <3 cecelist <3 marmara ilahiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 23 Nisan 2017; 21:57:29 >
  • oha nerde buldun bunu? önümdeki de tarhana çorbası
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

abi ben bu adamı izleyince çok stres oluyorum, kaygılarım çok artıyor, bu adam gitsin doğudaki askerlerimizi motive etsin

Kardeş onlar gelirse ösymnin olimpiyat sorusu hazırlaması gerekir onlarda işte belki birazcık işe yarar
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
  • Aynen öyle grinin askerleriyiz

• Siyaset iyice b.ka soktu.
  • güzel insan, referandumda malum parti senden ne ister?, sen güçlü bir tmcisin, hll olsn hocm ilk 700k dayım.
  • Grikoç fanları sayfası mı kurulmuş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.