Şimdi Ara

siyasi partiye üye olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,bir siyasi partiye üyeyim ilerde herhangi bir sıkıntı yasar mıyım?artısı ve eksisi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siyasi Partiye Üye Olmanın Faydaları

Bir siyasi partiye üye olmak, siyasi sürece dahil olmanın ve değişiklik yaratmanın çeşitli yollarını sunar. İşte siyasi partiye üye olmanın bazı faydaları:

• Siyasi Sürece Katılım: Bir partiye katılarak, siyasi kararların alınmasına doğrudan katkıda bulunabilirsiniz. Toplantılara katılabilir, görüşlerinizi dile getirebilir ve adaylar için kampanya yürütebilirsiniz.

• Etki Yaratma: Siyasi partiler, karar alma süreçlerini etkileme konusunda önemli bir role sahiptir. Üye olarak, görüşlerinizi politikalara ve mevzuata yansıtma şansına sahip olursunuz.

• Ağ Kurma: Siyasi partiler, benzer düşünen insanlarla bağlantı kurmak için harika ortamlardır. Üye olmak, siyasetçiler, aktivistler ve diğer parti üyeleriyle tanışmanıza ve ağınızı genişletmenize olanak tanır.

• Kişisel Gelişim: Bir partiye üye olmak, örgütsel becerilerinizi, iletişim yeteneklerinizi ve siyasi anlayışınızı geliştirmenize yardımcı olabilir. Toplantılarda konuşma, kampanyalarda çalışma ve siyasi konular hakkında bilgi edinme fırsatlarına sahip olacaksınız.

• Bilgi Elde Etme: Siyasi partiler, siyasi konular hakkında değerli bilgiler ve kaynaklar sağlar. Üye olarak, siyasetteki son gelişmelerden haberdar olma ve uzmanlardan bilgi alma fırsatına sahip olursunuz.

Siyasi bir partiye üye olup olmamaya karar verirken, değerlerinizi, ilgi alanlarınızı ve siyasi hedeflerinizi dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Bir partiye katılmak, anlamlı bir şekilde katılmak ve değişiklik yaratmak için zaman ve çaba gerektiren bir bağlılıktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrugur

merhaba,bir siyasi partiye üyeyim ilerde herhangi bir sıkıntı yasar mıyım?artısı ve eksisi olur mu?

Siyaset gibi bir rezil kuruma kendini katarak yanlış yapmışsın.Sıkıntı yaşabilirsin çünkü burası TÜRKİYE...
  • up up

• akp'ye üye olduysan sıkıntı yaşamassın ...
  • yaşarsın
  • valla chp'de takiliyom yemeklerine faaliyetlerine gidiyom ama oyu akpye veriyom :) nasil işse bende anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

valla chp'de takiliyom yemeklerine faaliyetlerine gidiyom ama oyu akpye veriyom :) nasil işse bende anlamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Habersiz Siyasi Parti Üyeliği
    7 yıl önce açıldı
    Polislik siyasi parti üyeliği
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bi faaliyetini yürütmüyorsan yaptığın tam saçmalık.

Takım tutar gibi parti tutanlardan nefret ediyorum.
  • senin gibileri maşa gibi kullanıp sayenizde başa geçecekleri için sorun olmaz en azından bir şeye yararsın
    ayrıca siyasi partilerin yasal çeteden farkı yok
  • quote:

valla chp'de takiliyom yemeklerine faaliyetlerine gidiyom ama oyu akpye veriyom :) nasil işse bende anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıldakalıcı -- 22 Temmuz 2012; 0:12:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Herhangi bi faaliyetini yürütmüyorsan yaptığın tam saçmalık.

ne gibi faliyet yürütecekmiş insanların alınteriyle kazandıkları paraları kat kat vergi altında ellerinden alıp amerikaya vermek gibimi
  • Ülkü ocaklarına üye olursan her yıl 2 tane yavru kurt hediye ediyolar tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

Ülkü ocaklarına üye olursan her yıl 2 tane yavru kurt hediye ediyolar tavsiye ederim.

ne kurtu tesbih ve seccade hediye ediyolar
  • quote:

Ülkü ocaklarına üye olursan her yıl 2 tane yavru kurt hediye ediyolar tavsiye ederim.

babayı ne zaman veriyorlar
    yavru kurtların babasını demek istedim
  • quote:

Sen yanlış yapmışsın, Akp ile takıl Chp'ye at.O zaman gör yemekleri, paraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

babayı ne zaman veriyorlar
    yavru kurtların babasını demek istedim

sarkık bıyık bıraktığın zaman örnek: siyasi partiye üye olmak
    Benim yaş tutsa bende üye olacağım yanlız iktidar olduğu zaman baya yararı var babam her seçim zamanı takılır ocakta mhp iktidarken hastahanede müdürdü akp gelince şef memur oldu ;)

• tek kelimeyle "tavsiye etmem"
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Herhangi bi faaliyetini yürütmüyorsan yaptığın tam saçmalık.

ne gibi faliyet yürütecekmiş insanların alınteriyle kazandıkları paraları kat kat vergi altında ellerinden alıp amerikaya vermek gibimi

Herhangi ilinde herhangi bi program ve ya bilgilendirme amaçlı çalışmıyorsa.
    Lafları oraya buraya çekip durmayın sonra siyaset yapıyo diye uzaklara gitmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 22 Temmuz 2012; 0:49:47 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

quote:

Sen yanlış yapmışsın, Akp ile takıl Chp'ye at.O zaman gör yemekleri, paraları

Yok ya Ampuller calisiyor :) chpde ikramda sinir tanimiyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.