Şimdi Ara

siyam kedi istiyorum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kedileri çok seviyorum, bulabilirsem bi siyam kedi beslemek istiyorum
    yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

• Kardeş boşver siyam kedisini.Sokak kedisi al.Hem onlara çok iyilik etmiş olursun hemda paran cebinde kalır.

Al bir sokak kedisi paşalar gibi yaşa.Öp, kucakla, sev.Oda kedi buda kedi hiçbir farkı yok.Ama yaptığın iyiliğin haddi hesabı yok.

Al bak burda bir kedi var.Tam sana göre.

http://forum.donanimhaber.com/m_34844677/tm.htm
  • sokak kedileri evimizin bahçesinde var zaten de, ailem ev ortamında değişik bi kedi beslediğime kızmaz. daha önce kısa bi deneyimimiz oldu
  • Tamam ama siyam kedisi de kedi buda kedi sonuçta.Neden sokak kedisine kızsınlar ki.Sonuçta ikisininde sorumluğu aynı.Siyam kedisinin sokak kedisinden çok bir farkı yok.

Gösteriş yok bir anlık heves uğruna evine bırak siyam kedisi sokak kedisi bile alma.Hayvana yazık etme kardeş.Eve alışan hayvan sokakta yapamaz.Sudan çıkmış balığa döner.

Ama sana tavsiyem sokak kedisi al.Hem ücretsiz hemde daha sağlıklı.Sokaklarda yaşadıklarından bağışıklık sistemleri daha iyi.
  • yüksek rakamlar vermem zaten. istediğim gibi bi sokak kedisi bulamadım:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz inci

yüksek rakamlar vermem zaten. istediğim gibi bi sokak kedisi bulamadım:/

Bence sen sokak kedisi yaa araştırmadın yada illaki cins kedi istiyorsun.

Bende sokakta sahiplenmeyi bekleyen bu kadar can varken neden üstüne birde para verip cins kedi almak isterler bu insanlar bende bunu anlayamıyorum.

Bak Kardeş;

http://www.miyavlar.com/forum/forum.php?st=viewforum&f=50

http://www.kedigen.com/forum/viewforum.php?f=3

bu sitelerde istedeğin özelliklerde ve istediğin boyutta yavru yetişkin hatta evde dünya ya gelmiş yavru kediler bulabilirsin.

Yalnız hiç birisi cins kedi değil.Ve hepsi ücretsiz.

Ve bu sitelerdeki insanlar dişini tırnağını bu kedilere sahip bulmaya çalışmakla geçiriyor.

Cins kediye hayır.Yaşasın sokak kedileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 1 Ekim 2009; 21:55:36 >

• benim dışarı çıkma imkanım az, çalışıyorum, kediye bakmam biraz sorunlu.
    gördüğüm kedilerin çoğu kaçıyor :/

iş kendi iş yerimiz- orada da bakabilirim kediye, evde zor çok tüy dökülüyor..
    önce kısa bi süre siyam kedim oldu. onunla ilgilenmem iş yerinde sorun olmadı- 3,5 yaşında idi bana tam alışmadığı için gitti:/

onun öncesinde tekir kedim olmuştu- insanlar nezninde normal bi kedi olduğu için zaman ayırmam sorun oldu( iş yerinde olduğum için)ve yavruydu. ilgi istiyordu.

durum böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek kedi mi dişi kedi mi
    9 yıl önce açıldı
    Karga beslemek istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Beyazinci

emin ol sokak kedileri hayatta görebileceğin en iyi kedilerdir

Onlarda bir cins,fakat sokaklarda yaşıyorlar ve inanır mısın kedilerin tüm özelliklerini sergiliyorlar ayrıca diğer cins kediler gibi herşeye hastalanmıyorlar çünkü gen havuzları daha geniş oluyor

Eğer biraz zekiyim diyorsan sokaktan bir kedi sahiplen veya yukardaki arkadaşın bahsettiği kediyi al pişman olmazsın
  • yahu siz de sokak kedisi düşmanıyım gibi görmeyin beni

kedileri seviyorum, cins olanını da tekir olanını da farketmez..
    ama bakma imkanım için fark ediyor onu anlatmaya çalışıyorum ben.günümün çoğu iş yerinde geçiyor. burada beslemek istiyorum, normal bi kedi olursa bahçede yapamaz, zira Allahın dağında, organize sanayideyiz. çok köpek var, hiç kedi yok..

tekir kedi olursa ev ortamına ya da iş ortamında besleyemem benim sorunum bu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz inci -- 3 Ekim 2009; 10:22:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.