Öncelikle sigara sağlığa zararlıdır içmeyin! Başladınmı malesef bırakması çok zor.
Bu yıl başından beri herkezin bildiği gibi sigaralarda siyah paket uygulamasına geçildi.İğrenç paket görünümlerinin yanısıra tatlarıda değişti çok kötü oldu.Ayrıca mentollü sigaralarda yasaklandı.Ben eski bir marlboro touch aqua son zamanlarda kent switch içicisi olarak siyah paket sigaralardan ne içiceğimi bulamadım.Bir çok markayı denedim ama hepsi aynı kötü geliyor.Siz şu anda hangi marka sigarayı içiyorsunuz? Kötünün iyisi hangisi? Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
Hocam eski parliament içicisi olarak artık hepsinin berbat olduğunu düşünüyorum. Mavi tekel 2000 ile devam ediyorum eski tekel 2000e benziyor birazcıkta olsa hem de ucuz tavsiye ederim yani çürük tütün tadı gelmiyo hiç olmazsa Artık parliament malboro vs pahalı markalar o kadar da parayı haketmiyo bence hocam artık kalitesiz tütün kullanılıyor Mavi kısa Tekel 2000i bi deneyin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
2-3 yıl parliament içtim, sonra baktım baya para gidiyor kısa mavi 2001 içtim bir dönem o da artık ağızda acı bir tat bırakmaya başladı, bir gün girdim bakkala baktım rafa ne alsam diye deneyecem artık başka bir sigara bulana kadar kendime uygun, rothmans mı rotbalans mı ne onun navy paketi var ondan ver dedim gözüme o çarptı ilk olarak, denedim şansıma hoşuma gitti onu içiyorum 1 yıldır. çok ağır değil rahat bi sigara takılıyoruz bakalım.