arkadaşlar bi kız var sevdiğim 4-5 aydır tanışıyoruz geçen cumartesi çıkma teklifi ettim reddetti ve sonra gidip başkasıyla çıktı ama ondan ayrılınca benimle çıkacakmış(arkadaşı büyük ihtimalle ayarlıcak) her neyse biz bununla konuşulacak bütün konuları tükettik önerebilcek olan var mı ?? bu arada çıkma teklifi etmem hiçbişeyi değiştirmedi hala arkadaşlığımıza devam ediyoruz
Çıkmıyorsanız biraz mesefa koy mesela msn girer girmez konuşmaya başlamayın durumunu dışarda falan yap 3-5 gün böyle git sonra açılacaktır konu.
ama konuşulacak bütün konular bitti +naber -iyidir sen +iyi napıyosun -hiiç sen +hiiç ... -eee +bilmem senden eee -konu bul +sen bul
olay bu arkadaşlar burda tıkanıo
Aynı konuyu açmamış mıydın yahu daha önce
quote:
Orijinalden alıntı: levot
ama konuşulacak bütün konular bitti +naber -iyidir sen +iyi napıyosun -hiiç sen +hiiç ... -eee +bilmem senden eee -konu bul +sen bul
Ara ver diyorum elbet 5 gün içinde birbirnize anlatıcak olaylarınız olcak ve konu konuyu açıcak ya ben bu yöntem olmasa nasıl bi kızla 3 yıl çıkabilirdim ki?
quote:
Orijinalden alıntı: GodSmacker
Aynı konuyu açmamış mıydın yahu daha önce
açtım ama adam gibi cevaplar alamayınca bir de özele açayım dedim
quote:
Yihaaaaaaaaaaaaaaa hep böyle bir sohbetin içinde olmayı istemişimdir
Ortak yanlarınızdan konuş ne biliyim konuşucak şeyin kalmaması çok saçma.espri yap güldür falan.okuldan bahset veya işten.
2-3 gün konuşmayın. Tek çözüm bu
quote:
arkadaşlar bi kız var sevdiğim 4-5 aydır tanışıyoruz geçen cumartesi çıkma teklifi ettim reddetti ve sonra gidip başkasıyla çıktı ama ondan ayrılınca benimle çıkacakmış(arkadaşı büyük ihtimalle ayarlıcak) her neyse biz bununla konuşulacak bütün konuları tükettik önerebilcek olan var mı ?? bu arada çıkma teklifi etmem hiçbişeyi değiştirmedi hala arkadaşlığımıza devam ediyoruz
Olay baştan yatmış.
izlediğin bi filmi filan anlat, bi kaç şarkı öner..
quote:
O sevgiLiden hayır qeLmez
kız bana mesaj atıyor o yüzden cevap vermezsem olmaz kii
Abi bu ne sıra bekler gibi Hele onla bi çıksın sonrada benle çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_ Abi bu ne sıra bekler gibi Hele onla bi çıksın sonrada benle çıkacak
ahaha
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
Abi bu ne sıra bekler gibi Hele onla bi çıksın sonrada benle çıkacak
sahiden orayı okur okumaz koptum bazıları ciddi ciddi cevap vermiş
quote:
Orijinalden alıntı: --merhaba--
quote:
O sevgiLiden hayır qeLmez
Düzgün yaz
Cidden kardeşim o ne demek ayrılınca benimle çıkacakmış. hiç mi gururunuz yok bu cümleden sonra seninle işim olmaz demeyi bilmiyor musunuz? kız seni şu anda zaten cepte olarak görüyor. kızlara kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirmeyin bu kadar da. Böyle davranmaya devam ettikçe hep peşinden koşan olmaya mahkumsun.
quote:
Olay buysa hic kasma bundan sana hayır gelmez, üste denildiği gibi kız seni cepte diye düsünüyo ve hic umurunda degilsin kızın olsada olur olmasada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme