Şimdi Ara

Siyah Maskeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu herkese söyleyin siyah maske hiçbir işinize yaramaz yaramıycakta Karizma için takıyomusunuz ne anlamadım polislerde siyah maske takanlara ceza vermemesini anlamadım (maske de yok ülkede) nono maske olarak satılıyor ama öyle değil
    Prof. Dr. Hüsnü Pullukçu, "Yıkanabilir, nano maske olarak satılan siyah maskeleri taktığınızda burnunuzun üzerine oturmayacaktır. Taktığınızda burnunuzun yer aldığı üst kısımlar tamamen boş kalıyor. Ayrıca hızlıca nefes aldığınızda ağzınıza ve burnunuza bu kumaşın yapıştığını göreceksiniz. Ayrıca elinizle maske varken nefesinizi kontrol ettiğinizde net sıcak havanın gelmemesi gerekiyor, ama bu maskede sıcak havayı net bir şekilde elinizle hissedebilirsiniz. Bir deneme yapacak olursak da damlacıkların rahatlıkla bu maskeden geçtiğini görürsünüz. Bu aynı şekilde damlacıkların da içeri girdiği demektir. Bu maske cerrahi maskenin üzerine süs olarak takılabilir. Korunmak için bu maske uygun değil" dedi.

Sağlığınız karizmanızdan önemli değildir!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir de çene altına indimi. Neye benziyoruz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 23 Nisan 2020; 2:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen video paylaştılar burada. 4-5 Suriyeli elleriyle paketliyordu. İyice sicak suda yikamadan sakın kullanmayin. Maskeden corona kaparsınız Allah korusun.

• Başka bir zaman olsa siyah maskenin hizmeti büyük olurdu çünkü kimin iq’su düşük direk ayırt edebiliyorsunuz.

• Belediyeler o maskeleri dağıtıyor
    Aldım dağıtıyorlar diye denemek için taktım iğrenç bir kumaş kokusu var 2 saniye dayanamadım attım. takanların nasıl bir burun yapısı var hayret.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.