Şimdi Ara

siyah gül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktanda anlayacağınız gibi bana bu lazım. yanlı duymadınız. siyah gül lazım bana. sahte yapma falan değil. gerçekten bböyle gül varmış ve bu bana lazım ankaradan nerden bulurum.

• ankaradaki Çiçek Mezatına git... 10 tanesini 20 YTL ye alırsın.... yoksa çiçekçi çiçekçi aramaz lazım o da zor...

yanlız bu mezat işi anca sabah erkenden olur yoksa kapanıyo öğlene doğru...
  • quote:

önce civcivleri rengarenk boyadılar, sonra da gülleri. mavi güller sardı dört bir yanımızı. o kadar yapaylardı ki, insanda hiçbir şey hissettirmiyorlardı.
    ama gerçekten de siyah gül var. çiçeklerin en yaslısı, en nadir bulunanı. bu çiçeğin renginden başka değişik olan bir özelliği de sadece fırat'ta yetişiyor olması. tohumu ya da fidanı başka ülkelere götürülse bile orada siyah açmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

ankaradaki Çiçek Mezatına git... 10 tanesini 20 YTL ye alırsın.... yoksa çiçekçi çiçekçi aramaz lazım o da zor...

yanlız bu mezat işi anca sabah erkenden olur yoksa kapanıyo öğlene doğru...

nerdedir bu mezat mıdır nedir keçiörende oturuyorum hocam biliyorsan soylermısın?
    @MuSTy!!!: hocam bu siyah gülün anlamı tutku demekmiş. yani senden vazgeçemem tutukluyum manasında bişey demek bu.
  • sen yinede dediğimi yap :D
  • nerde bu mezat. yeni mahalle tarafında mı orda da bi suru cıcekcı gormustum ama orası mı acaba
  • siyah gül urfada yetişiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kocaman siyah arılar
    14 yıl önce açıldı
    Kafada Çıkan Kahverengi Leke
    10 yıl önce açıldı
    Aşkın rengi neden kırmızı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla bilmiyorum ama googledan arat
    ankara mezat die çıkar
  • BANADA LAZIM ARKADAŞLAR KIZ ARKADAŞIM SÖLEMİŞTİ ANLAMI ÖLÜMSÜZ AŞKMIŞ ve BENİM ACİLEN BULMAM LAZIM!!
  • il neresi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

BANADA LAZIM ARKADAŞLAR KIZ ARKADAŞIM SÖLEMİŞTİ ANLAMI ÖLÜMSÜZ AŞKMIŞ ve BENİM ACİLEN BULMAM LAZIM!!

aynen bende o yuzden ıstıyorum. google de arattım bi yerde yok bu. buluyum da parası falan pek onemlı değil

resimleri böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 16 Kasım 2006; 22:58:21 >

• ülen buldunuz bunamayın millet kırmızıyı zor buluyo aloooooo
  • ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR..........

piyasada zor...

anca mezattan.......

ankara bilmiyom...

ama istabulda anadolu yakasında b ataşehirde var bide içerenköyde var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

ülen buldunuz bunamayın millet kırmızıyı zor buluyo aloooooo

bulamadık ki? kırmızı her yerde var abi. ben gonderem sana adres ve parayı gonder bana sen yeter
  • Büyük bi şehirde yaşamıyorum satılacağnı zannetmiyorum burda ama hiçte yetiştiğini görmedim boyanmışlardanda nefret ediyorum ne yapıcam ben şimdi :( ?
  • ben sihay gül görmüştüm. hem de çorumda bizim köyde birisi yetiştiriyordu. ama yıllar önceydi. çok enterasan çiçek.
  • bana acil lazım (şimdi değil) yarına falan lazım. hatta yarın aksama olursa cok ıyı olur bana
  • kızlar erkekleri siyah gül için seferber etmiş hemmen tüm kız milletine yayıyorum durumu,yurt geneline
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

kızlar erkekleri siyah gül için seferber etmiş hemmen tüm kız milletine yayıyorum durumu,yurt geneline

valla seferber etmedı hatta haberı bıle yok. sürpriz yapacam bir nevi. kırmızı gülden çok seviyo çünkü. sen galiba kız milletinden yanasın
  • bende siyah gül ticaretine başlıyom yakında tüm türkiye de hizmetinizde dincerZ çiçek aş.

türkiyenin her yerine kargo yapılır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.