Şimdi Ara

siyah gömleğin üstüne beyaz kazak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• beyaz gömleğin üzerine siyah kazak ?
  • inan gözümde bile canlandıramadım...

tersi olsa olurdu...
  • tersini giyiyorum da siyah gömleğim var üstüne ne renk kazak giyeceğimi bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

tersini giyiyorum da siyah gömleğim var üstüne ne renk kazak giyeceğimi bulamadım

Koyu yeşil yün bir hırka veya kazak olabilir aslında, veya koyu kahverengi.. Veya üstüne birşey giyme, sadece gömlek takıl en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 30 Kasım 2008; 18:30:28 >
  • Siyah gömlek üzerine yeşil renk kazak,hırka süveter tarzı giysiler çok iyi gidiyor.Ama siyah üzerine beyazda giyilir bence fena olmaz.Ama kıromu olur bence olmaz.Ama etraftan gelen tepki ne olur onu bilemem tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu kazağı arkaya atıp önden kollarını boyna dolayıp bağlama olayı yokmu öyle yapabilmek için de güzel bi kazak lazım ondan sordum siyah gömlek üstüne ne gider diye
  • Mağazadaki bayan satış elemanına sorabilirsin,eğer para hırslısı değilse satış elemanı doğru yanıtı verir bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

• olmaz tam tersi olur.Yada pembe kazakta alabilirsin acık renkli poloya bakmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

şu kazağı arkaya atıp önden kollarını boyna dolayıp bağlama olayı yokmu öyle yapabilmek için de güzel bi kazak lazım ondan sordum siyah gömlek üstüne ne gider diye

üstüne giymeyip bu şekilde yapcaksan olabilir
  • apaçi...........
  • O tarz giyinmeyi tiky'ler yapıyor ama sen bilrsin.
  • e nası giyinecez repçi gibi çuval mı giysek rakçı gibi dar pantolon mu giysek yoksa aşortmanla mı gezsek yine tiki gibi falan diyosunuz ama en karizma da bu yani yani beyaz gömlek üstüne giyilen bilimum kazaklar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 30 Kasım 2008; 18:52:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

O tarz giyinmeyi tiky'ler yapıyor ama sen bilrsin.

Bu alanda böyle bir genelleme yapmak sence de mantıksız olmadı mı?
  • sana yakışan neyse onu giy bence kimin ne düşündüğü pek önemli değil
  • siyah gömlek üzerine beyaz kazak sana göre karizmaysa giyersin hocam o zaman...bana göre ne tikky olursun nede kro olursun..sadece benim zevkime ters ben giymem...zevkler ve renkler tartışılmaz
  • teşekkürler
  • beyaz gömlek üstüne siyah kazak daha iyi gider
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.