Şimdi Ara

Siyah ekran sorunu. Gtx690

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 ay önce forumdan gtx690 satın almıştım. Kartı ilk pc ye bağladığımda sorunsuz çalıştı. 15 dakika kadar csgo ölüm maçı oynayıp çıktım. Ekranda birşey açık değilken, birden ekran siyah oldu. Monitöre görüntü gelmiyor. Bugün 1650s imi sattım ve yine bugün forumdan gtx760 satın aldım. 760 kargodan gelene kadar şu gtx690 ı çalıştırabilirmiyim diye uğraşmak istiyorum açıkçası. Üstelik kartı aldığım abimiz bana bu durumdan dolayı kartın yarı ücretini geri atmıştı. Olaki çalışır, yolladığı ücreti geri atacağım.

    Sistemim daha yeni, 1600af işlemci, 750watt 90+ power vs.

    Başka bir monitör ile denedim olmadı.
    Laptop a bağladım yine açılmadı.

    Başka neler deneyebiliriz, diğer parçalara zarar vermektende korkuyorum. Bios vs anlayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aldığınız arkadaşla durumunuzu bilmiyorum ama belliki sorunlu bir kartmış herşey normal başka bir pc de denediğiniz halde hala görüntü alamıyorsanız genelde çip arızası oluyor bu durumlar.. fırınlama olayı oluyor tabi oda kısa süreli çözüm.
  • Çipi fön makinasıyla veya fırına atıp ısıtıp kullananlar var. Çöpe atmadan önce nasıl yapıldığını araştırıp bir deneyin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakmakla 5-10 dk gpu yu ısıtanlar da var riskli ama bazıları şans eseri geliyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırdım. Yabancı forumlarda bu kartı kullananlar anakarttan kaynaklı oldugunu ve yeni anakartların kartı tanımadıklarını, onlarda karta nvidia güncellemesi yapınca bi süre sonra kara ekran olduğunu, ddr3 model eski bir anakartta tak diye actıgını yazmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Hocam onu son çare yapayım. Dediğim gibi, bu ekran kartının sürücüsünün hiç yüklü olmadığı eski ddr3 bir sistemde deneyeceğim. Sürücü kaynaklı yazmış herkes. Ki ben kartı alınca ilk iş sürücü vs kurdum. Hatta oyundan sonra kurdum sürücüyü. Eğer sorun ondaysa adamın hakkına girmiş olucam oda ayrı mevzu :S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.