Şimdi Ara

Siyah ekran,beyaz çizgili ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür yazdığım sorunlar çıkmaya başladı. Bazen ekran siyahlaşıyor kalıyor, kasa çalışıyor. Ekranda mosue yok, ctrl+alt+delete çalışmışyor.Ekranda beyaz çizgi oluşup donuyor. Bir ay önce format attım. Ekran kartı hatası gibi, ömrünü bitirmiş olabilirmi. Pc 2009 yılından hd4650 var üzerinde. Win7 siyah ekran hatasımı dedim ama şimdi sorunsuz çalışıyor. Fikirlerinizi paylaşırmısınız.Geçen hafta directx 11. yüklemiştim oyun hatası aldığımdan. kart 10.1 i destekliyormuş o neden olmuş olabilirmi ?Şun an 1 saatir de sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 18 Kasım 2013; 21:02:31 >

• Fikir verebilecek yokmu arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

3 gündür yazdığım sorunlar çıkmaya başladı. Bazen ekran siyahlaşıyor kalıyor, kasa çalışıyor. Ekranda mosue yok, ctrl+alt+delete çalışmışyor.Ekranda beyaz çizgi oluşup donuyor. Bir ay önce format attım. Ekran kartı hatası gibi, ömrünü bitirmiş olabilirmi. Pc 2009 yılından hd4650 var üzerinde. Win7 siyah ekran hatasımı dedim ama şimdi sorunsuz çalışıyor. Fikirlerinizi paylaşırmısınız.Geçen hafta directx 11. yüklemiştim oyun hatası aldığımdan. kart 10.1 i destekliyormuş o neden olmuş olabilirmi ?Şun an 1 saatir de sıkıntı yok.

şu anda çalışıyormu? çalışıyorsa yaptığınız güncellemeden dolayı olmuş olabilir ekran kartına çok yüklenmiştir
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    pc açtım bu mesajı yazarken mavi ekran sonrasında siyah ekran geldi. Ctrl+alt delete olmadı. Kapatım tekrar açtım öyle yazıyorum.
  • quote:

pc açtım bu mesajı yazarken mavi ekran sonrasında siyah ekran geldi. Ctrl+alt delete olmadı. Kapatım tekrar açtım öyle yazıyorum.

speedfan ile sıcaklıklarının resmini atabilir misiniz bir de ekran kartı(directx değil) güncellemesi yaptınızmı?
    Az önce pc yi yeni açmıştım kapandı. Ekran kartı güncellemesi yapmadım şimdi ekran kartını söktüm birde böyle deneyeyim. Hdd yi dün hızlı taratmıştım error scan ile sorun yoktu.
  • quote:

Az önce pc yi yeni açmıştım kapandı. Ekran kartı güncellemesi yapmadım şimdi ekran kartını söktüm birde böyle deneyeyim. Hdd yi dün hızlı taratmıştım error scan ile sorun yoktu.

onboard ile sorun olmazsa güncelleme yapın en güncel sürüm varsa 2-3 sürüm downgrade yapın düzelmezse ekran kartı bozuk demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    mavi ekran hatası
    2 ay önce açıldı
    mavi ekran hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İlgin için teşekkürler. Format sonrası ekran kartını win7 otomatik tanımlamıştı. Tekrardan sürücüyü yükleme gereklimiydi.
  • quote:

İlgin için teşekkürler. Format sonrası ekran kartını win7 otomatik tanımlamıştı. Tekrardan sürücüyü yükleme gereklimiydi.

windows internettenmi indirdi? bi de ne zaman yaptı sürücü yüklemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

windows internettenmi indirdi? bi de ne zaman yaptı sürücü yüklemeyi

Cd vardı elimde bilgisayarcıdan aldığım oradan format atmıştım. Dediğim gibi 1 ay önce kadar format la win7 kendisi tanımıştı ekran kartını yükleme yapmamıştım.
  • Sorun 3 gündür başladı. Dün 1 saat birşey yoktu.ndan önceki gün ara ara yaptı. Bugün yarım saat önce açtıkdan sonra hemen yaptı.. Şimdi ekran kartı takılı değil.
  • Ekran kartından değilmiş...pc kapatıp yarım saat sonra açınca tekrar yaptı. Ekram kartını tekrar taktım sistem geri yükleme yaptım şimdi kullanıyorum ama problem nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.