Ard arda 3 kez mavi ekran hatası aldım minidump dosyalarına baktım inceleyip sorunun asıl kaynağını parçaları nelerin etkilediğini söyleyebilir misiniz? Bilgisayar eski anakart: hp 183e işlemci: intel 3200m ekran kartı: radeon 7600m yine eski temperature failed hatalı hdd mevcut ancak başka hiç bir sorunu yok
|
MAVİ EKRAN HATALARI

-
-
Bana ekran kartıdır gibi geliyor, amd ekran kartlı eski laptopumdan biliyorum.
Evde başka bilgisayar yoksa linkteki sürücülerden 16.2.1 olanı internet kafe gibi bir yerden bir flash belleğe indir.
Laptopu aç, sistem geri yükleme noktası oluşturmayı ısrarla dene. Masaüstü hiç gelmiyorsa güvenli modda dene, yoksa amd ve intel sürücülerini direkt kaldır. Flash belleği tak ve sürücüyü kur. hd 6xxx veya 7xxx sürücüleri çok eski olduğu için windows 10'da çalışması sorun yaratabiliyor.
Geçişli grafikleri bu sürümle kullanamazsın ama amd kaynaklı mavi ekranların önüne geçeceğini düşünüyorum. Yine de geçişli grafikleri kullanmak istiyorum dersen "14.4 v2.2" sürümünü internetten bulur denersin (Windows 10'da çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum.)
sourceforge.net
leshcatlabs.net - Browse /AMD_UnifL at SourceForge.nethttps://sourceforge.net/projects/leshcatlabs/files/AMD_UnifL/
-
quote:
Orijinalden alıntı: sreylareBana ekran kartıdır gibi geliyor, amd ekran kartlı eski laptopumdan biliyorum.
Evde başka bilgisayar yoksa linkteki sürücülerden 16.2.1 olanı internet kafe gibi bir yerden bir flash belleğe indir.
Laptopu aç, sistem geri yükleme noktası oluşturmayı ısrarla dene. Masaüstü hiç gelmiyorsa güvenli modda dene, yoksa amd ve intel sürücülerini direkt kaldır. Flash belleği tak ve sürücüyü kur. hd 6xxx veya 7xxx sürücüleri çok eski olduğu için windows 10'da çalışması sorun yaratabiliyor.
Geçişli grafikleri bu sürümle kullanamazsın ama amd kaynaklı mavi ekranların önüne geçeceğini düşünüyorum. Yine de geçişli grafikleri kullanmak istiyorum dersen "14.4 v2.2" sürümünü internetten bulur denersin (Windows 10'da çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum.)
sourceforge.net
leshcatlabs.net - Browse /AMD_UnifL at SourceForge.nethttps://sourceforge.net/projects/leshcatlabs/files/AMD_UnifL/Akşam denerim teşekkür ederim. Masasütü geliyor pc'de bir şeye tıklıyorum açıyorum tarayıcı dosya fark etmiyor anında mavi ekran veriyor. Dün gece 3 kez üst üste verdi. Ondan sonra bir daha hiç olmadı. 1 hafta önce bundan dolayı format atmıştım değişen bir şey yok hala her şey aynı
Benzer içerikler
- page fault in nonpaged area
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- laptop power tuşu olmadan açma
- server error in "/" application.
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- zyxel modem kurulumu
- pc otomatik kapatma
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X