Şimdi Ara

SİYAH DOLGU ÖLDÜRÜYORMUŞ !!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda dis agrisi cekiyorum, aldigim agri kesiyle biraz yatistir, yarin ya dolgu yaptiracam yada cektirecem.. Agzimda dis kalmadi bu gidisle.. Napacam bilmiyorum.. !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 tane var hayırlısı
  • Yavasmi olduruyo hizli mi? Hizliysa 2 dolgu yapilmasi gereken disim var gidip yarin yaptiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Suanda dis agrisi cekiyorum, aldigim agri kesiyle biraz yatistir, yarin ya dolgu yaptiracam yada cektirecem.. Agzimda dis kalmadi bu gidisle.. Napacam bilmiyorum.. !

Kardeş başkalarının sözlerine bakarak sağlığını ihmal etme 3 sene önce bende dişimi çektirecektim ama dolgu yaptır ilerde pişman olma dediler.İlk dolguyu yaptırdığım günden beri 1 gün bile dişimi fırçalamayı ihmal etmedim şuan dolgu Allah'a şükür sağlam duruyor o taraftan yemekte yiyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Suanda dis agrisi cekiyorum, aldigim agri kesiyle biraz yatistir, yarin ya dolgu yaptiracam yada cektirecem.. Agzimda dis kalmadi bu gidisle.. Napacam bilmiyorum.. !

Kardeş başkalarının sözlerine bakarak sağlığını ihmal etme 3 sene önce bende dişimi çektirecektim ama dolgu yaptır ilerde pişman olma dediler.İlk dolguyu yaptırdığım günden beri 1 gün bile dişimi fırçalamayı ihmal etmedim şuan dolgu Allah'a şükür sağlam duruyor o taraftan yemekte yiyebiliyorum.

Agriyan disim en arkada ustte hocam, bir onde olanini cektirtmistim zaten, simdi bunuda cektirtsem dis kalmicak o tarafta, daha once baska bi diseme dolgu yaptirmistim, beyaz olandan ama 2 yil olmadan dustu. Suanda nasil dolgu yapiyorlar bilmiyorum ama metal dolgularin zararli oldugunu bende bi yerde okumustum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Agriyan disim en arkada ustte hocam, bir onde olanini cektirtmistim zaten, simdi bunuda cektirtsem dis kalmicak o tarafta, daha once baska bi diseme dolgu yaptirmistim, beyaz olandan ama 2 yil olmadan dustu. Suanda nasil dolgu yapiyorlar bilmiyorum ama metal dolgularin zararli oldugunu bende bi yerde okumustum..

Benimkiler altta. Üstte ki dolgular düşer mi bilmiyorum ama tabi yapan yerle alakalı ben devlette yaptırmıştım.

• Kompozit var sannirim bendekiler beyaz.bunlardami zararli yoksa sadece amlgam mi zararli

• yaklaşık 5 yıl önce yaptırdım yan etkisin görmedim ama hiçte faydası olmadı..Sürekli dilime kötü tat geliyodu ve dişim kamaşıyodu orayı yalayınca..sonra oynaya oynaya sökmüştüm zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Amalgamın içinde civa, gümüş, kalay ve bakır vardır. Yıllardır kullanılan bu malzemeye ne bir alternatif bulunabildi ne de sağlığa zararı tespit edilebildi.

Kompozit dolgular amalgam dolgunun yanından bile geçemez. Normal şartlarda amalgam dolgu sizi ölene kadar idare eder. O yüzden ön dişlerde kompozit, görünmeyen yerlerde de amalgam.

6 yıllık kompozit dolgum var gayette sağlam hiçbir şikayetim yok. 2 yıllıkta bir diğeri taş gibi. Ömür boyuda gitmesin bir zahmet. 6-7 sene idealdir.
  • Evet kullanilan malzeme ve yapilan yerle alakali haliyle, sahsen dis dolgusu one yakin dislerde yapilacaksa kesinlikle siyah onermem , hem saglikli degil hemde agzini acinca veya guldugunuzde cok rahatlikla sırıtıyor, sahsen etrafımda bır kac kiside gordum bunu, guzel gorunmuyor acikcasi!

• Yıl olmuş 2013 hala siyah dolgu yaptıran var

• Kesinlikle siyh dolgu hepsi yalan hicbir zarari yok eger duzenli fircalarsan gorunusun mu onemli saglikmi tek sorun bazen metal tadi aliyorum oda gayet dogL

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dişlerimde siyah dolgu sayısının artmasıyla şizofren olmam arasında ilgi olabilir mi?

malesef gun gectikce beynimiz sizofrenlige gidiyor ben yarindan itibaren sokturmeye baslayacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Cıva direk buharlaşıyor demiş insanlar, cıva süblimleşmez, buharlaşır. Buharlaşma da sıvıda olur. Yani katı bir dolgudan eğer dolguyu yemezseniz hiç bir zarar ortaya çıkmaz. Adam düzgün yapsın yeter

leblebi yerken araya taş kaçmıştı sinirlendim meğer dolgumu çiğniyormuşum tükürdüm ama diğerleri aağlam çıktı istemsiz sıkıyorum bazen ama patlayan olmadı ondan başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korktum yahu yarın dolgu yaptıracağım bir sorarım ne kullacaksın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Kompozit var sannirim bendekiler beyaz.bunlardami zararli yoksa sadece amlgam mi zararli

Amalgam zararli diyorlar civa isinden dolayi beyine surekli yavas yavas zarar veriyormus

• İsvecde siyah dolgu yasakmis !!!!

• http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1014231

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Zaten artik onlari kullanmiyolar bildigim kadariyla

Kompozit yapiyolar artik dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Zaten artik onlari kullanmiyolar bildigim kadariyla

Kompozit yapiyolar artik dimi.

Kullanmiyorlar mi ove ove bitiremeyen doktorlar var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.