Şimdi Ara

Siyah Corsair C70 nerede bulunabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasa olarak c70 almak istiyorum, ama siyah rengini almak isitiyorum,o da hiç bir yerde gözükmüyor.sizce bulabileceğim bir yer var mı şu an?(Siyah dvd rw ile uyuşmaz diye istiyorum aslında.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz alabilirsin.Ön kısım yani dvd rw takılan bölüm siyah.Uyumsuzluk yaşamassın.En güzel rengi beyaz zaten
  • Teşekkürler düşünücem ama yinede siyah satan bir yer var mı?

• Selamlar,

Getirilen son parti C70'ler arasında siyah model yer almıyordu. Piyasada elinde siyah versiyonundan kalan mağaza olduğunu da pek sanmıyorum.
  • KapıcıHamza kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarketim.com/corsair-cc9011016ww-vengeance-c70-gaming-mid-tower-siyah-kasa/p_41120/

• Stoklarda yok diyor. benim bir ay içinde bulmam lazım bu kasayı.sanalmarket güvenilirmidir bir de?

Evet stoklarda yokmuş.Bildiğim yerlere de baktım maalesef sadece askeri yeşil ve beyaz var.Beyazın ön kısmı siyah alabilirsin.Hem çok daha şık duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz c70 Nerde var peki?

İnventusta buyrun;
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5305
  • Trşekkürler.Siyahı gelirse 1 ay içinde siyahını alcam,gelmezse beyazını alcam o da güzelmiş.Siz olsanız hangi renk alırdınız?

siyah olanın her tarafı siyah.. beyazın ise ön tarafı siyah, yani her tarafı beyaz değil.. beyaz da çok güzel duruyor ve kullanılabiliyor.
    Ben olsam tabiki de beyaz alyrdym.
    Kasanyn her tarafy beyaz de?il,olsaydy zaten çok da güzel durmazdy.Bakyn;
     Siyah Corsair C70 nerede bulunabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 7 Nisan 2014; 11:58:24 >
  • BeyazinıBen bu kasada tüm fan girişlerini kullanmayı düşünüyorum antalyada olduğum için.Hangi fanı alsam daha sessiz ve etkili olur sizce

• siyah c70 istiyorsan ben 4 ay önce aldım sıfır çizik kullanıyorum almak istersen özelden dönebilirsin
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Peki c70 yerine 300r alsam çok soğutmada fark olurmu bütçe yetmeyebilir c70 e 300r nin tüm fan girişlerini kullanırsam

Selam,

C70 3 adet fanla, 300R ise 2 adet fanla geliyor. Eğer opsiyonel fan yuvalarını da kullanacağım derseniz aralarında soğutma anlamında pek bir fark olmaz.
  • Stoklarda yok diye biliyorum.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Hepsini kullanıcam o zaman c70 e gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.