Şimdi Ara

Sixaxis Nereden Alınır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS3de ps2 kolu bazı oyunlarda örn:LBP sorun çıkartıyor.. Bu nedenle 2. sixasix i almak farz oldu.. Sizce en uygun nereden alabiliriz.. Yurtdışı hangi siteleri önerirsiniz veya yurtiçi (bursa veya istanbul için) fiyatlar nelerdir?? Yan sanayi olanlarında ne gibi sorunlar vardır??? Cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salashtt -- 30 Aralık 2008; 19:43:28 >

• bende bunu soracaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertten

bende bunu soracaktım.
    GG ye bi gözatın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 30 Aralık 2008; 15:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

GG ye bi gözatın bence.

Alıntıları Göster
    ps2 kolu çalışıyor mu ki ? bende bir ucu usb (pc) bir ucu ps2 kontorland var ama ps3 de calsitiramadim. taktıktan sonra ekstra birşey mi yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

ps2 kolu çalışıyor mu ki ? bende bir ucu usb (pc) bir ucu ps2 kontorland var ama ps3 de calsitiramadim. taktıktan sonra ekstra birşey mi yapmam lazım

Alıntıları Göster
    küçük bir aparatla ps2 koluda çalışıyor fakat bazı oyunlarda problem oluyor maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Alıntıları Göster
    Lbp de örneğin logitech chainstream de sorun çıkartıyor.Yani sixaxis yerine iyidir diyip onu almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Lbp de örneğin logitech chainstream de sorun çıkartıyor.Yani sixaxis yerine iyidir diyip onu almayın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

LTB için özellikle sixasix şart:)) ama nereden :))

• quote:

Orijinalden alıntı: salashtt

quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

LTB için özellikle sixasix şart:)) ama nereden :))

Alıntıları Göster
    sanırım ucuz bi yerde yokki adres veren olmadı sixaxis in içini açıp yine ugrasıcaz desene tamir için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertten

sanırım ucuz bi yerde yokki adres veren olmadı sixaxis in içini açıp yine ugrasıcaz desene tamir için.

Alıntıları Göster
    kadıköy'de khalkedon'dan alabilirsiniz... dualshock 80'di bir aralar şimdi yükselmiştir dolar yükseldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gri

kadıköy'de khalkedon'dan alabilirsiniz... dualshock 80'di bir aralar şimdi yükselmiştir dolar yükseldi...

Alıntıları Göster
    kendim sordum kendim cevaplıyorum gibi oldu fakat Feza konsol da 75 ytl dediler orjinal sixasix için.. fena fiyat değil ama yurtdışından nerelrde var hala bulamadım..
  • quote:

kendim sordum kendim cevaplıyorum gibi oldu fakat Feza konsol da 75 ytl dediler orjinal sixasix için.. fena fiyat değil ama yurtdışından nerelrde var hala bulamadım..

Alıntıları Göster
    5 ytl daha fazla verip titreşimlisine sahip olmak daha mantıklı gibi geliyor...
  • quote:

5 ytl daha fazla verip titreşimlisine sahip olmak daha mantıklı gibi geliyor...

Alıntıları Göster
    Dostum kesinlikle az daha para verip dualshock 3 al.Oyunlar daha bir keyifli oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Dostum kesinlikle az daha para verip dualshock 3 al.Oyunlar daha bir keyifli oluyor..

Alıntıları Göster
    sixasix değil sixaxis olucak bu arada bencede almışken ds3 al hele beyaz olanın tadından yenilmez çok güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

sixasix değil sixaxis olucak bu arada bencede almışken ds3 al hele beyaz olanın tadından yenilmez çok güzel duruyor

Alıntıları Göster
    shopto dan alın ucuz oluyor ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

shopto dan alın ucuz oluyor ordan

Alıntıları Göster
    Sony DualShock3 ShopTo fiyatı: £34.20
    Güncel Sterlin Kuru: 2.2250

34.20x2.2250 = 76 lira, kargo hariç... 80 liraya elden almak daha mantıklı gibi...
  • quote:

Sony DualShock3 ShopTo fiyatı: £34.20
    Güncel Sterlin Kuru: 2.2250

34.20x2.2250 = 76 lira, kargo hariç... 80 liraya elden almak daha mantıklı gibi...

Alıntıları Göster
    evet şuanan kadar anladığımız en uygunu feza galiba veya aynı fiyatlara shopto..
  • quote:

evet şuanan kadar anladığımız en uygunu feza galiba veya aynı fiyatlara shopto..

Alıntıları Göster
    yaşasıın shopto :
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gri

Khalkedon Bakırköy'de dostum,seni düzeltmek amacıyla söylemedim yanlış bilgi vermeyelim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Abbey Road

quote:

Orjinalden alıntı: Gri

Khalkedon Bakırköy'de dostum,seni düzeltmek amacıyla söylemedim yanlış bilgi vermeyelim ;)

Alıntıları Göster
    doğru bakırköy'de 10 kere gittim belki ama işte kafa dağınıklığı, eski khalkedon yeni kadıköy, ama aslında bakırköy, hep serbülent abi'nin suçu bunlar zaten...

• quote:

doğru bakırköy'de 10 kere gittim belki ama işte kafa dağınıklığı, eski khalkedon yeni kadıköy, ama aslında bakırköy, hep serbülent abi'nin suçu bunlar zaten...

Alıntıları Göster
    dualshock 3 u play-asia dan almistim.. tabii o zaman dolar dusuktu ucuza gelmisti...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.