Şimdi Ara

SIX FEET UNDER BAŞLAMAYA DEĞER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan TWD ve Gotham izliyorum ama sarmıyor artık ikisi de. Fargo'nun ilk sezonu çok beğenmiştim. Dram severim ama çok sıkmayacak şekilde, az da olsa macera olay aksiyon olmalı.
    TWD'i izleme sebebim dram içermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 1 Aralık 2015; 0:01:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Six Feet Under: İzlemeye Değer mi?

Six Feet Under, HBO'da yayınlanan ödüllü bir drama dizisidir ve ölüm ve yas kavramlarını ele almaktadır. Dizinin beş sezonu boyunca Fisher ailesinin hayatını takip etmekte ve ölümün aile bireyleri üzerindeki etkilerini gerçekçi ve yürek burkan bir şekilde anlatmaktadır.

Six Feet Under Yorumları

Dizinin Rotten Tomatoes'da %81'lik bir onay puanı ve Metacritic'te 68/100 puanı bulunmaktadır. Eleştirmenler, dizinin gerçekçi karakterlerini, güçlü performanslarını ve ölüm temasıyla benzersiz ve düşündürücü bir şekilde başa çıkışını övmektedir.

Six Feet Under İzlenir mi?

Six Feet Under, ödüllü bir drama olduğundan ve yüksek beğeni topladığından, izlenmeye değer bir dizi olarak kabul edilmektedir. Eğer dramatik dizilerden hoşlanıyor, ölüm ve yas temalarını keşfetmek istiyorsanız, Six Feet Under'ı izlemenizi tavsiye ederiz.

Six Feet Under İzleyici Yorumları

İzleyiciler Six Feet Under'a genellikle olumlu yorumlar yapmaktadır. Diziyi "duygusal açıdan güçlü", "düşündürücü" ve "gerçekçi" olarak tanımlamaktadırlar. Ancak bazı izleyiciler dizinin ağır konularını ve yavaş tempolu anlatımını eleştirmektedir.

Genel olarak, Six Feet Under, benzersiz ve düşündürücü bir dizi arayanlar için izlenmeye değer bir seçenektir. Gerçekçi karakterleri, güçlü performansları ve ölüm temasıyla başa çıkışı, diziyi ilgi çekici ve unutulmaz bir deneyim haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Six Feet Under'da aksiyona dair birşey yok. Büyük ihtimal sıkılırsın. Sana tavsiyem, Sons of Anarchy izle. Biraz daha aksiyon istersen de Person of Interest.
  • cok mukemmel bi dizidir dizilerde mana vs derinlik ariyosan izle. catisma olmuyosa sevmeyen tiplerdensen izleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

cok mukemmel bi dizidir dizilerde mana vs derinlik ariyosan izle. catisma olmuyosa sevmeyen tiplerdensen izleme.

Valla hocam hayat bana göre boş bir yer. O yüzden filmlerde dizilerde dram içeriği olunca seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

quote:

cok mukemmel bi dizidir dizilerde mana vs derinlik ariyosan izle. catisma olmuyosa sevmeyen tiplerdensen izleme.

Valla hocam hayat bana göre boş bir yer. O yüzden filmlerde dizilerde dram içeriği olunca seviyorum.

bu cümleyi kuran birine göre, dünyanın en iyi dizisi six feet under'dır

izle kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

quote:

bu cümleyi kuran birine göre, dünyanın en iyi dizisi six feet under'dır

izle kesinlikle.

İlk sezonu indiriyorum, bakalım.

• İyi ki açılmış bu konu. Merak edip başladım izlemeye. İlk iki bölüm süperdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SFU'da sıkılabilirsin Sons of Anarchy'e başla.
  • 7. bölümdeyim, her gün 1 bölüm izliyorum pek sıkmıyor, güzel dizi.
  • quote:

7. bölümdeyim, her gün 1 bölüm izliyorum pek sıkmıyor, güzel dizi.

Bencede hiç sıkıcı değil. Bende şimdi eve gidip bir iki bölüm izleme hevesindeyim.

• Ben normalde durağan dizileri severim ama Six Feet under birkaç bölüm baktım, sarmayınca bıraktım.

Gerçi ben the Wire'a da birkaç bölüm bakıp bıraktım.

Görüntü kalitesiyle de ilgisi olabilir. Kötü görüntü kalitesine rağmen beğenerek izlediğim iki dizi OZ ve 24 oldu şimdiye kadar. İkisinin de isimlerinin iki karakterli olması enteresan.
  • Efsanedir kendileri. Efsane sınıfında görülen bütün dizileri izledim fakat hiç biri SFU gibi final yapamamıştı. Hiç unutmam dizi bitti 10 dakika mal mal pc nin ekrana baktım,ilginçti
  • Final bolumu hakkinda cok olumlu yorumlar var sirf final bolumu icin izlemeye deger mi ?

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Bence her bölümü için izlemeye değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayılıyorum bu diziye yaa :)
    3. sezon 8. bölümdeyim.
    Bir yandan üç dört bölüm peşpeşe izleyim diyorum,
    diğer yandan da dizi hemen bitmesin istiyorum.
    Acayip duygular içindeyim.
  • ana konu ne?
  • finali insanı kendinden alır başka bir boyuta götürür..
  • Diziyi bitireli yeni oldu yer yer sıktı ama birkaç ayda bitirmiştim o son 1-2 bölüm ve son 15 dk her şeye değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.