Şimdi Ara

Sivrisineklerin maksimum irtifası nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu hayvanlardan oldukça muzdaribim, isterse bulunduğum ortamda 50 kişi olsun 49 kişiye bulaşmaz mutlaka gelir benim kanımı emerler... Bende bu hayvanları çeken bir şeyler var... Bu gidişle bu şerefsizlerin bulaştırdığı bi hastalıktan nalları dikecem... Artık eskisi gibi salak da değiller, ışığı açınca tavanda ya da duvarda yakalar, olduğu yere yapıştırırdım şimdi tilki gibi kurnaz davranıyolar, anında bi yerlere saklanıyorlar bi türlü bulamıyorum...

Sorum şu diyelim 15 ya da 20. katta yaşıyor olsak o yükseklikteki evlere de sivrisinek giriyor mu? Yoksa yüksek katlara çıkmaları zor mu? Ona göre taşınıcam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısından muzdariptim. Evde yığınla insan olsun ya da olmasın sadece benim kanımı emerdi namussuzlar. Peder beye biraz baskı kurunca en sonunda sineklik yaptırdı, huzura erdim. Yazdan nefret eder hale gelmiştim bu uğursuz yaratıklar yüzünden. Şimdi daire kapısından tek tük girerse giriyor o da ölüveriyor zaten.

Raid v.s zımbırtıları da bir halta yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 30 Ağustos 2019; 0:40:43 >
  • Sivrisinekler üreme ve popülasyonu kontrol altına alınamayan canlılar yani nesli tüketilmesi mümkün olmayan diyebiliriz prize takılan sinek kovucu likit alırsan bulunduğun odaya asla yanaşmazlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 18.katta oturuyoruz lanet ettirdiler..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.