Şimdi Ara

Sivrisinek sezonu açılıyor [ÇÖZÜM İÇERDE] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
125
Favori
19.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadasc11

quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

quote:

Sivrisinek sezonu açılıyor [ÇÖZÜM İÇERDE]

Bu böcekkapan bitkisini satıyorlar mı ya?Bulsam direk alcam valla

satılıyor ama bulamadım şu ana kadar internetten almakda riskli geliyor

Benim arkadaş yurt dışından getirtti geldiğinde biraz cansızmış ama şimdi sorun yok diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajım bulunsun,gerekirse deneriz.

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

quote:

quote:

Sivrisinege cozum kolay da yakarcaya cozum bulun kolaysa 5 yildir yaz geceleri uyumuyorum bu illet yuzunden.

Yatacağın yerin kapısını gün boyu hiç açmayın, cama ağ takın, hiçbir şekilde içeri giremez. Bu hayvanlar ses çıkarmıyor o yüzden daha sinsi ve soktumu da fena şişiyor.

Akliniza gelebilecek her turlu yontemi denedik kapilar kapali duruyor, lambalar acilmiyor, pencereler telli yine de cozum degil iceri bir defa girdi mi uruyorlar ve yaz boyu cikmiyorlar.belediyeye mail atiyorum ilgilenmiyorlar artik biraktim ugrasmiyorum gunduzleri uyuyorum sadece.

Hocam o zaman yapacağın basit, raidin ya da kaliteli bir markanın sivrisinek ilacını alacaksın, sprey yani püskürtme olanlardan, daha sonra yatmadan önce odanın içine birçok noktasına havaya özellikle sık, oda oldukça boğucu olur kapıları kapat, 20 dakika sonra içeri gir ve camları aç hiçbir canlı yaşayamaz o odada. Sonrasında uyursun.

Gecen sene kardesimin odasinda lamba acmislar iceri yakarca dolmus gittim 2 kutu raid aldim kapiyi pencereyi kapatip 1 hafta boyunca hergun siktim toplam 2 kutu bitti bu arada hic kapiyi pencereyi acmadim.1 hafta sonra duvarlar da onlarca yakarca vardi gozlerimize inanamadik.kapi pencere kapaninca icerde kalan yakarcalar ureyip duvarlari kaplamisti.bir profesore sorduk nasil kurtuluruz diye tum mahalleye ozel bir ilac sikilmasi lazim dedi.raid fln ise yaramiyor sadece uzerine sikinca oluyor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sivrisinege cozum kolay da yakarcaya cozum bulun kolaysa 5 yildir yaz geceleri uyumuyorum bu illet yuzunden.

Yatacağın yerin kapısını gün boyu hiç açmayın, cama ağ takın, hiçbir şekilde içeri giremez. Bu hayvanlar ses çıkarmıyor o yüzden daha sinsi ve soktumu da fena şişiyor.

Akliniza gelebilecek her turlu yontemi denedik kapilar kapali duruyor, lambalar acilmiyor, pencereler telli yine de cozum degil iceri bir defa girdi mi uruyorlar ve yaz boyu cikmiyorlar.belediyeye mail atiyorum ilgilenmiyorlar artik biraktim ugrasmiyorum gunduzleri uyuyorum sadece.

Hocam o zaman yapacağın basit, raidin ya da kaliteli bir markanın sivrisinek ilacını alacaksın, sprey yani püskürtme olanlardan, daha sonra yatmadan önce odanın içine birçok noktasına havaya özellikle sık, oda oldukça boğucu olur kapıları kapat, 20 dakika sonra içeri gir ve camları aç hiçbir canlı yaşayamaz o odada. Sonrasında uyursun.

Gecen sene kardesimin odasinda lamba acmislar iceri yakarca dolmus gittim 2 kutu raid aldim kapiyi pencereyi kapatip 1 hafta boyunca hergun siktim toplam 2 kutu bitti bu arada hic kapiyi pencereyi acmadim.1 hafta sonra duvarlar da onlarca yakarca vardi gozlerimize inanamadik.kapi pencere kapaninca icerde kalan yakarcalar ureyip duvarlari kaplamisti.bir profesore sorduk nasil kurtuluruz diye tum mahalleye ozel bir ilac sikilmasi lazim dedi.raid fln ise yaramiyor sadece uzerine sikinca oluyor .

Yani, bir şey diyemiyorum o zaman. Belediyeye dilekçe yazın gelip, ilaçlama yapsınlar. İlaca rağmen bu canlılar nasıl ölmüyor hani ben de gördüm, yakarcada bunlar evrim geçirmiş mi ne ? İlaca rağmen ölmüyorlarsa ya da onlar ölüyordur, yumurtlamaları çıkıyordur.

• Eee yapan var ama kimse geri dönmemiş işe yaradı mı yaramadı mı ?

Gidip bugün maya felan aldım ama işe yaramıyor sanırım yoksa yazan olurdu
  • ha ha ha tuzaklarınızı konuştuklarınızı öğrendim arkadaşlara bildireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 30 Mayıs 2013; 18:33:57 >

Sivrisinek sezonu açılıyor [ÇÖZÜM İÇERDE]

Sonsuza kadar yemiyor malesef sivri değil kara sineklere daha çok tepki veriyor.

• maya yaş mı olacak kuru mu

• Evet arkadaşlar,Ben bizzat denedim bunu.Ama beyaz şekerle denedim,karbondioksit çıkışı oldu,başarılı fakat olmadı,hiç sivrisinek düşmedi.Ama şöyle birşey yüzünden olmadı diyebilirim belki mayanın beyaz şekeri sindirmesi çok zor olduğu için,dolayısıyla daha az ve yavaş co2 üreteceği için,sivrisineklerin yeterince ilgisini çekmeyeceğini düşündüm.Ondan sonra esmer şeker alayım dedim marketten bulamadım onu da,sonra unuttum bir daha uğraşmadım,ilaç aldım onun yerine sıkıyorum boyuna

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • yukarı alalım, lazım olanlar vardır yaz günü mağdur olmasınlar.
  • İnternnette çoğu sitede bulunan bir sivrisinek çözümü

maya , şeker yerine ! :) elma koyun 1 haftalık falan uzak yere koyun içerisi sinek oluyor :D hehehe
    "Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur"
    Yunus Emre
  • Hayvan haklarına şikayet edeceğim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.