Şimdi Ara

SİVRİSİNEK ISIRIĞI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ipine sivrisinekler evde sadece beni ısırıyor.Isırdığında da çok fena şişiyor. Bunun ısırığını hemen geçiren birşey varmı yada gelmemesi için ne yapabilirim.Her türlü yarayan bilgiyi paylaşın please

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• systral kullan, kaşıma gereği kalmaz...
  • Cenabet misin? Ciddiyim.

• Evet aynı sorun bende de var biraz araştırmıştım banyodan cikinca bebek yagi sürüp snrasinda bebek pudrası döküyoruz bekliyoruz. Devamlı yaparsan orasi kuruyor ve yok oluyor.

• Güzel teknikler eyvallah hocam

• Şu ana kadar deneyimlerinden sivrisinek ısırığını asla kaşımamayı öğrendim. Kaşırsan eğer o salgıladığı sıvıyı dokuya yayıyorsun. Günlerce gecelerce o doku o sıvıyı atmaya çalışıyor. Isırdığı yerin şişliğinin kendi kendine geçmesi 2 saat civarı sürüyor. Hızlandırmak için ve kalıntısı az biraz azaltmak için üzerine buz koyabilirsin ki rahatlatır.

Bir de off tarzı ürünler işe yarayabilir. Tüm açıkta kalan yerlerine sür yüzün hariç. Sürdükten sonra ellerini yıka. Sakın gözünü elleme.

• bu sene babamdan öğrendiğim bir yöntem (babamdan öğreneceğim daha çok şey var) soğanı ikiye böl ve sivrisinek olan odaya koy 1-2 saat sonra yok oluyorlar başka odalara falanda geçmiyorlar bildiğin yok oluyorlar oda biraz kokabilir ama 5-10 dk havalandırırsın tekrar sivri girmeden dikkatli bi şekilde sonra keyfine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: occupant

bu sene babamdan öğrendiğim bir yöntem (babamdan öğreneceğim daha çok şey var) soğanı ikiye böl ve sivrisinek olan odaya koy 1-2 saat sonra yok oluyorlar başka odalara falanda geçmiyorlar bildiğin yok oluyorlar oda biraz kokabilir ama 5-10 dk havalandırırsın tekrar sivri girmeden dikkatli bi şekilde sonra keyfine bak
    kardeş spreyler var , vücudunun açık yerlerine sürüyosun (kol , bacak vs) yanaşamıyorlar sana :)

tabiki etkisi gittikçe azalıyor ama normal şartlarda 10 yerinden ısırıyorsa o ilaç sayesinde 1e düşüyor.

edit: şu olması lazım http://www.fitovizyon.com/admin/uplfiles/B_57133114-08052013150127.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 17 Temmuz 2014; 9:07:30 >

• en ıyisı bence eczaneye git deloday al etkisini göreceksin 1 yada 2 güne gidecek

• bi sinek ilacı var merhem gibi vücuduna sürüyosun sinekleri uzak tutuyo at bile ısırmaz böylece hemde ucuz adını unuttum fakat gogulda arasan bulursun heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

bi sinek ilacı var merhem gibi vücuduna sürüyosun sinekleri uzak tutuyo at bile ısırmaz böylece hemde ucuz adını unuttum fakat gogulda arasan bulursun heralde
    bu lanet olası sinekler benide çok ısırıyorlardı sonra şu fişlere takılan sinek kovuculardan aldım bir daha odaya uğramaz oldular cidden işe yarıyorlar tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

bi sinek ilacı var merhem gibi vücuduna sürüyosun sinekleri uzak tutuyo at bile ısırmaz böylece hemde ucuz adını unuttum fakat gogulda arasan bulursun heralde

• Apple store' dan Iphone 5s e anti-mosquito yükledim, sivrisineksiz çok rahatım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Apple store' dan Iphone 5s e anti-mosquito yükledim, sivrisineksiz çok rahatım

Bunlar telefona zararlı mı

• Fucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Zararlı olsa Apple Store' da yer almazdı sanırım...

• quote:

Alıntıladıktan sonra aklıma geldi birde telefonun sesini açınca onunda sesi artıyor heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

Alıntıladıktan sonra aklıma geldi birde telefonun sesini açınca onunda sesi artıyor heralde

Sürekli bir ses değil
    3sn de bir tık sesi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

Alıntıları Göster
    Bi krem vardı ismini hatırlamıyorum. Turuncu bi kutusu vardı. Koyuyosun onu buzdolabına buz gibi oluyor. Sonra sineğin ısırdığı yere buz gibi sürüyosun kaşıntı duruyor

• quote:

küçüklükten beri sivrisinekleri büyük ilgisi olduğundan Ovadril losyonu hep gittiğim yerde bulundururum.kaşıntıyı gideriyor.kan grubum A rh + odada kimseye dokunmuyor gelip beni ısırıyor Off sprey,vb markaları denedim işe yaramadılar.bir de alerjim var bu spreyin içindeki maddel neyse 3-4 kere hapşuruyorum,gözler yaşarıyor. saman nezlesi var belki onla da ilgisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 18 Temmuz 2014; 10:44:17 >
  • Off spreyini bende denedim fazla yararını göremedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.