Şimdi Ara

Sivirin ad carryler icindeki yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecenlerde cok cok uzun bir aradan sonra sivir oynadim ve gayet eglendim oyunda. cok cekismeli bir oyun oldu kaliteliydi bizim takim kazandi. aklima bu soru geldi size sormak istedim. ad carryler arasinda bi siralama yapacak olsaniz sivir kacinci sirada olurdu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wight94

gecenlerde cok cok uzun bir aradan sonra sivir oynadim ve gayet eglendim oyunda. cok cekismeli bir oyun oldu kaliteliydi bizim takim kazandi. aklima bu soru geldi size sormak istedim. ad carryler arasinda bi siralama yapacak olsaniz sivir kacinci sirada olurdu?

5. Olabilir.Oyunun başında qsu baya iyi vuruyor.
    These bastards flood the market with their fabricated shit and laugh as this pathetic fucking music gets them rich.
    Stay the fuck, right out of my life. I don't need your fucking advice. You don't know what our shit is all about so don't even try to figure it out.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Vayne,kogmaw,miss fortune,caitlyn,graves,ashe 'ten sonra geldigi kesin.. Sirayi bilemicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

corki>kogmaw>graves>vayne>ashe>caitlyn>twitch>mf>(sayarsak)urgot>sivir>tristana.

laf edenler olucaktır ama boşuna şahsi kanaatim demedim.

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: safazx

şahsi kanaatim.

corki>kogmaw>graves>vayne>ashe>caitlyn>twitch>mf>(sayarsak)urgot>sivir>tristana.

laf edenler olucaktır ama boşuna şahsi kanaatim demedim.

corkinin iyi oldugunu biliyorumda o kadar iyi oldugunu gerçekten düşünüyomusun ? ona göre alıcam.
    corki bu saydıklarımın hepsinin içinde belkide en zevksiz hero oynaması. ama bunca stream izledim. bunca turnuva izledim. ortak kanı illaki oyunda ban yemezse bi corki olması yönünde. doğru ellerde saydıklarımın hepsinden daha çok iş yapar ona eminim. ama oynaması sıkar. ne biliyim ashe twitch falan daha eğlenceli bence

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veigar ın hangi skini ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corki bayağı güçlü nerf e ragmen. Çok oynadım e skilli ile armor unu düşürüyorsun ve dmg yapiyosun. ultisi pat pat pat roket atar 100 100 vuruyosun 2 saniyede 1 . 33 kill yapmıştım bir oyunda gerçi normaldede 15-20
  • evet ?
  • Varus >Corki >Ashe >Cait> kog maw >Vayne >Tristana > Graves >Mf>Twitch>Teemo >Sivir > urgot

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Varus >Corki >Ashe >Cait> kog maw >Vayne >Tristana > Graves >Mf>Twitch>Teemo >Sivir > urgot

Gelmeden varus diyenler var hayal gücünüze hastayım bu kadar bağımlı kalmayın şu oyuna ..

Orijinalden alıntı: safazx

@zerosystem
    corki bu saydıklarımın hepsinin içinde belkide en zevksiz hero oynaması. ama bunca stream izledim. bunca turnuva izledim. ortak kanı illaki oyunda ban yemezse bi corki olması yönünde. doğru ellerde saydıklarımın hepsinden daha çok iş yapar ona eminim. ama oynaması sıkar. ne biliyim ashe twitch falan daha eğlenceli bence

Aslında çoğundan daha zevklidir oynaması özellikle Smartcast zımbırtısını kullanıyosanız Saniyede100000 dmg atıyosunuz çok seri oluyor yani. W ile kaçmak da çok zevkli veya kaçanı yakalamak tabi duvarlardanda geçebildiği için gayet eğlenceli..

Bana göre Ashe MF ve Caitlynden Slow ve stunı sayesinde herzaman önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: anno

quote:

Varus >Corki >Ashe >Cait> kog maw >Vayne >Tristana > Graves >Mf>Twitch>Teemo >Sivir > urgot

Gelmeden varus diyenler var hayal gücünüze hastayım bu kadar bağımlı kalmayın şu oyuna ..

oww rage kid was here.

Orijinalden alıntı: papy0n

trist'i son sıraya koyabilenler varmış.

+9999

quote:

Orijinalden alıntı: anno

quote:

oww rage kid was here.

Ilk once mesajlarindaki uslubundan dolayi cocuk yasta oldugunu varsayarak seninle polemige giremeyecegim delikanli ama dedigim gibi bu oyuna bu kadar bagimli olmayin bir abi tavsiyesi benden sana kardesim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anno -- 19 Nisan 2012; 13:01:46 >

• Sivir 2. sıradadır, E skill'inin kıymetini bilmiyor millet. Sadece ultisi biraz etkisiz hepsi bu. Önerilen itemleri almadığın sürece iyidir.
  • ad carry oynayamadığım tek sınıf fakat rakipte caitlyn vayne veya ezreal olmasından korkarım. Bence en iyi ad carry'ler bunlar. Hele profesyonel bi ezreal tam bi baş belası. kimse ez yazmamış buna da şaşırdım doğrusu :)

edit : sivir carry sıralamasında sondan 3-4 önce olabilir kalkan skili hariç diğerleri çok boş geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keldervis -- 19 Nisan 2012; 13:06:22 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.