Şimdi Ara

Sivilcelerden biktim napmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sivilcelerden bıktım artık bu ben değilim bu gerçek ben değilim sivilcelerin altındaki yatan insan benim ama napsam ne etsem onu çıkaramıyorum dicem ama ilaçlarımıda istikrarlı kullanmadım dermatologa mi gitmeliyim lütfen ilgilenen arkadaşlar bakarsa çok memnun olurum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Roaccutane kullan gerisi yalan.Ben kremle sivilce geçiren görmedim(az sivilcesi olanları geçirebilir)
  • Ergenken yüzüm mayin tarlasi gibiydi, o kadar iri sivilceler vardi ki yara oluyordu

2 sene once rouccutane kullandim 6 ay boyunca. Sonrasinda yüzüm hic olmadigi kadar temizlendi, su anda da eskiden kalan ufak izler disinda gayet iyi. Aktif sivilce yok

Zararli maraki hede hödö diye konusanlara bakma, 6 ay rouccutane kullan sende kurtul hocam. Test yaptiriyon zaten bi zarari olursa doktor keser direkt

• Aynı sorun bende de var. Dermatoloğa da gittim verdiği kremler en fazla 1 hafta etkili oldu.Sonra yine aynı. Kullandığım hiçbirşey işe yaramadı.
    Senin yaş kaç bilmiyorum, yaşla da alakalı olabilir.
    Sivilce stresten çıkıyor diye duymuştum,bende sivilce çıktıkça stres yapıyorum zaten.Bu böyle sürer gider o zaman.
    şuan tek ilaç zaman gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şizofrenn -- 14 Ağustos 2013; 14:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şizofrenn

Aynı sorun bende de var. Dermatoloğa da gittim verdiği kremler en fazla 1 hafta etkili oldu.Sonra yine aynı. Kullandığım hiçbirşey işe yaramadı.
    Senin yaş kaç bilmiyorum, yaşla da alakalı olabilir.
    Sivilce stresten çıkıyor diye duymuştum,bende sivilce çıktıkça stres yapıyorum zaten.Bu böyle sürer gider o zaman.
    şuan tek ilaç zaman gibi duruyor.

Zaman diyosunda bi gecer gibi oluyo sonra tekrar alevleniyo

• 000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamdanDusenHalil -- 9 Temmuz 2024; 15:26:10 >
  • diyorum ya aynısı bende de oluyor diye. Ben bi çaresini bulamadım, denemediğim yolda kalmadı. Rouccutune midir nedir o ilaç hariç. O ilacıda yaşım daha 19 diye kullanmıyorum. Senin yaş kaç ?
    He bir gün bi çaresini bulursan bana da söyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bademcik sismesi yardim lutfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ergenlikte sivilceden daha doğal ne olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Ergenken yüzüm mayin tarlasi gibiydi, o kadar iri sivilceler vardi ki yara oluyordu

2 sene once rouccutane kullandim 6 ay boyunca. Sonrasinda yüzüm hic olmadigi kadar temizlendi, su anda da eskiden kalan ufak izler disinda gayet iyi. Aktif sivilce yok

Zararli maraki hede hödö diye konusanlara bakma, 6 ay rouccutane kullan sende kurtul hocam. Test yaptiriyon zaten bi zarari olursa doktor keser direkt

Cildiyeye git , tetradox krem felan vericek geçmezse doktorundan rouccutane kullanmak istediğini söyle , reşit değilsen veli imzası gerekiyor reşitsen kendin sorumluluğu üstüme alıyorum diye imza atıcaksın sana bir şey olursa sorumlusu sensin, rouccutane bilgilendirme kitapçığı iste varsa versin , kitapçıktı rouccutane kullanıp intihar edenlerden felan bahsediyor intihar nedenlerinin rouccutane ile etkisi felan yok diyor.

Rouccutane kullanımdan sonra sivilcelerin temizlenir , uzun bir süre çıkmaz sonra çıkmaya başlayınca sağlık ocağından tetradox felan alıp geçirebilirsin, zaten rouccutane kökünü kurutuyor , sonra dan çıkanların geçmesi çok basit oluyor . Çok faydalı bir ilaç , yan etkileri de fazla ama seni çok rahatsız ediyorsa kesin kullanmalısın.

Çünkü sivilceler sosyal hayatını etkiler psikolojik rahatsızlıklar doğurabilir (sosyal fobi) gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaceracıHalka

Al benden de o kadar :D cildiyeye gittim kac kez basta verdigi kremler gecirir diye dusundum ama aylar ilerledikce yeni yeni bir suru kremim oldu ve bu yapiskan seyleri bir daha kullanmamak uzere biraktim. Kremler sadece yeni sivilceler cikmasini engelledi. Ben sivilce icin hapla felan da ugrasamam. Biraktim kendi haline.
    Gul suyu kukurtlu sabun kullan. Bence sivilcelerinle barisik olmaya calis. Rahat edersin.

hap iyidir
  • Hocam 16 yasindayim yan etkisi olan ilac kullanmam ya krem + hap olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindson -- 14 Ağustos 2013; 14:38:46 >
  • cavusu az tokatla

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

cavusu az tokatla

Ulan biraz da ondan oluyo bence

• yalcines kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

quote:

Al benden de o kadar :D cildiyeye gittim kac kez basta verdigi kremler gecirir diye dusundum ama aylar ilerledikce yeni yeni bir suru kremim oldu ve bu yapiskan seyleri bir daha kullanmamak uzere biraktim. Kremler sadece yeni sivilceler cikmasini engelledi. Ben sivilce icin hapla felan da ugrasamam. Biraktim kendi haline.
    Gul suyu kukurtlu sabun kullan. Bence sivilcelerinle barisik olmaya calis. Rahat edersin.

hap iyidir

Alıntıları Göster
    000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamdanDusenHalil -- 9 Temmuz 2024; 15:26:37 >

• yav boşver ilacı strese son ver,elizabeth'e son ver çünkü oda stres yapıyo ister istemez ve hergün sabah öyle akşam ılık suyla yüzünü temizle bitti.

denendi onaylandı
  • yalcines kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

quote:

hap iyidir

Alıntıları Göster
    000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamdanDusenHalil -- 9 Temmuz 2024; 15:27:4 >

• Ya hani oyle degil beyler yani bi 7. siniftaki halimi atsam bide simdikini atsam cok fark var nasil puruzsuz yapicam yahu dermatolaga mi.gitmeliyim normal aile hekimine mi??

• Cildiyeye git kardeşim doktora söyle roaccatune ya da zoretanin kullanmak istiyorum diye kan tahlillerini yaptır uygun görürse verir doktor zaten.

• Ne yapman gerektiği hakkında pek bir fikrim yok ama yapmamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Cildiyeye git kardeşim doktora söyle roaccatune ya da zoretanin kullanmak istiyorum diye kan tahlillerini yaptır uygun görürse verir doktor zaten.

Zerotanin verdiydi bisey imzalattilar yan etkileri fazlaymis o yuzden geri verdik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.