Şimdi Ara

sivilce yapmayan nemlendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşırı olmasada bir sivilce problemim var. doktorun önerisiyle bir 20 gün imex krem + sabun kullandım. sabun yanak bölgemi oldukça gerdi onun için bu bölgeye sürmedim zaten burada sivilce yok. alın, burun altı ve ağız kenarlarında var genelde. neyse imex bu iltihaplı olanları kuruttu şimdi kırmızı kırmızı izler kaldı. başka bir doktora gittim imex'e gerek yok dedi ve benzamcyn ve tretin verdi. şimdi gece tretin'i gündüz benzamcyn'i kullanacağım. cildim zaten hassastır hemen kızarır yağlı olmasına rağmen onun için akne yapmayan bir nemlendiriciye ihtiyacım var. bu konuda birisi bana yardımcı olabilir mi? ben şu kremi buldum acaba kullanan var mı? BEPANTHOL NEMLENDİRİCİ LOSYON(200ML)(KURU VE YAĞLI CİLTLER İÇİN)http://www.eczaneada.com/urun_detay.asp?pid=7774

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 2 Temmuz 2009; 1:21:35 >

• Arkadaşım benden sana bir tavsiye,eğer cildinde fazla sivilce yoksa benzamcyin denen o ilacı kullanma.! Sivilceyi geçirir ama cildi tahriş eder bu da sivilceden daha kötü bir görünüm verir.Yani demek istediğim kaş yaparken göz çıkarma derim ben.Tretin'i ben de kullanıyorum güneşten iyi korunursan çok iyi bir krem.Sivilcelere de kullanabilirsin fakat lekeler konusunda çok etkili.Sadece lekelerin üstlerine az sürerek kullanırsan yararı olur.
  • İmex ve sabunun tahriş ettiği bir cildi gece tretin gündüz ise benzamycine kullanmak daha çok tahriş eder benzamycine için gündüz dendiğine eminmisin, sivilce yapmayan bir nemlendirici olarak sana ceradolin hydro losyonu önerebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

İmex ve sabunun tahriş ettiği bir cildi gece tretin gündüz ise benzamycine kullanmak daha çok tahriş eder benzamycine için gündüz dendiğine eminmisin, sivilce yapmayan bir nemlendirici olarak sana ceradolin hydro losyonu önerebilirim

gece çalışıp gündüz uyuduğum için gece tretin'i gündüz'de yatmadan önce benzamycin'i sür dedi doktor. imex krem ve sabunu 3 gündür kullanmıyorum, 1-2 tane sivilce tekrar şişmeye başladı birşeyler yapmam lazım. sabah 8'de 10 dakika güneş altında kalıyorum bu bile iz bırakır mı(şapka giyiyorum ama güneş değiyo yine sağdan soldan)? nivea spf 40 güneş kremi aldım o da çok parlak yaptı yüzümü. valla gülerler adama bir daha sürmedim.http://www.hepsiburada.com/nivea-sun-lotion-f15-200ml/productdetails.aspx?categoryid=335305&productid=sgniv9112343 tretin'i hafif hafif çene ve burun altı bölgesine süreyim bakalım birşey olmazsa devam ederim artık yanaklara ve alına doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 2 Temmuz 2009; 17:14:30 >

• bu tretin neymiş böyle anlamadim. yüzüme ütü basılmış gibi kıpkırmızı oldu. birde gamzelerin olduğu yerde açık yara varmışta kolonya sürmüş gibi yanıyor. sakat bir ilaç bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

bu tretin neymiş böyle anlamadim. yüzüme ütü basılmış gibi kıpkırmızı oldu. birde gamzelerin olduğu yerde açık yara varmışta kolonya sürmüş gibi yanıyor. sakat bir ilaç bu.

Cildi en çok tahriş eden 2 sivilce ilacını kombine kullanıyorsun o kadarcık tahriş olsun artık, her ikisinide bırak sadece nemlendirici sür tamamen iyileştikten sonra sadece tek bir ilaç (tretin yada benzamycine ) ve sadece akşam olmak şartı ile kullanmayı dene kullandığın ilacı da çok çok az tüm cilde dağıt ki fazla gelip yine tahriş yapmasın
  • bepantehene nemlendiriciyi bende kullanıyom cilt tipim açık tenli ve kuru faydasınıda gördüm o dediğin ilaçlarıda gözden geçir derim özellikle imex i en fazla 1 hafta kullan cildi çok tahriş eder bende kullandım ordan biliyom bu konuda tecrübelerime dayanarak yüz bölgesine kullanacağın ilaçlara çok dikkat et cildin yağlı olduğundan sivilceler sık olur deniz suyu ve güneş bu konuda senin en iyi yardımcındır tabi 30 faktör üzeri güneş koruyucuylan beraber çıkmak şartıylan
    ayrıca nemlendiriciler cilt tipine göre alınır seninkisi yağlı cilt olduğundan cildi kurutucu etki eden nemlendiricilerden seçmelisin zaten kozmetikçilere yağlı ciltler için dedinmi onlar anlarlar. eğer sivilcelerin kronik bir haldeyse doktoruna danışarak raucatene tedavisi görmen gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüzüme nemlendirici ve güneş kremini çok hafif bir şekilde sürdüm kızarıklık geçti. ben biraz fazla sert davranıyodum pul pul dökülen derileri temizlemek için oda bayağı bir kızarıklık yapıyomuş sanırım.
  • Imex'i yazın kullanmak lekelenmelere yol açıyormuş. Haberiniz olsun doktorum demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 15 Temmuz 2009; 21:24:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.