Şimdi Ara

Sivilce Kremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sivilce programini çok kişi geçirmiştir aranızda ve bu problem hala bende devam etmekte , artık canımı sıkmaya basladı 4 senedir kurtulamadım . Bu arada yasım 19 . Bu problemden bir şekilde kurtulan arkadaşların yardımını istiyorum şu eczanelerde reçetesiz satılan sivilce kremlerinden önerileriniz varmı .

• görende yaşını 30 sanıcak
  • Sivilcenin durumuna bağlı,kistik akne varsa hiç uğraşma direk doktora git.
  • bende sivilce programı var çok güzel bir program pc de fazla yerde kaplamıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

görende yaşını 30 sanıcak

Yardımın için sagol !!!

Darth Nihilus arkadaşım doktora cok gittim verdiği kremler bir halta yaramadı hiç biride geçirmedi .
    Sivilceler su intihaplı olanlardan 4,5 tane baya büyük olanlardan var çok canımı yakıyor zaten onlar diğer sivilcelerde baya yüksek sayıda kırmızı nokta şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

bende sivilce programı var çok güzel bir program pc de fazla yerde kaplamıyo

İnce espirinle insanları güldürmeye calıstıgın için teşekkür ederim Bursalı arkadaşım ...
  • Beyler bu konuda hiç tavsiyede buluna bilecek biri yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç spreyi saç dökülmesi
    4 yıl önce açıldı
    Sivilce hap tedavisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzamycın işe yarıyor ama yan etkileri var araştırmadan deneme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_rda

Benzamycın işe yarıyor ama yan etkileri var araştırmadan deneme derim

Arkadaşım önerin için sagol biraz araştırdım dediğin jeli . Peki sen bu jeli kullandın mı arkadasım yararını görün mü . Bu arada baska önerisi olanlar varmı
  • Hiçbiri işe yaramaz...

Kafana takmaktan vazgeç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Hiçbiri işe yaramaz...

Kafana takmaktan vazgeç

Arkadaşım kafama öyle cok takmıyorum ama canımı cok acıtıyor sivilceler aksam yatarken suratımı resmen yastıga koyamıyorum canım yanıyor bu beladan kurtulmak için boş durmak istemıyorum ona karsı hiç olmadı bir jel kullanmak istiyorum :) Ya tutarsa hesabı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

quote:

Hiçbiri işe yaramaz...

Kafana takmaktan vazgeç

Arkadaşım kafama öyle cok takmıyorum ama canımı cok acıtıyor sivilceler aksam yatarken suratımı resmen yastıga koyamıyorum canım yanıyor bu beladan kurtulmak için boş durmak istemıyorum ona karsı hiç olmadı bir jel kullanmak istiyorum :) Ya tutarsa hesabı :)

İsotrexin kullanabilirsin.

Ama burda biz ne dersek diyelim git doktordan bi tedavi yöntemi iste.

• quote:

quote:

quote:

Hiçbiri işe yaramaz...

Kafana takmaktan vazgeç

İsotrexin kullanabilirsin.

Ama burda biz ne dersek diyelim git doktordan bi tedavi yöntemi iste.

Sagol önerin için arkadaşım araştıracam .
    Vallahi arkadasım artık doktora gitmekten sıkıldım gına geldi resmen ama yinede önerin için sagol

• eğer sivilcelerin acıyorsa ızdıraplıysa direk doktora görünmelisin çünkü normal sivilce değildir adı başka birşeydi şu an hatırlamıyorum ama bence direk doktora git bizim tavsiyelerin geçireceğini sanmıyorum.
  • Cleocin-T diye bir ilaç var onu bi araştır.
  • Nihayetinde bir doktordan daha fazla bilemeyiz, o yüzden doktora git.Sıkıldım falan deme, iyice anlat derdini
  • arkadaşım burda yazılan önerilerle gidipte krem vs kullanma doktora görün. sivilce var sivilce var yanlış bi tedavi uygularsan kalıcı hasar olur yüzünde pişman olursun. tecrübeyle sabittir.

quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

bende sivilce programı var çok güzel bir program pc de fazla yerde kaplamıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

Cleocin-T diye bir ilaç var onu bi araştır.

Arkadaşım çok sagol gerçekten internette kücük bir araştırma yaptım yorumlar gayet başarılı oldugu yönde :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

Cleocin-T diye bir ilaç var onu bi araştır.

Arkadaşım çok sagol gerçekten internette kücük bir araştırma yaptım yorumlar gayet başarılı oldugu yönde :)

Bu ilacı ben kullandım ve hala da kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanırsan faydasını görürsün. ama hemen fayda etmez bir şişeyi bitirmen gerek.
  • Ben de deneyeyim bakayım. Çok yok ama çok sinir yerlerde çıkıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.