Şimdi Ara

SİVİLCE ÇUKURLARINA CÖZÜM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar şimdi size tecrübelerim sonrasında sivilce cukurlarını iyleştirmek
    için kulladıgım yöntemi anlatıcagım.Öncelikle hiçbir ticari amacımın olmadıgını
    belirtmek isterim.
    Ben bu sıkıntıyı 3 yıl kadar cektim sonra sivilceler gitti cukurlar kaldı Allaha şükür
    cukurlardanda kurtuldum.Ve benim gibi bu sikıntıyı cekenlere yardım etmek istiyorum.
    kullanılan malzemeler:
    -elma sirkesi(ben marketten aldıgım sirkeyi kullandım)
    -mecitefendi salyangoz kıremi
    -pamuk

aksam yatmadan önce bir bardaga elma sirkesini marketten altıysanız 5/1 oranında
    el yapımı aldıysanız 10/1 oranında ayarlayın ve yüzünüze göre dozu arttırıp
    azalta bilirsiniz.Karışımı yaptıktan sonra yüzünüze pamukla sürün 20 dk bekledikten
    sonra yüzünüzü yıkayın ve salyangoz kıremini sürün yatın.

Acıkca söylemek gerekirse ben bunları cok umutsuzca kullandım salyangoz kıremini
    6-9 ay kadar kullanmamı söylemişlerdi ben 5 ay kadar kullandım ve hiçbir ilerleme yoktu
    ondansonrada el alışkanlıgı olmuştu ve 6.ayınsonuna kadarda böyle ilerledi ben saten aynalara
    bakamıyordum ve farkettimki cukur falan kalmamıs cok sasırdım inanamadım ve kullanmaya devam
    ettim 7. ayda bıraktım ve 5-6 ay kadarda kullanmadım.Elma sirkesi eski derinizin gitmesine
    olanak saglıyor salyangoz kıremi ise oluşmaya başlayan yeni deriyi yada hücreleri besliyor ve
    daha hızlı bir şekilde yeni yüzünüze kavuşuyorsunuz.Şimdi yüzümde bikaç tane sivilce cıktı
    onun için elma sirkesi kullanmaya başladım.Anlatacaklarım bukadar yardım edebildiysem ne mutlu
    bana.

Allah acil şifalar versin bu derdi çekenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursunali dagdeviren -- 1 Şubat 2015; 11:12:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilce izleri nasıl gecer
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.