Şimdi Ara

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
66.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alfred Hugecock
    Ben de sayısal bölümündeyim Ygs-6 372 puan 65 bin sıralama Anadolu Üni . olmayacak ama Kocaeli olur gibi. Merak ettiğim Kocaeli alan dışıyla en son kaçıncıyı aldı geçen yıl?

dogru tercih tablo 4 diye arat bulursun mobildeyim link verirdim yoksa
  • Tablo 4'te sıralamalar yok yanlışın var.
  • Bir arkadaş 4.sınıftaymış ben tablodan bakınca bu üniversiteler 2 yıllık ve puanları düşün "SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLET." diye geçiyor. Ne farkı var?

Ve pilot nasıl olunuyor mezun olunca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedif
    Bir arkadaş 4.sınıftaymış ben tablodan bakınca bu üniversiteler 2 yıllık ve puanları düşün "SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLET." diye geçiyor. Ne farkı var?

Ve pilot nasıl olunuyor mezun olunca?

isletmecilikten mezun olunca pilot olmuyosun.
  • quote:

Tablo 4'te sıralamalar yok yanlışın var.

http://www.dogrutercih.com/program2011/tablo4/goster

bir daha bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

bir daha bak.

Ben tablo 4 diyince Ösym'nin sitesindeki sanmıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

bir daha bak.

Ben tablo 4 diyince Ösym'nin sitesindeki sanmıştım.

üstteki mesajımda doğru tercih diye belirtmiştim lütfen

• Liseden sayısal çıkışlı biri bu bölümü min kaç puan alarak tercih edebilir? Alan dışı tercih yapmayı düşünüyorum lise 3 öğrencisiyim. Eşit ağırlıkla alıyor heralde sonuçta işletme?
  • Teknik elemanlar 2 ye yakın alıyorlar.3 ten aşağı iddia edilen Shui konusu hiç görmedim.

Demişsinizde hangi teknik elemandan bahsediyorsunuz anlayamadım.Sonuç olarak 1000tlye çlışan teknik elemanda var 7000tlye çalışan teknik elemanda.Benim kendi kanımca bu edindiginiz bilgiler yolgösterici olarak kabul edilemez,yanılırsınız
  • bayanlar shui tercih ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugeb

bayanlar shui tercih ediyor mu ?

Okulun en çok bayan öğrencisi olan bölümüdür.
  • tesekur ederım :) bide gözden kaçırmış olabilirim ama 2 yıllık ve 4 yıllık olarak mı var bu bölüm ? eger öyleyse farkları nelerdır ? puanım vakıflara yetıyor bunun eksısı artısı olur mu ?
  • Merhaba arkadaşlar benim de bir kaç sorum olacak.Cevaplarsanız gerçekten mutlu olurum.

Şimdi ben lise 3'e geçtim.Düz lisede okuyorum,sayısal öğrencisiyim.Şu ana kadar hiç bir meslek aklımda yoktu ama shui gerçekten aklıma yattı.Şimdi ben sayısalım shui işletme olduğundan tm ile alıyordur.Yani alan dışı seçeceğim.Minimum sıralamada kaç bininci olmam gerek veya puan bakımından kaç puan almam gerek ? İş imkanları fazlasıyla var diye duymuştum öyle midir ? Bu bölümü okuduktan sonra ales'e girip öğretmen bile olursun demişlerdi.Başka ne gibi meslekler çıkabilir bu bölümden ? İlk işe başlayınca kaç tl ile başlanır .

Şimdiden herkese teşekkürler.Unuttuğum bir şey olursa eklerim

• konu hortlatma operasyonu
    bu sene bende bu bolumu dusunuyorum ama turk hava kurumu universitesi tam burslu.bilgisi olan var mi arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

Orijinalden alıntı: mugeb

bayanlar shui tercih ediyor mu ?

Okulun en çok bayan öğrencisi olan bölümüdür.

Hangi okulmuş orasi dostum :)

• dostum neresi olduğu önemli değil gövde motor ve elektrik elektronikte tek tük kız varken bizim ulaştırma işletmede yarı yarıya
  • Kardes ben senin mezun olmakta oldugun bolumu okumak istiyorum bilgin icin tsk ama bana niyet mektubu icin yardimci olabilirmisin mulakat sistemi iicin ariiyorum ??? [
  • konuyu hortlattığım için özür dilerim. bu bölümü okuyup işsiz kalmak mümkünmüdür. Erzincan üni ygs6 337 puanla kapamış bir sayısalcı olarak ygs 6 puanım 334 sizce bu bölümü okusam işsiz gezme ihtimalim varmı?

• Kocaeli Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği yazmayı düşünüyorum . Konudaki tüm mesajları okudum ancak tam olarak oturmadı kafamda bölüm. Kimi arkadaşlarımız iyi kimileri kötü bölüm tercih ettiğime pişmanım diyor. Lütfen yardımcı olun ve tercihlere kadar bölümü kafamda oturtayım ve ona göre tercihlerim arasına yazayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldronheroes

Kocaeli Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği yazmayı düşünüyorum . Konudaki tüm mesajları okudum ancak tam olarak oturmadı kafamda bölüm. Kimi arkadaşlarımız iyi kimileri kötü bölüm tercih ettiğime pişmanım diyor. Lütfen yardımcı olun ve tercihlere kadar bölümü kafamda oturtayım ve ona göre tercihlerim arasına yazayım.

Yukarı lütfen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.