Şimdi Ara

Sıvı soğutmaya geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasam zaten pek sıcak değil ancak ekran kartından kaynaklı epey bir sesi var ve ekran kartı yükte biraz ısınıyor. Ben de düşük bütçeyle bir su soğutma kurmak istiyorum. Belli bir bütçem yok ancak bu işi nasıl hallederim, neler almalıyım, ne kadara gelir bu konularda yardımcı olursanız çok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende yenı gectım su soğutmaya pompasıydı haznesiydı hortum sıvı bloklar v.s derken 400den fazla para harcadım kı en ucuz olanları aldım uğruna ekran kartımdan 1 tanesını yaktım malzemelerin hemen hemen hepsini forumdan bulabılırsın günde 3-4 saat pc de oturup sadece internette dolaşıyorsan bence hiç girme hava soğutmada kal :) ben oyun oynuyorum ve saolsun arkadaşımda vardıyalı kullanıyoruz :D 7 aydır hiç kapatamadım daha pcyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoZzZzYy

bende yenı gectım su soğutmaya pompasıydı haznesiydı hortum sıvı bloklar v.s derken 400den fazla para harcadım kı en ucuz olanları aldım uğruna ekran kartımdan 1 tanesını yaktım malzemelerin hemen hemen hepsini forumdan bulabılırsın günde 3-4 saat pc de oturup sadece internette dolaşıyorsan bence hiç girme hava soğutmada kal :) ben oyun oynuyorum ve saolsun arkadaşımda vardıyalı kullanıyoruz :D 7 aydır hiç kapatamadım daha pcyi :)

Bilgisayar her gün nereden baksak 10 saatin üzerinde açık ki bu rakam haftasonları ve tatillerde 20 saate yaklaşıyor ve neredeyse sürekli oyun açık. Hem kuzenim, hem ben bilgisayarı sömürüyoruz. Ama cidden o paraya değeceğini hiç düşünmüyorum yani fiyatına göre çok gereksiz bir şey. 300 liraya falan olsaydı keşke hiç düşünmeden alırdım da forumda biraz araştırdım kimse 500-600 liradan aşağı fiyat çıkarmamış yani beni biraz aşıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar enjektörlerin tam olarak görevi nedir. yani evimde sürekli kullandığım sıcak su ve soğuk su üreten cihazlar mevcut bir enjektörler devir daim nasıl yapabilirim ve nerden temin edebilirim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a sıvı soğutma yapmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.