Şimdi Ara

Sıvı Sogutma ya da custom sıvı sogutma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI MB MAG X670E Tomahawk Wi-Fi AM5

MSI PSU MPG A850G PCI-E5 850W

Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz DDR5 CL30 AMD EXPO

Samsung 990 Pro 2TB 7450/6900 MB/s M.

Deep Cool DeepCool LT720 RGB 360mm

NZXT H9 Elite Black

ASUS GeForce RTX 4080 OC

NZXT F120 RGB Fan

Deep LT720 yerine NZXT x73 elite almayı düşünüyorum. Set olsun diye. Yada custom sıvı sogutma da yapabilirim. Sadece ekran kartına dokunmam. Öneriniz nedir?

Kendi original fanları biraz sesli çalıştığı için ne kadar fan eğrisi de yapsam ister istemez, düşük rpm de kullanıyorum. İşlemci PBO açık olduğu için sıcaklık sıçraması oluyor ve fanlar rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 25 Ağustos 2024; 0:15:29 >

• Yurt dışından alışveriş imkanları gümrük düzenlemesiyle yok edildiği için artık custom sıvı soğutma projeleri yapmak zor maalesef. O yüzden kapalı sistemlerle devam etmek dışında pek çözüm yok.

• Şimdi soyle bir durum daha olustu. Normalde kardesim sifir Deepcool Mystique 360 almisti. Kutudan Arizali cikti (su ve cizirti) ve yeni sifir gonderildi. Iadesini alabilirim ya da direk kullanabilirim. Ama problem yine tekrar edermi bilemedim. Cihaz degeri neredeyse 7k. Değiştireceksem MSI MEG CORELIQUID S360 yada v2 R versiyon ile degisirim ama gerek yok diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 5 Eylül 2024; 16:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toleranta12 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler inceliyorum

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Yurtdisina gidebilme sorunum yok . Ileriye donuk oda olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Ryzen 5600'de MSI Coreliquid M360 kullanıyorum. Akvaryum kasada 60 üzerine pek çıkmıyor. Diğer modellerde de muhtemelen aynı fan vardır; APA1225M12 fan var M360'da. Kaliteli fandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Merabalr kasama Msi Apa1225M12 fanlardan takmayı düşümüyorum nasılar önerir misin kasa havalandırması da kullanacağı okur mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cerkezyalcin kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Önceki mesh kasada önde 3, arka 1 ve sıvı soğutma 2 olarak komple bu modelden kullanmıştım. %65-70'e kadar rahatsız eder bir gürültüsü olmuyor. Belki akvaryum kasa kullandığımdan sesi fazla dışarı vermiyor da olabilir. Şu an sadece sıvı soğutmada bu 3 fan var ve memnunum diyebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.