Şimdi Ara

Sivasta Kalınacak Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sivasa gidecem ve 2 gün kalacam önceki gitmeme cemaat yurdunda kalmıştım adamlardan gıcık kaptım böyle pansiyon tarzı ögrenci işi bi yer lazım teşekkürler

• Çarşıda OTEL KÖŞK Normal fiyatlı temiz bir otel. Pahalı dersen 1 km aşağısında kepçelide oteller çok.Onlarada pahalı dersen öğretmen evi yada DSİ misafirhanesi beleşe yakın fiyatlı. Ancak yer durumu belli olmaz.. Param çok 4 yıldızlı otel isterim dersen İstasyon Caddesinde Büyük Otel var.. Numune hastanesine çıkarken sağda MİS KEBAP var orada döner ye, şiş kebap ye, etli ekmek ye..Ne istersen ye..Lezzetli ve temiz ve ucuz.Sıcak pide ekmek ve su beleş..İstediğin kadar iste getiriyorlar..Közde domates ve kızarmış biber iste getiriyorlar.Ne istersen söyle, patlayana kadar yemek , çorba, tatlı, ayran, cola hepsi beleşten biraz pahalı 20 lira....Birde Kepçelide MEYDAN DÖNERCİSİ var...Orada döner ye...İstanbulun iki katı gerçek lezzetli odun ateşinde yaprak döneri ve 5-6 lira porsiyonu.Bir yer daha..KALE nin dibinde ssk Hastanenin tam arkası oluyor BİR TARİHİ KÖŞK VAR..Orada yemek ye..Etrafına bak..Geçmişe seyahat eyle...En güzel otobüsler SİVAS TUR da çalışıyor...Başka şirketle gitme.. Adım hıdır elimden gelen budur. IZGARA KÖFTELERİ UNUTTUM ÇOK LEZZETLİ VE PİŞKİN. Tadına bakın .....Kolay gelsin.. Orada et çok lezzetli. Köylerde sabahtan akşama dışarıda yayılan hayvanlar kesilip satılıyor. Gerçek kuzu ve dana eti ve lokum gibi...Kayış gibi değil..Vede ucuz..Kış mevsimi Sivas tan Gelirken insanlar 5- 10 kilo et , pastırma, sucuk , kavurma alıp geliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Ekim 2011; 9:14:03 >

• eyvallah şıhım allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.