Şimdi Ara

Sivasspor maçının 19 kişilik kadrosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivas 4 Eylül Stadı'nda bugün saat 20.00'de başlayacak olan Cumhuriyet Kupası maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahcemiz, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 12.30'da kalkan özel bir uçakla bu kente hareket etti.

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın başkanlık ettiği ve Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay, Genel Müdürümüz Serkan Acar ile Mali işler Müdürümüz Tamer Yelkovan'ın da bulunduğu kafilede şu futbolcularımız yer alıyor:

Alex de Souza, İsmail Aslan, Caner Erkin, Cristian Baroni, Erdal Küçükkara, Devrimcan Beyaz, Ertuğrul Taşkıran, Blica, Berkay Öztuvan, Gökay Iravul, Gökhan Ünal, Hasan Erbey, İlhan Eker, Lugano, Mehmet Topuz, Okan Alkan, Berk Elitez ve Serkan Kırıntılı.

Tedavi süreci devam eden oyuncularımızdan Volkan Demirel, Mert Günok ve Güiza ile gribal enfeksiyon geçiren Bekir İrtegün kadroya dahil edilmedi. Takımımız saat 20.00'de başlayacak maç sonrası yine özel uçakla İstanbul'a dönecek.
    Fenerbahce.org

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Sivas 4 Eylül Stadı'nda bugün saat 20.00'de başlayacak olan Cumhuriyet Kupası maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahcemiz, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 12.30'da kalkan özel bir uçakla bu kente hareket etti.

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın başkanlık ettiği ve Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay, Genel Müdürümüz Serkan Acar ile Mali işler Müdürümüz Tamer Yelkovan'ın da bulunduğu kafilede şu futbolcularımız yer alıyor:

Alex de Souza, İsmail Aslan, Caner Erkin, Cristian Baroni, Erdal Küçükkara, Devrimcan Beyaz, Ertuğrul Taşkıran, Blica, Berkay Öztuvan, Gökay Iravul, Gökhan Ünal, Hasan Erbey, İlhan Eker, Lugano, Mehmet Topuz, Okan Alkan, Berk Elitez ve Serkan Kırıntılı.

Tedavi süreci devam eden oyuncularımızdan Volkan Demirel, Mert Günok ve Güiza ile gribal enfeksiyon geçiren Bekir İrtegün kadroya dahil edilmedi. Takımımız saat 20.00'de başlayacak maç sonrası yine özel uçakla İstanbul'a dönecek.
    Fenerbahce.org

Özellikle Devrimcan Beyaz'ı merak ediyorum hiç izlemedim. FM'den biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Sivas 4 Eylül Stadı'nda bugün saat 20.00'de başlayacak olan Cumhuriyet Kupası maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahcemiz, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 12.30'da kalkan özel bir uçakla bu kente hareket etti.

Fenerbahce.org

Özellikle Devrimcan Beyaz'ı merak ediyorum hiç izlemedim. FM'den biliyorum.

Aynen bende hem Devrimcan'ı hem de Berk'i merak ediyorum inş oynarlar.

• Çok iyi bi kadro. Umarım gençlerimiz kendilerini gösterirler
  • Bence kalede Serkan'ı denemeliyiz , herhangi bir sakatlığı falan yoksa denenmeli.
  • En çok Gökayı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

En çok Gökayı merak ediyorum.

Ha bir de Gökay Iravul vardı tabi. Umarım oynarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    10 yıl önce açıldı
    18 Kişilik maç kadrosu kurma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berk ELitez
  • Gençlerden Gökay , Hasan , Okan oynuyor.
  • Diziliş (bence)

G.Ünal
    Alex
    Hasan M.Topuz
    Cristian-G.İravul
    Caner-Bilica-ilhan-Okan

Serkan

Hasan'ı tanımadğım için oraya koydum yanlış olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

İlk 11 :

Serkan Kırıntılı, İlhan Eker, Hasan Erbey, Bilica, Caner, Cristian, Mehmet Topuz, Okan Alkan, Gökay, Alex ve Gökhan Ünal.

Kim nerde oynuyor ya. Bizim 4-2-3-1 dizilişine göre yazsın biri şunları.

Hasan stoper değil miydi ya? Kadroyu çözemedim ben. Sağ bek oynayacak galiba Hasan.
  • Iyi ya oynasin tabi gençler.. Hatta oynuyorlar su an. Izleyemiyorum ama olsun :)
    okan gibi genç yeteneklere ihtiyacımız var..
  • şu maçtan sonra hala sağbek isteyen varmıdır acaba ??

GG77
    OKAN
    HASAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77

şu maçtan sonra hala sağbek isteyen varmıdır acaba ??

GG77
    OKAN
    HASAN

hasan stoperde daha iyi diyolar zaten sağ bekte yavaş kaldı biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.