Şimdi Ara

Sivas'ta özel halk otobüsüne ücretsiz binen şehit babasına şoför 'dilenci” diyerek hakaret etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sivas’ta özel halk otobüsünde yaşanan olay, kentte büyük tepkiye neden oldu. Kent merkezinde özel halk otobüsüne yasal hakkını kullanarak ücretsiz şekilde binen şehit babasına şoför "dilenci” diyerek hakaret etti. Hızını alamayan özel halk otobüsü şoförü şehit babasını darp etmeye kalktı.





    Vicdanları yaralayan olay Sivas’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre; dün akşam Sivas kent merkezinde Çayboyu Mahallesi hattında çalışan bir özel halk otobüsü şoförü aralarında şehit babası K.D.K’nin de bulunduğu yolcuları duraktan almandan ayrıldı. 1 saat sonra yeniden durağa gelen şoföre yolcuların tepki göstermesi üzerine ortalık karıştı.





    Yolcuların üzerine yürüyen otobüs şoförü, yasal hakkını kullanarak otobüse ücretsiz binmeye çalışan şehit babası K.D.K’ye “dilenci” diyerek hakaret etti. Hızını alamayan şoför şehit babasını darp etmeye de kalktı. O anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.


    Tepkiler üzerine özel halk otobüsünün iş akdinin sonlandırıldığı ve idari para cezası uygulandığı öğrenildi.


    ŞEHİT VE GAZİ DERNEĞİ’NDEN TEPKİ

    Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Fatih Deveci, özel halk otobüsünde bir şehit babasına yapılan hakaret ve saldırı girişimine yaptığı yazılı açıklamayla sert tepki gösterdi. Başkan Fatih Deveci, olayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

    “Bu ahlaksız ve saygısız davranışı şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimizin kanıyla var olmuş bu topraklarda, onların babalarına, annelerine, eşlerine ya da evlatlarına el kaldırmak, dil uzatmak hiç kimsenin haddine değildir. Bugüne kadar benzer mağduriyetlere sabırla yaklaşmış olsak da, bu olay bardağı taşırmıştır. Hiç kimse şehitlerimizin emanetlerini rencide edemez, aşağılayamaz, hor göremez. Böyle bir davranışta bulunan herkes, karşısında yalnızca bir derneği değil, bütün bir milletin vicdanını bulacaktır.


    'ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ HER ZAMAN BAŞ TACIMIZDIR'

    Konuyla ilgili Sivas Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    “Dün akşam saatlerinde ilimizde hizmet veren bir özel halk otobüsünde, aziz şehidimizin kıymetli babası K.D.K.’ya yönelik gerçekleşen saygısız ve kabul edilemez davranışı derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sivas Belediyesi olarak bu çirkin olayı en güçlü şekilde kınıyor, şehit ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şehitlerimizin emanetleri her zaman baş tacımızdır.”




    https://www.sozcu.com.tr/sehit-babasina-utanc-verici-saldiri-p251484




    _____________________________




  • MHP ve Akp bunu beğendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla

    "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Şoförün canına tak etmiş demek ki. Durmadan enflasyon mazot zammı ama yolcuların yarısı bedava taşınacak diye zorlanıyor... Hükümet bu kişilere belli bir bakiye tanımlasın ( parasını hazine ödeyerek ) bu bedava yolculuk sorunu bitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.