Şimdi Ara

Sivas nasıl bir yer , lütfen yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benden büyük ağabeylerim ve kardeşlerim , sizlerden yardım istiyorum , lütfen bana yardımcı olun , ne yapacağım bilmiyorum , evet mutsuzum , moralim sıfır , hiç bir şeyden keyif alamıyorum , neyse arkadaşlar lütfen yazdıklarımı okuyup lütfen bir akıl verin yardımcı olun

Şimdi arkadaşlar ben tercih yaparken Türkiye mizin batı taraflarında bir yerler istiyordum , (mersin, antalya, muğla, burdur, aydın) vs gibi , ama ailemde çok istekli olarak bölüm odaklı düşünüyorlardı çok ısrar ettiler bende bir şey diyemedim ve Sivas , Raylı sistemler işletmeciliğini yazdım ve geldi :( bu bölümü çok istiyorlardı , bende bir türlü sevmedim bölümümü ne yapacağım ki bu bölümle ? birde Sivas olayı var :( , ben Marina İşletme bölümünü veya Makine bölümünü istiyordum batı da bir yerde , ama olmadı :( şimdi hiç sevmediğim ısınamadığım bir yerde Sivas ta okumaya çalışacağım ve az istekli olduğum bölümümü okuyacağım , şimdi arkadaşlar bilmiyorum ne yapacağımı , aileme desem gitmeyeceğim diye ne derler öyle bir şey yapmalı mıyım ? , yani çok üzülecekler ama bende hiç istemiyordum ki o Sivas la raylı sistemleri , :( yani okumaya değer mi arkadaşlar bu Raylı sistemler işletmeciliğini ? , kolayca iş bulabilir miyim , illa raylı sistem olan yerlerde mi çalışacağım bunu okursam yani bizim oralarda sanayi çok fabrika falan oralarda çalışabilir miyim bu bölümle oralarla çok alakasız ama :/ evet birde Sivas tarafı var... arkadaşlar bu Sivas nasıl bir yer , bilmiyorum ben pek sevemedim , köy gibi bir yer sanırım :( insanları , merkezi , çarşısı , üniversitesi , ulaşımı yani her yönden Sivas nasıl bir yerdir , lütfen arkadaşlar bir yarımcı olun :(

Yani Raylı sistemler işletmeciliği eğer güzel iyi bir bölümse bir nebzede olsa mutlu olurum okurum , yani gerçekten iyi bir bölüm mü arkadaşlar ben Makine istiyordum ama olmadı işte bana göre Makine daha iyi geliyor bana çünkü yaşadığım yer sanayi kenti ve makine daha geniş bence , Raylı Sistemler peki nasıl ? Makine gibi iyi bir bölüm mü ? , Bu raylı sistemleri bitirince iş olanakları var mı , mesela fabrikalara girebilir miyim fabrikalarda raylı sistem çok alakasız ama işte bu yönden makine bölümü daha avantajlıydı... Birde Sivas Sivas hakkında yardımcı olur musunuz arkadaşlar , hiç ısınamadım bir türlü sevemedim Sivas ' ı , nasıl alışacağım bilmiyorum , batı taraflarını istiyordum ama olmadı...

Saygılar arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim...

• Ulaşımı gayet iyi her yerden üniversiteye otobüs var. Ama ısınması mı dersin gezecek yerer mi dersin her şey sıkıntı. İstasyon caddesinde sana mutluluklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas kangallarıyla arkadaş ol yoksa onlar seni öperler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemediğin bölüm okuyorsan dünyanın neresinde olursan ol mutlu olamazsın bence bölümünü sevmeye bak araştır iyice

Sivas a gelince çok büyük şeyler bekleme ve çok aşırı kötü bir yerde değil .

• fazla ıssız bir bölge yolda araç bile geçmiyordu sivasa giderken insan bian sadece benmi varım diyor.
  • Sivas'ın yollarına
    Çıkayım dağlarına

Ritimli oku.
  • Gençliğini yaşayamazsın.

Ama türkiyenin en iyi lokantalarından bir kaçı sivastadır. Kıyası yap kararı ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ara sıra Kayseri'ye geçersin Sivas'tan bir tık daha üzeri ya da Samsun 30 tık üzeri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gitmeni tavsiye etmem aileni bi şekilde kandır 1 sene dershaneye git daha sıkı çalış git adam gibi bir yerde üniversite oku sosyal hayat filan sıfır orada sivasın halkı çok tutucudur yazları sıcak ve kuru geçer kışları bolbol kar yağar ayazı çokpistir yazın erirsin kışın donarsın, sivasta ağaçlık alanda pek fazla yok çorak topraklar yani orası genelde heryer tepe ve dağlarla çevrili insanı tutucudur ateistim filan dersen seni öldüren bile çıkabilir ben omü'de (samsun)da okudum sivastan gelen arkadaşlarımızda vardı yaz aylarında sivasa bile dönmüyorlardı sosyal hayatın sıfır olur ona göre
  • Hem bölümü hem sivasi istemiyosun, yani iki olumsuzu kendi içinde olumluya cevirebilirsen ne ala. Bölümle ilgili bilgim yok eğer iyi bölüm falan derler de alışırım dersen git. Ama yok olmaz diyosan ailene göre karar ver,Eğer senin mutluluğun derlerse otur çalış seneye gir,yok baskıcı bi aileyse orada yorum yapamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeturan

Ulaşımı gayet iyi her yerden üniversiteye otobüs var. Ama ısınması mı dersin gezecek yerer mi dersin her şey sıkıntı. İstasyon caddesinde sana mutluluklar.

Teşekkür ederim , evet sanırım bir tek orası var sosyal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fly to life

Sivas'ın yollarına
    Çıkayım dağlarına

Ritimli oku.

sen yapma bari hocam şunu , nefret ediyorum
  • Merkez caminin altında kangallara dikkat et emiyolar

• çöplük
  • quote:

Orijinalden alıntı: RessamBob

Hem bölümü hem sivasi istemiyosun, yani iki olumsuzu kendi içinde olumluya cevirebilirsen ne ala. Bölümle ilgili bilgim yok eğer iyi bölüm falan derler de alışırım dersen git. Ama yok olmaz diyosan ailene göre karar ver,Eğer senin mutluluğun derlerse otur çalış seneye gir,yok baskıcı bi aileyse orada yorum yapamıyorum.

Evet hocam iki olumsuzdan birini olumlu yapabilirim o da bölüm , işte gerçekten iyi bir bölümse okuyabilirim yani ama hiç bir bilgim yok.
    Şimdi marina işletmeciliğini okuyup , Muğla da Bodrum da , yani en çok sevdiğim aşık olduğum yerlerde koylarda Yat limanlarında çalışmak vardı

• Bu bölüm Hangi unilerde var bilmiyorum ama önce en iyi fakultedekileri faceden falan bul, iletişime geç,cumhuriyete okuyanlarla da iletişime geç,Eğer bulamazsan cumhuriyet üniversitesi sitesinde kendi bölümüne gir orda öğretim uyelerinin mailleri yazıyo. Illa ki birisi dönüş yapar hepsine mail at,kendi geleceğin söz konusu forumda sağda solda oyalama kendini

• insanları sessiz sakin genelde istasyon için öyle. mahalle kenarları bilindik seviyede zaten..

istasyon caddesi dışı bir şey yok. aşırı kötü yerde değil ama. tutuculuk kısmına katılmıyorum tutucu değildir fazla. sosyal hayat olrak yapabileceklerin sınırlı ya arkadaşlarınla istasyonda tur atar bir yerlerde oturursun ya paşabahçeye ya da sıcak soğuk çermiklerine gidersin ya da kaleye çıkar simit falan yersin başkada yapacak şey yok ps ve internat kafe dışında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.