Şimdi Ara

sivas-erzurum-ordu-güresun tıpta olan,şehirle ilgili bilgisi olan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tekla

o cesaretin gelmesini nasıl isterdim.Yıl içinde de iyi tıp gelmezse kalırım diye düşünüyordum ama bir matematik özürlüsü olarak ne olacağını kestiremiyorum seneye.Sınavda da matematikte resmen uyuştum.Sanırım bana da erzurum yakın geldi.yorum için sağolun

Kendinize güveniyorsanız kalıp çalışın ben 12k yapmıştım mezuna kaldım 2k ile Ege Tıp a girdim. Okul geçen sene bitti artık çalışıyorum asistanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

o cesaretin gelmesini nasıl isterdim.Yıl içinde de iyi tıp gelmezse kalırım diye düşünüyordum ama bir matematik özürlüsü olarak ne olacağını kestiremiyorum seneye.Sınavda da matematikte resmen uyuştum.Sanırım bana da erzurum yakın geldi.yorum için sağolun

Kendinize güveniyorsanız kalıp çalışın ben 12k yapmıştım mezuna kaldım 2k ile Ege Tıp a girdim. Okul geçen sene bitti artık çalışıyorum asistanım.

evet,şimdi kafam karıştı.Hayaller ege olunca :D
  • Tekla kullanıcısına yanıt
    Ben de erzurumluyum bir kaç kez gittim erzuruma tiyatro festival tarzı şeyler varmı onu bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır. Öyle çok küçük bir şehir değil ve şehir batıdaki bi çok şehirden daha güzel. Bi kere bikaç semy hariç çarpık kentleşme yok evleri sokakları binaları caddeleri gayet güzel kışın hiç gitmedim ama kışın çok soğuk olduğunu biliyorum soğuk hava dışında sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

quote:

Bir çok kişinin hayali hocam benim de öyleydi hiç pişman olmadım iyi ki kalmışım

Ama aile ortamı çalışma şartlarınızı falan da düşünün Size destekçi bir ortam olmayacaksa kalmaya gerek yok. Kolay gelsin kafanızı karıştırdım kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir çok kişinin hayali hocam benim de öyleydi hiç pişman olmadım iyi ki kalmışım

Ama aile ortamı çalışma şartlarınızı falan da düşünün Size destekçi bir ortam olmayacaksa kalmaya gerek yok. Kolay gelsin kafanızı karıştırdım kusura bakma

yok yok sağolun,farklı şeyleri de düşünmem iyidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Ben de erzurumluyum bir kaç kez gittim erzuruma tiyatro festival tarzı şeyler varmı onu bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır. Öyle çok küçük bir şehir değil ve şehir batıdaki bi çok şehirden daha güzel. Bi kere bikaç semy hariç çarpık kentleşme yok evleri sokakları binaları caddeleri gayet güzel kışın hiç gitmedim ama kışın çok soğuk olduğunu biliyorum soğuk hava dışında sıkıntı olmaz

evet babam da atatürk üniversitesinden mezun. Soğuğunu biliyorum :) yorum için sağol
  • Giresunda tıp okuyorum 2 ye geçtim. Nisan ayında hastane temeli atıldı 3 4 seneye açılır diyorlar. Bu sene de devlet hastanesi ile bi afiliasyon gerçekleşti şuan devlet hastanesi üniversite hastanesi olarak iş görüyor. Giresunda teorik eğitimin iyi olduğunu düşünüyorum ve hocalarla iletişim kolay kuruluyor öyle egosu olan bi hoca yok. Gayet güzel konuyu anlatıyorlar. Maket ve mikroskop sayısı maalesef yeterli değil zaten şuank tıp fakültesi lise binasından farksız ve çok eski. Kadavra yok. Klinik eğitim şuan gerçekten belirsiz yani hastane ortada olmadığı için üniversitenin kendi hastanesi ortada olmadığı için tercih edilmeli mi bilmiyorum. Üniversite okuyormuşsun gibi olmuyor yani kampüs yok şehir küçük hava genelde kapalı ve yağmurlu. Bizim bu sene kendimize ait bir sınıfımız bile yoktu. 90 kişi olunca o lise binasında sığamayacağımızı anladılar bizi uzakta olan kampüse fen ve edebiyat fakültesindeki bi amfiye koydular. Normalde tıp fakültesine ait olan kampüs dedikleri yer merkezde. Seneye gelen 1.sınıflara merkezde yeni bi amfi yapıcaklar diye duydum ama inan ne olur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bsrsnyl

Giresunda tıp okuyorum 2 ye geçtim. Nisan ayında hastane temeli atıldı 3 4 seneye açılır diyorlar. Bu sene de devlet hastanesi ile bi afiliasyon gerçekleşti şuan devlet hastanesi üniversite hastanesi olarak iş görüyor. Giresunda teorik eğitimin iyi olduğunu düşünüyorum ve hocalarla iletişim kolay kuruluyor öyle egosu olan bi hoca yok. Gayet güzel konuyu anlatıyorlar. Maket ve mikroskop sayısı maalesef yeterli değil zaten şuank tıp fakültesi lise binasından farksız ve çok eski. Kadavra yok. Klinik eğitim şuan gerçekten belirsiz yani hastane ortada olmadığı için üniversitenin kendi hastanesi ortada olmadığı için tercih edilmeli mi bilmiyorum. Üniversite okuyormuşsun gibi olmuyor yani kampüs yok şehir küçük hava genelde kapalı ve yağmurlu. Bizim bu sene kendimize ait bir sınıfımız bile yoktu. 90 kişi olunca o lise binasında sığamayacağımızı anladılar bizi uzakta olan kampüse fen ve edebiyat fakültesindeki bi amfiye koydular. Normalde tıp fakültesine ait olan kampüs dedikleri yer merkezde. Seneye gelen 1.sınıflara merkezde yeni bi amfi yapıcaklar diye duydum ama inan ne olur bilmiyorum.

bilgi için sağol . Bunları bilmiyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

sormak istediğim bir şey var.Siz de ilk sene elinizden geleni yaptığınızı düşünüyor muydunuz?Aslında ben sene içinde çok daha iyi şeyler yapmıştım ama matematik kafam yok dediğim gibi :( Şimdi üniversiteleri araştırırken Atatürk ve Sivas dışında bir yeri asla yazmak istemediğimi fark ettim.yanlış anlaşılmasın ama sanki istediğim eğitimi alamayacağım gibi.Bu sene baya çalıştım.Mezuna kalınca daha iyisi yapılabilir mi?

• Erzurum tıpta okuyorum. Üniversite bildiğin gibi köklü bir üni ve buda eğtim sistemine yansımış durumda. Gerçekten oturmuş bir sistemi var. Finalsiz geçis için 70 üzeri ortalama yapmak gerekiyo ve buda çok adil bence çünkü bildiğim kadarıyla çoğu üniversite 80 85 ort. istiyo, bazılarında final yok :) Şehir zaten soguk ve kışın çok buzlanma oluyo kampüs hayatını 2-3 ay yaşayabiliyosun. Ama kış şartlarına her türlü alışırsın ben uni hayatima kadar hic kar gormemistim ben bile 1 ayda alistim. Sosyal yönden bi çok kulüp var ve aktifler yaz kış hava şartlarına uygun bi çok etkinlik yapılıyo. Ulaşım sıkıntısı zaten yok kampüs caddeye çok yakın yürüyerek bile merkeze ulaşabilirsin hava güzel olduğunda. Genel olarak böyle, başka sorun varsa sorabilirsin.

• Tekla kullanıcısına yanıt
    Şehir güzel kışın olimpiyatlar olsun diğer kış etkinlikleri bakımından boş değil ama işte soğuk bazen fazla olunca etkinlikler azalıyor haliyle dışarı çıkıncada zaten genelde üniversite öğrencisi görürsünüz artık şehirle yarı yarıya nerdeyse nüfusları. Az önce öğrendim geçen kış üniversite öğrencisi sayısı 80 binmiş. Kış turizmi de etkin olduğu için kışında aktif şehir o yüzden öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: hannlock

Erzurum tıpta okuyorum. Üniversite bildiğin gibi köklü bir üni ve buda eğtim sistemine yansımış durumda. Gerçekten oturmuş bir sistemi var. Finalsiz geçis için 70 üzeri ortalama yapmak gerekiyo ve buda çok adil bence çünkü bildiğim kadarıyla çoğu üniversite 80 85 ort. istiyo, bazılarında final yok :) Şehir zaten soguk ve kışın çok buzlanma oluyo kampüs hayatını 2-3 ay yaşayabiliyosun. Ama kış şartlarına her türlü alışırsın ben uni hayatima kadar hic kar gormemistim ben bile 1 ayda alistim. Sosyal yönden bi çok kulüp var ve aktifler yaz kış hava şartlarına uygun bi çok etkinlik yapılıyo. Ulaşım sıkıntısı zaten yok kampüs caddeye çok yakın yürüyerek bile merkeze ulaşabilirsin hava güzel olduğunda. Genel olarak böyle, başka sorun varsa sorabilirsin.

çok sağol,erzurum seviliyor baya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FATİHH.

Şehir güzel kışın olimpiyatlar olsun diğer kış etkinlikleri bakımından boş değil ama işte soğuk bazen fazla olunca etkinlikler azalıyor haliyle dışarı çıkıncada zaten genelde üniversite öğrencisi görürsünüz artık şehirle yarı yarıya nerdeyse nüfusları. Az önce öğrendim geçen kış üniversite öğrencisi sayısı 80 binmiş. Kış turizmi de etkin olduğu için kışında aktif şehir o yüzden öneririm.

sağol bilgi için :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sormak istediğim bir şey var.Siz de ilk sene elinizden geleni yaptığınızı düşünüyor muydunuz?Aslında ben sene içinde çok daha iyi şeyler yapmıştım ama matematik kafam yok dediğim gibi :( Şimdi üniversiteleri araştırırken Atatürk ve Sivas dışında bir yeri asla yazmak istemediğimi fark ettim.yanlış anlaşılmasın ama sanki istediğim eğitimi alamayacağım gibi.Bu sene baya çalıştım.Mezuna kalınca daha iyisi yapılabilir mi?

Ben mezuna kalırken ilk sene hiç çalışmadığımı bildiğim için kaldım. Mezuna kalınca bile çok çalışmadım günde 4 saat çalıştım sabah da dersane ye gittim ama hiç matematik ve geometri çözmedim sadece derste dinledim. İlk sene Türkçe kaybı ile geride olduğumu biliyordum ona çok yüklendim ve de fizik kimya biyoloji çalıştım bunlar yetti. Biraz da tarih baktım. Uğraşsam derece yaparmışım aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben mezuna kalırken ilk sene hiç çalışmadığımı bildiğim için kaldım. Mezuna kalınca bile çok çalışmadım günde 4 saat çalıştım sabah da dersane ye gittim ama hiç matematik ve geometri çözmedim sadece derste dinledim. İlk sene Türkçe kaybı ile geride olduğumu biliyordum ona çok yüklendim ve de fizik kimya biyoloji çalıştım bunlar yetti. Biraz da tarih baktım. Uğraşsam derece yaparmışım aslında

tamam sağolun

• Aynı sıralamayı yapmışız. Nerede kötü şehir varsa oranın tipi tutuyor. Ne yapacaksak

• ben sanırım erzurum ve sivası yazıcam gelmezse mezuna kalıcam.Öteki yerler içime sinmedi.
  • quote:

ben sanırım erzurum ve sivası yazıcam gelmezse mezuna kalıcam.Öteki yerler içime sinmedi.

Neden sinmedi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JusteLeVent

quote:

ben sanırım erzurum ve sivası yazıcam gelmezse mezuna kalıcam.Öteki yerler içime sinmedi.

Neden sinmedi hocam ?

klinik son 3 sene önemliymiş tıpta.Gerçi daha araştırıyorum ama yeni üniler klinikte nasıl öğrenemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.