Şimdi Ara

TIP-DİŞ FARKI TERCİHİ////DOĞUDA TIP OKUMAKLA ALAKALI YANLIŞ BİLİNENLER-DOĞRULAR-SORULAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
15
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: letal100

Kocaeli tıp hakkında biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107405396&p=1#107405396

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Teşşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doguda tip diyince ataturk tip, inonu tip gibi oturmus tiplarla kars tip, rize tip gibi perifer denen tiplari ayni kefeye koymamak lazim bence, buyuk fark olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perifer tıp deyip yabana atmamak Lazım. Güzelce araştırıp öyle karar vermek lazım. Örnek verecek olursak Rize'de bir kongreye katıldım gerçekten başarılıydı yani Rize'nin hem avantajı hem dezavantajı yeni olması binalar yeni gözüküyor modern gözüküyor belli bir kadrosu da var sonuçta. Demem o ki her şeyden önce bir bakıp araştırmak Lazım. Okuyan birilerini kesin bulmak Lazım. Ders hoca kaliteleri ile alakalı.

• haken61 kullanıcısına yanıt
    Atatürk Üniversitesi Tıp fakültesinde okuyorum sıkıntı yok beyler erzurum da gelin

• Bende Erzurum Ataturk Uni Dis Hek okuyorum 3. Sinifim.

Arkadasa bu konuda katilmiyorum.

DOGUDAN UZAK DURUN arkadaslar. Universiteden ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama BATİDAKİ universite ortamlarindan - sosyal olanaklardan fersah fersah uzak yerler buralar. Ne kulup var ne sosyal imkan var. Yapan yine yapar cevresini tabiki ama oyle uni ortami hayalleri kuruyorsaniz gelmeyin yazmayin. Yobazlarin - ayi ayi heriflerin dolu oldugu yerler burasi. Halki boyle buranin. Hatirlatirim - yine oruc dayaginin ilk atildigi yerdir burasi erzurum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: supermario71

Doguda tip diyince ataturk tip, inonu tip gibi oturmus tiplarla kars tip, rize tip gibi perifer denen tiplari ayni kefeye koymamak lazim bence, buyuk fark olsa gerek

Kesinlikle ... Erzurumu da buyuk yer gelismis yer dediler geldik bi nane yok. Cok cok iyi arastir tercih yaparken. Git facebook gruplarindan okuyanlara sor.

Malatya inonu iyidir digerlerine gore...

Aman gencler tercih cok onemli nolur cok arastirin sonra aglamayin " burasi ne bicim yer ya diyee "

• Johnson22 kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu arkadaş anladığım kadarıyla birkaç bir şey yaşamış onun için şehri sevmiyor insanlarına belli ithamlarda bulunuyor.Yazımın ne kadarını okudunuz bilmiyorum ama zaten yazımda da geçmişti toplumdan sıyrılmış farklı tipler her yerde vardır.Burada da var tabiki.Bu insanların yaptıklarına bakarak bütün bir şehri suçlamak yanlış olur.Yine yazımda da bahsettiğim gibi tabikide sosyal yaşam batıdakine göre çok az olacak ama araştırıcı siz olursanız keman dersi de bulursunuz,Tiyatro kulübe de,müzik kulübü de bulursunuz.Burada imkanları biraz sizin oluşturmanız gerekir ki bence bu kişilik gelişimi içinde pozitif bir olay görülebilir.Lütfen forumun başındaki yazıyı okuyalım ve eğer kötü bir şey yaşamışsanız ben bunu yaşadım böyle insanlar da var olarak paylaşalım.Genelleme yapmak ki 'DOĞUDAN UZAK DURUN' bana göre çok büyük bir genelleme insanların aklını karıştırabilir.Siz öyle insanlar var diyorsunuz ama nedense benim de gördüğüm tanıdığım insanlar hep mert kardeş gibi insanlardı.Şimdi size göre mi hareket etmeli bana göre mi ? Onun için dediğim gibi zaten sizin söylediklerinizden yazımda bahsettim lütfen ilk önce yazıyı okuyalım ona göre yorum yapalım.Tercih yapacak arkadaşlarımızın aklını karıştırmayalım. Göstereceğiniz anlayıştan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Tercih yapacaklarin kafasini karistirmak degil bu. Biz burdan ne kadar soylesekte benim kafada olup doguya gidip sonra aglayip zirlicaklar var , senin gibi doguyu yazip memnuniyetsizlik duymayanlarda olucak. Her turden insan var.

Ama benim dedigim " Universiteden ne beklediginize bagli ". Simdi adam hangi kafayla geliyor. Ben hem okuyayim hemde odtu bogazicindeki gibi tirnak icinde " universite ortami -etkinlikler " bekleyen , o kafadaki adam yazmasin doguyu. Ben onlari uyarmak istiyorum..

Bunu biraz acalim. Arkadaslar aydinlansin. Tanisin doguyu.

Ben Erzurumu anlatayim. Diger dogu illerini gezmedim ama erzurum icin dogunun en gelismis sehirlerinden biri diyorlarsa bu durum diger illerde dahada vahimdir.

Erzurumda ne var - ne yok ?

1- kampus buyuk eyvallah. Ama ici bombos. İki tane cafesi bir tane yemekhanesi disinda biseyi yok. Bowling var bitek onada oyle her dk gitmiyorsunuz zaten. Her dk bowling oynarim diyorsaniz sizin icin hava hos :)

2- kendi fakulteniz disindaki fakultelere giris yasak. Yorum yapmiyorum...

3- disarisi buz gibi. Kis nisana kadar suruyor. Hava -10 dan yukari cikmiyor.

4- havadan dolayi cevrede buna gore sekillenmis. Cay bahcesi vs hic yok. Anca mayis sonu haziran basinda acilir ozamanda okul biter zaten.

5 - Eger gece hayatiniz varsa artik olmayacak gibi. 4 tane bari vardir barlar sokaginda (!). Onlarda kucuk yerler.

6- kayagi vardir. Biraz pahalidir (tek gidis hersey dahil vs 70-80 tl ).

7- buz pateni yapilabilir. Uygundur saati 8 tl.

8- TEK bir caddesi vardir çarşı olarak. Abartmiyorum 100-200 metre uzunlugunda en fazla. İcinde bolca kebapci - lokanta vs vardir. Bir tane kucucuk bir avm bulunur. İcerde kafelere genelde takilinir.

9- Bahar senlikleri cok tatsiz , eglenceden uzak olur. Zaten bahar varmi ki senligi olsun...

10- Kurslara vs gitmeyi dusunuyorsaniz genclik merkezinin kurslari var. Ucretsiz fena degil ...

Onun disinda da bisey yok.

Uzun lafin kisasi Eger İstanbuldan Ankaradan Eskisehirden Bursadan OZELLİKLE Antalyadan İzmirden falan geliyorsaniz ve Disari donuk- gezmeyi tozmayi , gece hayatini sviyorsaniz veya oyle bi ortamim olsun diyorsaniz yazmayin arkadaslar.

Ya daha iki hafta once caddenin gobeginde kadin ramazanda sigara iciyor diye laf attilar burda. Erkek olsa doverlerdi.

E simdi gelmis bunlari o sehire mal etmemek lazim demissin. Ben kime mal edeyim sen soyle. Niye izmirde olmuyorda bu hep erzurumda oluyor. İnsani boyle iste buranin. Bunu inkar etmek gulunc. Daha 10 seneye kadar el ele tutusani doverlermis burda.

Şartlar bu. İsteyen yazar isteyen yazmaz.

• Johnson22 kullanıcısına yanıt
    Benim kafamda insanlar gelecek sonra kızacaklar demişsin ama bir önceki mesajında hangi kafada olduğunu belirtmemişsin.Tabi bu mesajda anladık.Zaten bir kez daha tekrar ediyorum yazımda da yazmıştım burada tabiki de batıdaki kadar fazla sosyal aktivite yok.Eğlence anlayışı insandan insana değişiyor.Yazdıklarında haklılık payı var farklı bir forum olmuş güzel olmuş.Ayrıca hala ben o düşüncenizi kabul etmiyorum.Örnek olarak bir gemide bulunan 2 kötü insan için gemiyi batırıp diğerlerinin hayatını hiçe saymak bana hiç mantıklı gelmiyor.Hiç adil değildir böyle bir durum.Örneğe takılı kalmayalım demek istediğimi anladınız.Ve yazımda da tekrardan belirttiğim gibi böyle normal dışı olaylar londrada'da olur istanbulda'da olur önemli olan basına ne kadar sızdırıldığıdır.İstiklal'in ara sokaklarında neler döndüğüne dair bir fikriniz olmayabilir.Ama gerçekten de İstanbul ruhuna yakışmayan şeyler oluyor.Şimdi İstanbulun taksimin tamamı mı kötü deriz ?

Neyse velhasıl kelam bu konu çok su götürür çünkü iki ucu açık bir sorun onun için yardımlarınız ve şehirle alakalı bize kattığınız farklı bakış açısından dolayı teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: letal100

Kocaeli tıp hakkında biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz
    Sonuçlar açıklandı.Arkadaşların bilgilenmesi için konuyu güncelliyorum.Kolay gelsin..
  • .

• Allah razı olsun ben de sorularımi soracağım böyle bir insan arıyordum buldum peki sayın erzurumda tıp okuyan arkadaş benim puanim sanırım gerçekten ucu ucuna gelecek tıp için. Ve bilgiye çok ihtiyacim var mesela son sıraya gelmiş tıplar :Van ,Adiyaman ,Kars ( bir ara yine ogrenciler ataturk e geliyormuş diye duydum ) ve erzincan hakkında ( eger bu sene sizin fakülteden kendi yerlerine gecerlerse ) hakkinda bilginiz var mi hocam? En ufak bilgi bile çok degerli.

• Erzurumun şuan Ankara-istanbuldan daha güvenilir olduğunun farkında mısınız? Merkezde en ufak olay dahi olmuyor

• vatdıpıroplem kullanıcısına yanıt
    Hocam parlakbirgelecekte mf3 puanınız kaç gözüküyor?

• kartal9703 K kullanıcısına yanıt
    Hatirlamadigim sorular var . 450 ile 465 aralığında geliyor o sitede.Dedigim gibi muhtemelen son tiplardan biri tutacak belki de tutmayacak. Tutarsa Isparta dan Van a Kars a gitmeye raziyim.Küçüklükten hayalim

Sıralama inşallah yeterli olursa 14.5-15.5 bin civarı gibi erzincan tıp yazmanı öneririm hocam ilk 4 yıl erzurumda eğitim. Tabi çok daha iyi gelmesi temennimiz

• kartal9703 K kullanıcısına yanıt
    İnsallah hocam cok isterim tabi daha iyi gelsin. Teşekkürler öneri için.

Ben şuan KTÜ'ye geçtim ama erzincan temel bilimleri yani ilk 3 seneyi birkaç sene daha erzurumda okuyacak onu biliyorum erzincan tutarsa erzincan da yazabilirsin ve vanda okuyan arkadaşlarım da vardı eğer diğer yerler tutarsa bu meslek hayalinin mesleğiyse bence orayı da seçebilirsin :)
    Ya bir de şundan korkuyorum. Tamam iyi kötü ( tabi şu an tuttuğunu varsayiyorum) bir yere yerleştim diyelim mecburiyetten. Oradaki hocalar imkanlar vs benim adam gibi doktor olabilmem için yeter mi hocam sence? Turkiyenin en kötü tıpından iyi bir doktor çıkar mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.