Şimdi Ara

Siv HD Ap nidalee support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 0 ward full ap sup nidalee oynuyor 0 armor 0 mr, buyrun link.

http://en.twitch.tv/sivhd

edit: konuya o kadar çok tepki geldiki açıklamak istedim, Siv HD yi uzun süredir takip ederim, troll gameler attığını biliyorum ve bununla ilgili bir şey söylemedimki sadece ne oynadığını ve yaptığını açıkladım direk link koymanın yanlış olacağını düşünerek. ama o kadar çok arkadaş laf ettiki sanırım yazılanları hiç okumuyorlar. ve yazanların çoğu bronz bu yazıları, lütfen oyun bilgisi olmayan arkadaşlar oyun hakkında laf atmasın bana. herkese iyi oyunlar iyi sabahlamalar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 13 Ağustos 2013; 3:54:56 >

• yani? sivhd zaten olmadık şeyleri(bazıları için troll bile sayılabilir) yapmasıyla meşhur,konuyu açmandaki amaç ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

yani? sivhd zaten olmadık şeyleri(bazıları için troll bile sayılabilir) yapmasıyla meşhur,konuyu açmandaki amaç ne?

stream açtığını ve streamde ne oynadığını belirtiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

yani? sivhd zaten olmadık şeyleri(bazıları için troll bile sayılabilir) yapmasıyla meşhur,konuyu açmandaki amaç ne?

teh allahım ya :D bide picardın face palmını koymuş,ironiye bak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 13 Ağustos 2013; 2:45:49 >

• Yanındaki hatunu Sjokz sandım bi an.
  • TheAnglachel kullanıcısına yanıt
    bende izliyordum konuyu gördüğüm iyi oldu

türkçe okuduğum herşey küfür. biz nasıl bi millet olduk.
  • Clairvoyance spell ve trapı var + dk 15 ward aldı konu kilit üye ban

not:caitde bile trap var dorans ringle başlayıp iyi dmg atmak ve kage luckylede para stacklemek istemiş ve ward olarakda 1 tane vision aldı üye sınırsız ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexilloid -- 13 Ağustos 2013; 2:55:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 Ad Jhin (Öğretici Video)
    6 yıl önce açıldı
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Streamı değil yorumları okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

Clairvoyance spell ve trapı var + dk 15 ward aldı konu kilit üye ban

not:caitde bile trap var dorans ringle başlayıp iyi dmg atmak ve kage luckylede para stacklemek istemiş ve ward olarakda 1 tane vision aldı üye sınırsız ban

trapta ward işlevi görüyor değilmi ? ahahahaahha, bronze detected. supun görevi iyi dmg atmaksa sup fizz yap aynı mantıkla ap kasıp adama iyi dmg vurup adcne bırak sakat mantık. dakika 17de ilk wardını aldı ve bidahada almadı lanede atılmayan wardda iyiymiş jungle yok zaten dimi ? yada gang gelen mid oyuncusu yada dragon kesme çabaları ? bence sen kendini sil forumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 13 Ağustos 2013; 3:07:59 >
  • yeni nesil şakadan anlamıyor siv hd bu ne bekliyorsun adamdanda böyle konu açtın adamın işi troll oynamak
  • quote:

quote:

trapta ward işlevi görüyor değilmi ? ahahahaahha, bronze detected. supun görevi iyi dmg atmaksa sup fizz yap aynı mantıkla ap kasıp adama iyi dmg vurup adcne bırak sakat mantık. dakika 17de ilk wardını aldı ve bidahada almadı lanede atılmayan wardda iyiymiş. bence sen kendini sil forumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yeni nesil şakadan anlamıyor siv hd bu ne bekliyorsun adamdanda böyle konu açtın adamın işi troll oynamak

arkadaşım ben siv HD nin yaptığı yanlış yada yapmamalı diye birşey söyledimmi ? veya bunu andıran bir söz ? hayır sadece ne yaptığını söyledim, sonra siv bu ne bekliyorsun diyorsun. adamın troll olduğunu bende biliyorum gelipte yazdığın yazıya bak bide bende cevap yazdım dediğinin yanlış olduğuyla ilgili gayet basit bir olay.
  • ee biz ne yapacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 13 Ağustos 2013; 3:10:50 >
  • quote:

quote:

yeni nesil şakadan anlamıyor siv hd bu ne bekliyorsun adamdanda böyle konu açtın adamın işi troll oynamak

arkadaşım ben siv HD nin yaptığı yanlış yada yapmamalı diye birşey söyledimmi ? veya bunu andıran bir söz ? hayır sadece ne yaptığını söyledim, sonra siv bu ne bekliyorsun diyorsun. adamın troll olduğunu bende biliyorum gelipte yazdığın yazıya bak bide bende cevap yazdım dediğinin yanlış olduğuyla ilgili gayet basit bir olay.

adamın öyle oynadığını biliyorsun madem ne cevap bekliyorsun adamın neden öyle başladığını söyledim öyle başlanmalımı dedim ward almamış demişsin ward alınca şaka yapalım dedik onuda anlamadın

• Özet: ap nidalee sup viable yiaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya siv hd zaten gold2 bir oyuncu . Challanger falan mı sanıyonuz siz ? Gold 2 diyorum.
  • hayır bunda ilginç olan ne gel TR serverina bunlardan milyonlarca var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

ya siv hd zaten gold2 bir oyuncu . Challanger falan mı sanıyonuz siz ? Gold 2 diyorum.

Silverdan kankisiyle çıktı. 1 ay önce falan silver 1 idi
  • quote:

quote:

trapta ward işlevi görüyor değilmi ? ahahahaahha, bronze detected. supun görevi iyi dmg atmaksa sup fizz yap aynı mantıkla ap kasıp adama iyi dmg vurup adcne bırak sakat mantık. dakika 17de ilk wardını aldı ve bidahada almadı lanede atılmayan wardda iyiymiş jungle yok zaten dimi ? yada gang gelen mid oyuncusu yada dragon kesme çabaları ? bence sen kendini sil forumdan.

sen o bushwhack in ne verdiğini biliyo musun kafana kafana spear atarım senin

• quote:

quote:

quote:

teh allahım ya :D bide picardın face palmını koymuş,ironiye bak :D

+1 çocuk doldu burası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.