Şimdi Ara

Sitemin Reklamını Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ckelektronik.com isimli bir e ticaret sitesi kurdurttum ve bu sitenin reklamı yapmak istiyorum yardımcı olacak biri ulaşabilir mi?
    Fiyatlar şöyle ;
    iPhone 6s 32GB : 2300TL
    iPhone X 64Gb : 6000TL
    p20 Lite 64GB : 1750TL

vs vs vs

• 18.12.2018 tarihinde cimri.com sitesi aracılıği il en ucuz logosu ile ckelektenik .com adresine yönlendirildim.aynı gün bu mağazadan telefon siparişi verdim.Ancak telefonumun mng kargoya verildiği telefonda bana söylenmesine rağmen mng kargo ile görüştüğümde böyle bir kargonun verilmediği ve böyle bir firma ile çalışmadıklarını söylediler.Defalarca aramama rağmen telefonlarına ulaşamadım Yaptığım araştırmada bu firmanın dolandırıcı olabileceği kannatine vardım.Pazartesi gününe kadar ulaşamazsam tüm yasal mercilere başvurup bu site hakkında suç duyurusunda bulunacağım
  • ckelektronik .com ????????????????????????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sm26 -- 24 Aralık 2018; 19:17:46 >
  • kardeş siz hayırdır muz cumhurıyetımı ben alışveriş yapacaktım son anda bu arkadaşın yazısını gördüm yapmadığım gibi, akrabam var savcı. direk pazartesi hakkınızda şikayette bulunup şikayet edeceğim. siz göreceksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.