Bildirim
Sitemin Reklamını Yapmak İstiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
18.12.2018 tarihinde cimri.com sitesi aracılıği il en ucuz logosu ile ckelektenik .com adresine yönlendirildim.aynı gün bu mağazadan telefon siparişi verdim.Ancak telefonumun mng kargoya verildiği telefonda bana söylenmesine rağmen mng kargo ile görüştüğümde böyle bir kargonun verilmediği ve böyle bir firma ile çalışmadıklarını söylediler.Defalarca aramama rağmen telefonlarına ulaşamadım Yaptığım araştırmada bu firmanın dolandırıcı olabileceği kannatine vardım.Pazartesi gününe kadar ulaşamazsam tüm yasal mercilere başvurup bu site hakkında suç duyurusunda bulunacağım -
ckelektronik .com ????????????????????????????????????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sm26 -- 24 Aralık 2018; 19:17:46 > -
kardeş siz hayırdır muz cumhurıyetımı ben alışveriş yapacaktım son anda bu arkadaşın yazısını gördüm yapmadığım gibi, akrabam var savcı. direk pazartesi hakkınızda şikayette bulunup şikayet edeceğim. siz göreceksınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X