Şimdi Ara

Sitelerdeki filmler açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
50.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 aydır bütün bu film izleme sitelerindeki filmleri izleyemiyorum site açılıyor o video kısmı gelmiyo bombos orası java flash player güncel **** diye bi uzantı var onuda kapadım ancak olmuyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Film Sitelerinde Açılmayan Filmler Sorunu

Bazı kullanıcılar, özellikle rave web gibi film izleme sitelerinde, filmlerin açılmadığı sorunuyla karşılaşmaktadırlar. Bu sorun, farklı nedenlerden kaynaklanabilir.

rave web'den Film Açılmama Nedenleri

• İnternet Bağlantısı Sorunları: Zayıf veya dengesiz bir internet bağlantısı, filmlerin açılmasını engelleyebilir.
    • Tarayıcı Sorunları: Güncel olmayan veya uyumsuz bir tarayıcı, film oynatıcıları çalıştıramayabilir.
    • Eklentiler veya Yazılımlar: Bazı tarayıcı eklentileri veya güvenlik yazılımları, film oynatıcılarına müdahale edebilir.
    • Sitede Bakım Çalışmaları: Film izleme siteleri zaman zaman bakım çalışmaları nedeniyle geçici olarak hizmet dışı kalabilir.
    • Coğrafi Kısıtlamalar: Bazı filmler, belirli ülkelerde veya bölgelerde telif hakları nedeniyle erişilemeyebilir.

rave web'den Film Açma Sorununu Çözme

Bu sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse yeniden başlatın.
    • Tarayıcınızı güncelleyin ve uyumluluk sorun olup olmadığını kontrol edin.
    • Tarayıcı eklentilerinizi ve yazılımlarınızı devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Sitede bakım çalışmaları olup olmadığını kontrol edin.
    • Filmi başka bir cihazda veya tarayıcıda açmayı deneyin.
    • Google'dan film açma seçeneğini deneyin.

Diğer Film Sitelerinde Açılmama Sorunu

rave web dışında diğer film izleme sitelerinde de açılmayan filmler sorunu yaşanabilir. Bu durumda, yukarıda belirtilen çözüm adımlarını uygulayabilirsiniz. Ayrıca, farklı bir film izleme sitesini denemeyi de düşünebilirsiniz.

Bu adımları uygulayarak film siteleri açılmıyor sorununu çözebilir ve istediğiniz filmleri kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yokmu bilen arkadaşlar lütfen yardım edin
    adobe sitesinde flash test vardi o calisor mu kardeşim?

Orijinalden alıntı: emirfilemirfil

quote:

Orijinalden alıntı: ramazan1907

Merhaba arkadaşlar ben 1 aydır bütün bu film izleme sitelerindeki filmleri izleyemiyorum site açılıyor o video kısmı gelmiyo bombos orası java flash player güncel **** diye bi uzantı var onuda kapadım ancak olmuyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

format

Bu ne arkadaş her şeye format mı atılır?

• Choreme kullanyrsan flash player eklentisini devre dişi birakmis olabilirsin. Bide benim sitemi dene acilip acilmadgni pm atabilirsin yardimci olurumwww.filmmeydani.com gir dene kaldircm linki reklam yaptm sanmasinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurdum hocam ya hatta arama cubugunua plugin falan bşyler yazdım etkin durumda halla halla anlayamadım ya mesela atıyorum bugun tupak filmi açıldı ancak diğer hiç bi filmler açılmıyor bir iki sitede olsa anlıcam hiç bi sitede ya hay allah

http://www.gezginler.net/indir/adobe-flash-player.html
  • 2 gündür bende hiç bir siteden izleyemiyorum. 3-5 saniye izliyorum sonra duruyor. Tekrar play'e basıyorum yine aynı. Tv veya playstation üzerinden bugüne kadar sorunsuz izledim. Var mı fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.