Şimdi Ara

site yonlendirme ve adsense

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim 3 tane genel saglık bilgisi iceren sitem vardı. Almanyadan bi arkadasım cok fazla hit alan bir sitesini kapattı ve benim siteme yönlendirdi. bu olaya adsense in tepkisi olur mu?. adsensin sartlarını okudum ama pek bi sonuc cıkartamadım. yardımcı olursanız sevinirim. iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durran1 -- 18 Ocak 2007; 14:39:43 >

• Ani hit artışı iyi birşey değildir

Birde arkadaşının sitesinin içerigide önemli hitin geldigi sitenin içerigi adsense kurallarına uymuyorsa hesabın kapatılabilir
  • yani video yayınlayan bir siteydi.. adult bolumu de vardı .. umarım patlamaz bana
  • Bence bir problem olmaz.Aynı içerikli sitelerimde google reklamları var ve hiçbir sorun olmadı.
  • bence bir problem olmaz.sadece url yönlendirme bu ne problem olacak ki sen google adsense yayınladığın sitenin içeriğinden sorumlusun.eski sitenin içeriği niye etkilesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteglint

bence bir problem olmaz.sadece url yönlendirme bu ne problem olacak ki sen google adsense yayınladığın sitenin içeriğinden sorumlusun.eski sitenin içeriği niye etkilesin.

Sizin dediginiz mantıkla şu oluyor

illegal içerikli yuksek hit çekecek bir site açarsınız sonra bu site iyi bir hite ulaştıgında adsense reklamı olan sitenize yonlendirirsiniz ve googlede sizin referanslarınza bakmaz :)

ozaman öyle yapalım parayı götürelim değilmi :)

Bu arada konuyu açan arkadaşın sitesi illegaldir vs.. diye bir yorum yapmıyorum sadece sizin yorumunuz için bir cevap yazayım dedim :)

Ek olarak Arkadaşın sorusuna kurallardan bir ekle bir cevap verelim :)

Google AdSense Program Politikaları

• AdSense kodu içeren web sayfaları, pop-up'ları tetikleyebilecek, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yeniden yönlendirebilecek, tarayıcı ayarlarını değiştirebilecek veya sitede gezinmeye başka bir biçimde müdahale edebilecek hiçbir yazılım tarafından yüklenemez. Herhangi bir reklam ağının veya bağlı organizasyonun AdSense kodunuzu içeren sayfalara trafik yönlendirmek için o tür yöntemler kullanmasını engellemek sizin sorumluğunuzdadır.

edit : harf hatası

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 19 Ocak 2007; 15:52:56 >

• ya evet haklısın assembly ama ben tamam bu siteyi engelledim, biliyorum cunku bilgim dahilinde olan bi yonlendirmeydi. ama baska bi sitenin bana yonlenip yonlenmedigini nasıl bile bilirim ki. umarım bir yolu vardır cunku kazancım az olsun, legal olsun, benim olsun isterim.. bi yolu varsa lutfen yardımcı olun??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar siteme hangi siteler sitelerini yonlendirmisler ogrene bilir miyim? boyle bir arac var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.